עבור לתוכן

שאלה חשובה לגבי לוח אם ASUS Rampage IV Extreme

Featured Replies

פורסם

תודה רבה למי שיכול לעזור לי אני צריך לדעת בבקשה אם הלוח אם הזה תומך בכרטיסי זיכרון שעובדים על 2400Mhz, באתר הבית של המוצר רשום שהוא עובד על 2400 אבל יש בסוגריים O.C ראשי תיבות של overclocking ליד האפשרות הזו של מהירות הזיכרון.

השאלה שלי האם הלוח מתאים לזיכרון כזה או שהוא פשוט יכול לעשות O.C ל1866Mhz ובכך להגיע ל2400Mhz?

הנה אתר הבית של המוצר http://www.asus.com/ROG/RAMPAGE_IV_EXTREME/#overview

פורסם

הוא תומך בעד 1866 שאתה יכול לעשות להם OC ל2400

פורסם

בעיקרון, אתה יכול לקנות אותו וקיט של 2400 ולהפעיל את פרופיל ה-XMP שהוא סוג של "פרופיל אוברקלוק מובנה" שהיצרן הכניס לזיכרון בידיעה שהלוח תומך בפחות, כדי לנצל את המקסימום מהזיכרון.

דוגמא: לי יש לוח של אסרוק, שתומך לכאורה עד 1333, ברגע שהזכרונות הוכנסות זו הייתה המהירות. ובכל פעם שהביוס מתאפס זו חוזרת להיות המהירות. אבל בהגדרות הזיכרון אני יכול להפעיל "פרופיל XMP" שמגיע מובנה ושונה בכל זיכרון שייתן ללוח את הערכים הגבוהים ביותר שהזיכרון שקנית תומך בהם.

אבל שום דבר לא מבטיח שזה יהיה יציב.

שאלה קטנה, למה אתה צריך לוח שכזה וזכרונות במהירות כזו?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לוח אם ב-2000 ש"ח.... למה, באמת למה?

פורסם

שאלה לגבי הלוח - מה זה הOC KEY הזה?

פורסם

זה מתאם תצוגה שנותן שכבה של מידע על מתחים, תדרים וכד' על המסך בפינה, ללא תלות בתוכנה וללא קשר למערכת ההפעלה.

למה להקפיץ דיון בן 10 ימים? (לא אתה, צח)

פורסם

שאלה לגבי הלוח - מה זה הOC KEY הזה?

עושה OC אוטומטי, אם אני לא טועה ל-4.2GHz.

פורסם

לא, זה מתחבר לכרטיס המסך ב-DVI (יש לו כניסה ויציאה למסך) ולחיבור USB (פנימי או חיצוני) ונותן שכבה גרפית של מידע בפינה השמאלית העליונה עם מתחים, תדרים ושאר מידע רלוונטי לאוברקלוקר.

זה יעיל אם לא רוצים להיכנס לביוס ואי אפשר לטעון תוכנת ניטור ייעודית ממערכת ההפעלה.

הנה תמונה:

OC-Key-screen-1.jpg

פורסם

חשבתי שהוא שאל על הכפתור OC, לא הבנתי את השאלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים