עבור לתוכן

המלצות לאוזניות "קשת" לPC עד 600 שקל.

Featured Replies

פורסם

למטרות מוזיקה וגיימינג. בעיקר מוזיקה (היפ-הופ (כמו, https://www.youtube.com/watch?v=KrajYbs255w), חשוב לי בעיקר תדרים נמוכים). אם או בלי מיקרופון, לא אכפת.

רצוי שיהיו בקטלוג של KSP או IVORY.. או BUG.

פורסם

קח בחשבון שזה שהתדרים הנמוכים חשובים לך, לא אומר שצריך לקפח את שאר התדרים כי המוסיקה היא שילוב של כולם.

אם אתה רוצה משהו איכותי למוסיקה רד מהנושא של מיקרופון שנפוץ בעיקר באוזניות גיימינג שאין מה להשוות אותן לאוזניות רציניות למוסיקה.

הכי חשוב: הייתי ממליץ לך ללכת ולשמוע מס' דגמים לפני שאתה מתחיל לחפש. ככה תדע פחות או יותר מה הטעם שלך באוזניות.

פורסם

מחזק - באופן כללי - אני מאוד אוהב אוזניות של סנהייזר ושל סוני (שחוץ מאוזניות אני לא סובל אותם)

קח בחשבון - אוזניות שאתה יוצא איתם החוצה - חובה שיהיו מתקפלות או שהמוניטורים מסתובבים (להפחית הסיכוי לשבירה)

פורסם

לפעמים החלקים המסתובבים הם ה"עקב אכילס" של האוזניות.

V700 של SONY (שזה בערך כמו ה-beats של פעם מבחינת סאונד) היו ידועות כשבירות באזור צירי הסיבוב.

בכל אופן, אם הוזכרה סנהייזר, דע שהפלסטיק בדגמים שלהם מאוד קשיח ועמיד. יש לא מעט מוכרים שישמחו להתעלל באוזניות תצוגה כדי להדגים זאת.

פורסם

נשברו לי בשנתיים 2 אוזניות של סנהייזר - לא נעים

לעומת זאת הסוני (עם החלקים המסתובבים) מחזיקה בינתייים יפה מאוד -

פורסם

סנהייזר משתמשים בפלסטיק מאיכות מפקופקת גם באוזניות בפרימיום שלהם, חיפוש קצר של HD595/H650 Cracked יעלה כמה תוצאות מעניינות.

מנסיון שלי, סוני הרבה יותר טובים במה שנוגע לעמידות ואיכות בנייה באופן כללי.

אם חשוב בעיקר הבאס, לך על הסוני MDR-XB500 או MDR-V55.

פורסם

יש לי נסיון עם סנהייזר HD205 (מהסדרה הזולה של סנהייזר) וסוני V700 ואני יכול לומר שהפלסטיק של סנהייזר הרבה יותר עמיד.

אולי בגלל שאלו אוזניות DJ אז עשו אותן כאלה ובדגמי HI-END זלזלו בפלסטיק בגלל שהם "ביתיות"...

בכל אופן גם HD25 של סנהייזר ידוע כדגם יחסית חזק.

פורסם

כבעלים של סנהייזר HD448, אני יכול לומר שהפלסטיקה פשוט מזעזעת.

מרגיש זול ונראה זול, אבל לפחות נשמע סביר - עדיין לא משתלם למחיר לדעתי.

הייתי מתרחק מהסנהייזרים לשימוש ביתי אלא אם מדובר על משהו מסדרת HD500 ומעלה (שזה יותר מ600 שקל).

אם הכוונה היא למשהו נייד (לא הבנתי מפותח השרשור אם זה מה שהוא צריך) אז סדרת PX מאוד מאוד טובה.

פורסם

אני עדיין לא חושב שזה ככה בכל הדגמים שלהם.

כנראה שפשוט הכי טוב לבדוק כל דגם לגופו לגבי הפלסטיקה.

דווקא התרשמתי אחרת לגמרי מסנהייזר...חבל..

פורסם
  • מחבר

לא אכפת לי אם הן לא יתקפלו או יסתובבו, השימוש הוא ביתי בלבד.

הויכוח פה על העמידות של סנהייזר מול סוני די מבלבל. מצד אחד סנהייזר יותר עמידים, ומצד שני סוני יותר עמידים.. הממממ.

מבחינת סאונד עד עכשיו קיבלתי פה המלצות על 2 דגמים של סוני.

MDRXB500 - לא נמצא בזאפ, או באתרים של חנויות שציינתי. MDRV55 - חורג טיפה מהתקציב.

פורסם

שוב אני אומר, תתרחק מסדרה 4XX של סנהייזר. זה נראה ומרגיש פלסטיק זול.

פורסם

הויכוח פה על העמידות של סנהייזר מול סוני די מבלבל. מצד אחד סנהייזר יותר עמידים, ומצד שני סוני יותר עמידים.. הממממ.

אין מה להתבלבל. לא צריך לפסול חברה בגלל כמה דגמים בעייתיים. תבדוק כל דגם שאהבת באופן ספציפי. תקרא ביקורות ואם יש לך אפשרות להרגיש אותן פיזית אז עוד יותר טוב.
פורסם

עם סנהייזר זה תקף לרוב הדגמים, כל הדרך עד לHD700 שקראתי עליהן לא מעט ביקורת על רמת הפלסטיק ואפילו בHD800, למרות שהפלסטיק (עניין טעון כשלעצמו בתג מחיר שלהן) כבר באיכות גבוהה, יש עניין מוכר שהצבע הכסוף יורד די בקלות אם רק שמים אותן על השולחן בזווית הלא נכונה. הHD-25 זה היוצא דופן בקטלוג שלהם אם כבר.

לגבי הXB500, חבל שאין אותו יותר בזאפ, בזמנו עלה כ-500ש"ח. נסה באיביי אבל תתרחק אם המקור מסין.

ויש גם את הAKG K181: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9402

אמור להיות פה מספיק באס למכורים.

פורסם

ה-PMX-100 שלי עברו כבר 3 שנים של התעללות ברוטלית במיוחד. חוץ הפלאג שנקרע לידו החוט, האוזניות נראות חדשות.

פורסם

בדיוק היום קיבלתי את אלו- http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13663

מדובר בדגם בוגר ל-K518 המפורסמות והמוצלחות, שבו למעשה עשו תיקונים בכל הנק' שאישית לי הפריעו ומסתמן שהמשוב שאספו ב-AKG הוכיח את עצמו כי לטעמי מדובר כמו תיקון טוטאלי לכל הנק' הקטנות שלטעמי הפריעו- נוחות פלאית כעת, אין לחץ בתנוך האוזניים, ריפוד הקשת בצורה יוצאת מן הכלל, הרגיעו את הבאס, מיקרופון לאנשיי הסמארטפון למינהם (ההבדל בין ה-K618 ל-K619 הוא רק העדר המיק' שמתבטא במחיר), כבל מאריך, כבל חד צדדי בודד במקום מתפצל ב-Y וכמובן איך אפשר בלי- 3D AXIS! (מנגון הקיפול היחודי של AKG) ;)

כמובן שהמשיכו את התכונות הטובות של הK518 גם בדגם הבוגר והמבנה העמיד נשאר, שלל צבעים, מנגנון הקיפול וכל הדברים שלא עולים לי עכשיו בראש. ללא ספק עשו מקצה שיפורים נהדר כדי להביא לשוק את ה-K619. :xyxthumbs:

אתה מוזמן לקרוא את הביקורת שכתבתי על ה-K518 ותקבל קצת פרספקטיבה על מה אני מדבר: http://www.hometheater.co.il/article04383.AKG-K518-LE-%D7%9B%D7%9E%D7%95-%D7%A1%D7%90%D7%91-%D7%95%D7%95%D7%A4%D7%A8

במבחר הקטן שקיים בארצינו, ולאור הרצון למיקרופון, אני רואה באלו אפשרות מתאימה למטרה. מה גם שיש להן סטייל אם אתה מעוניין לצאת איתן מחוץ לבית. אם אתה יכול לקנות מחו"ל המגוון מתרחב משמעותית!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים