פורסם 2013 בפברואר 1512 שנים שלום, בהמשך להודעה הזו וההודעות שלפניה, צילמתי תמונות להמחשה: אלו הפיוזים המדוברים, לצידם גופי קירור, תכף אכתוב מדוע ציינתי זאת: להלן תקריב על הפיוז הראשון: להלן תקריב על הפיוז השני (היה קשה לגשת אליו, מקווה שרואים משהו): בחלק האחורי ניתן לראות שהפיוזים מולחמים בצורה כזו שאי אפשר פשוט למשוך ולהחליף : לצד הפיוזים (צד ימין למעלה בתמונה) זיהיתי קצת צבע חום שמעיד אולי על התחממות של גופי הקירור: והנה קצת יותר מקרוב: כאמור, ניסיתי לקצר עם מברג את הפיוז השרוף ויצאו קצת ניצוצות ועשן אז הפסקתי. השאלה אם יש מה להציל פה, או ישר לפח? תודה רבה.
פורסם 2013 בפברואר 1512 שנים הפיוזים שרופיםהפיוזים נמצאים בשימוש נרחב אצל חשמלאי רכביש להוציא אותם בעזרת מלחם ולהכניס חדשים
פורסם 2013 בפברואר 1512 שנים לא יכולתי להתרכז בתמונות של הפיוזים חחחאפשר להלחים את זה ולהחליף בלי בעיה.
פורסם 2013 בפברואר 1612 שנים הפיוזים שרופים - בגלל שהרכיב שמחובר לצלע קירור מקוצר וקיצר את הסוללהתחליף את הפיוזים (אם אתה לא יכול להוציא אותם ישר אז תשבור את הפלסטיק שלהם באמצע ותוציא חצי מהפיוז בכל פעם, תנקה את החורים ואז תוכל להלחים פיוזים חדשים)כמו כן הממתג שהלחמה שלו התחממה שרוף, וייתכן שכל ה 4 שעומדים בשורה הזאת שרופים או קרובים לזה אז הייתי שוקל להחליף את כולםתראה גם לייד החוט BLUE יש נגד אפור R30, יש 4 כאלה - 1 לייד כל ממתג. תסתכל שלא רואים עליהם סימן של שרוף, אם יש אז תחליף גם את הנגדים האלהניתן לראות כאן את הבעיה שיש אם UPSים זולים - רכיבים שחלשים מידי לזרם שאמור לעבור בהם, ולפי הגודל של הפיוזים ניתן לראות כמה היצרן מנסה לאמץ את המעגל מעל המקסימום של הרכיבים - פיוזים של 60A (2x30) וסוללות שמיועדות ל 30לפי נתוני היצרן, אם תאמר מה הדגם שכתוב על הממתגים ניתן יהיה למצוא גם לכמה A הם מיועדים...
פורסם 2013 בפברואר 1612 שנים מחבר אני ממש מתנצל בקשר לפרסומות, מסתבר שהאפשרות המסומנת כברירת-מחדל היא "תוכן למבוגרים", אך זה נראה כאילו מסומן "תוכן בטוח למשפחה". כאשר לחצתי עכשיו על "תוכן בטוח למשפחה", זה סימן את העיגול ליד "תוכן למבוגרים", כנראה זה התהפך להם שם בגלל העברית: ממש מתנצל על כך. העליתי מחדש את התמונות וערכתי את ההודעה הראשונה, עכשיו זה צריך להיות בסדר. לעניינינו: אני חושש שהניצוצות והעשן שקרו בזמן שקיצרתי את הפיוז עם מברג, הרסו את ה- UPS, השאלה אם יש באמת מה להתעסק איתו או שרוב הסיכויים שנשרף?
פורסם 2013 בפברואר 1712 שנים הרכיב שההלחמה שלו שרופה שרוףה 3 האחרים שעומדים ביחד איתו יכולים להיות שרופים או אם נזק, רצוי להחליף גם אותםיתר ה UPS סיכוי גבוה שהוא שלם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.