עבור לתוכן

בעיה מוזרה עם המסך לאחר ששינתי והחזרתי את קצב הרענון ( OUT OF RANGE)

Featured Replies

פורסם

אז ככה ניסיתי להפעיל את המשחק CITIES XL PLATINUM וזה עשה לי בעיה ואמר לי OUT OF RANGE 33.7/60 משהו כזה וחיפשתי באינטרנט על זה ומצאתי שכדי לתקן את זה צריך לשנות את קצב הרענון דרך ההגדרות של הכרטיס מסך אז עשיתי את זה נכנסתי ל .AMD VISION ושיניתי לו ל30הרץ ואז המסך עשה בעיה גם וסירב להחזיר לי תמונה ופשוט נישאר על מסך שחור וכתב מחוץ לטווח אז עשיתי ריסט ונכנסתי בSAFE MODE ניסיתי לחפש את ההגדרות של הכרטיס מסך אבל הוא לא נתן לי להפעיל את AMD VISION ואמר שאי אפשר בSAFE MODR אז ניסיתי לעשות UNINSTALL לדרייברים בצורה חוקית דרך הזה של וינדוס ואז הוא אמר לי שוב שאי אפשר לעשות את זה בSAFE MODE אז פשוט הלכתי לתיקייה של הדרייברים ומחקתי אותה ידנית (בתקווה שאח"כ נוריד שוב דרייברים ונתקין מחדש וזה יסדר את הבעיות) אבל אם אני פה אז כנראה שזה לא עבד כל כך :)

ואחרי הריסט עשיתי לדרייברים UNINSTALL נורמלי דרך הזה של ווינדוס ומחקתי הכול ועשיתי ריסט ואז ניסתי להתקין את הדרייברים שוב דרך האתר של AMD שהוא יחפש לבד את הדרייבר הכי חדש והוא אמר שיש לי כבר את ההכי חדש(למרות שהוא מחוק לגמרי) אז פשוט התקנתי איזה גרסה ישנה שהייתה לי במחשב(AMD_Catalyst_12.11_Beta8_NET4) ואז משום מה הוא אמר לי שוב שהוא מחוץ לטווח(שוב פעם 33.7/80) אז ניתקתי את המסך טלוויזיה שמחבור דרך כבל HD ופתאום הוא חזר להראות תמונה ועכשיו כול פעם שאני מנסה לחבר את המסך טלווזיה הוא מוציא לי את המסך מחשב מהטווח

המסך שיש לי הוא LG D23 42P ומסך טלוויזיה של SHARP הכרטיס מסך הוא SHAPIRE HD6850 ואני מאמין שזה כול המידע שצריך

תודה רבה לכול מי שמוכן לעזור

פורסם
  • מחבר

ואני מוריד כבר עכשיו את הגירסה היותר חדשה של הדרייברים פשוט האינטרנט זוחל ומוריד על 30KB/S בקושי...

לא משנה אפשר לנעול הצלחתי לסדר את הבעיה

פשוט ההגדרות נשמרו אפילו שמחקתי אותו אז פשוט הצלחתי להגיע למסך של ההגדרות ולהחזיר אותו ל60הרץ במקום ה30

שבת שלום :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים