עבור לתוכן

איך מחשבים עלות אמיתית של משלוח ב-buy2usa?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

לאחרונה הזמנתי זוג נעליים מאמזון בכוונה לשלוח אותם דרך השירות של buy2. היום, כאשר החבילה הגיעה מחסנים שלהם, די הופתעתי לגלות כי עבור שילוח אווירי של החבילה הם דורשים לא פחות מ-40 דולר.

לפי מה שכתוב באתר שלהם, המחיר הסופי נקבע ע"פ המשקל הפיזי או הנפחי, הגבוה מבין השניים. המשקל הנפחי של החבילה הוא כ-1.5 ק"ג. פה רשום כי עבור 40$ משקל החבילה צריך להיות 2 קילו. בדף המתפאר לשלוח נעליים במחיר של 20$ רשום:

למשלוחי נעליים עד משקל 3 קילו פיזי או נפחי, הגדול מבין השניים (מתאים למרבית זוגות הנעליים למעט מגפיים ונעליים כבדות במיוחד)

בקנייה של זוגות כבדים יותר, כל חצי קילו נוסף יחויב ב-$5 (החישוב מתבצע בכפולות של חצי קילו)

גם לפי המחשבון שלהם באתר רשום כי המחיר הסופי הוא 20$.

מישהו יכול להסביר לי מה אני מפספס פה?

פורסם

תבדוק האם לפי הרישומים האם הסיווג של המוצר מוגדר כנעליים.

המערכת שלהם אוטומטית ואולי בחשבונית זה הופיע כמשהו אחר ולכן ההנחה לא הופיעה.

למוצר רגיל, שאינו נעליים, המחיר הגיוני.

פורסם
  • מחבר

קטגוריית מכס: אוכף לסוס

:P

עריכה:

התקשרתי למוקד שלהם כדי לסדר את זה ואכן מדובר בטעות שמשפיעה על מחיר המשלוח.

תודה על העזרה :)

פורסם

-

פורסם

קטגוריית מכס: אוכף לסוס

ברצינות? גדול :lol:

פורסם

הדרך היחידה שלך לחשב את העלות הסופית היא ע"י הזנת המשקל וגודל החבילה שמוצהרים באתר + 10$. למה פלוס 10$? כי סביר להניח שישלחו את המוצר בחבילה נפרדת, גדולה יותר שהעלויות שלה יקרות יותר. ביי2 גובים 10$ על אריזה מחדש לאריזה אופטימלית שמשקפת את העלות שחישבת. זה גם לא 100% אבל זה מספיק קרוב.

פורסם

איפה מוצאים את המידע הזה? יש אפשרות לבדוק את זה לפני באתרים שקונים מהם לפני התשלום?

תודה רבה!

פורסם

איפה מוצאים את המידע הזה? יש אפשרות לבדוק את זה לפני באתרים שקונים מהם לפני התשלום?

תודה רבה!

http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/HowMuch

פורסם

התכוונתי לאתר שאני קונה ממנו, לא BUY2USA.

לפי מה שראיתי לא כל כך אפשרי לראות מידות של אריזה לפני הקניה...

לצורך העניין אני רוצה לקנות כדורסל:

http://shop.spalding.com/Spalding-NBA-Tack-Soft-Basketball/dp/B008VTKHK0?field_availability=-2&field_browse=5675136011&field_product_site_launch_date_utc=-1y&id=Spalding+NBA+Tack+Soft+Basketball&ie=UTF8&refinementHistory=subjectbin%2Cprice&searchNodeID=5675136011&searchPage=1&searchRank=salesrank&searchSize=12

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים