עבור לתוכן

האם כדאי לי לשפר את המפרט הבא או לקנות מחשב חדש? (גיימינג בעיקר)

Featured Replies

פורסם

היי, אני רוצה לשפר את אחד המחשבים שאני משתמש בו. הייתי קונה כבר אחד חדש אבל אני חייל וזה בעיה בשבילי להוציא הרבה כסף בבת אחת.

בכל מקרה המחשב משמש בעיקר לגיימינג ואני גם אוהב לפעמים לכתוב כמה שורות בג׳אווה לרענן את הזיכרון. המפרט של המחשב הנוכחי(הדברים שאני רוצה להחליף בכל מקרה) הוא:

זיכרון 2gb ddr2

מעבד pentium dual core e5200 2.5 ghz

כרטיס מסך geforce 9400 gt 1gb (החוליה הכי חלשה)

עכשיו לפי מה שבדקתי המעבד הוא החלק הכי פחות בעייתי, לא כל כך בוער לי להחליף אותו. חשבתי עכשיו לקנות עוד סטיק של 2gb זיכרון וכרטיס מסך gerorce 650 gtx ti 1gb שלפי מה שראיתי הוא אמור לתת ביצועים טובים יחסית למחיר. אחרי חודשיים בערך אני יקנה לוח אם ומעבד חדשים ועוד כמה עזרים אם אני אצטרך(מארז חדש אם הנוכחי לא יתאים ספק כוח וכו׳).

האם שווה לי לעשות את זה? הייתם ממליצים על חומרה אחרת? אני רוצה שתישמר לי אופציית השידרוג העתידי וגם כמו שאני מכיר את עצמי אני יקנה קירור ויתעסק גם בOC. בסופו של דבר אני רוצה שאם יבוא לי בסופש להריץ איזה שעה במולטיפלייר של battlefield 3 אני לא יצטרך לבזבז חצי מהזמן במסכי טעינה ואת החצי השני בלקלל את המחשב כי איך שהתחלתי לירות בנשק הוא נתקע.

תודה מראש!

פורסם

לא ציינת את ספק הכוח שברשותך דבר שחשוב לדעת מאיזה לפני שדרוג הכרטיס מסך.

בכל מקרה לקנות זכרון DDR2 עכשיו ועוד חודשיים מעבד ולוח זה לא רעיון מוצלח כי לוח מדגם חדש יתמוך בזכרונות

DDR3 והזכרונות שברשותך יהיו חסרי תועלת.

פורסם
  • מחבר

אני אבדוק את ספק הכוח כשאני אגיע הבייתה ואני יתן לך תשובה, לא ניראה לי אבל שהוא איזה משהו מיוחד.

חשבתי על העניין עם הזכרונות, יש הבדל משעותי בין ddr2 ל3? ולוחות שתומכים ב3 לא תומכים גם ב2?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים