עבור לתוכן

התלבטות בין יותר מדי כרטיסי מסך :\

Featured Replies

פורסם

לפני - אני חושב שהבחירה פה היא יותר שאלה של דעה , כי יש אחד שיעדיף כרטיס כזה , ויש אחד שיעדיף אחר . אני מבקש מכם , תקדישו דקה לקרוא ולכתוב את דעתכם , היא מאוד חשובה לי .

נתחיל בסיפור -

לפני חודשיים הזמנתי R9800SE AIW של הרקולס מפנדס . אחרי חודשיים שהם סובבו אותי על האצבע הקטנה ( יימך שמם ) , הם נזכרו להודיע שאין להם את הכרטיס במלאי , ושזו הייתה טעות שהם אמרו לי שהכרטיס במלאי . כמובן שביטלתי את ההזמנה מיד , וככה הפסדתי גם את הזיכרונות שהזמנתי מהם ( Mushkin Black Level II ! ) .

לפני שבוע גיליתי שחבר של ההורים שלי מגיע מניו-יורק עוד שבועיים , ויש לי הזדמנות להזמין מ NewEgg או מכל חנות אחרת , כרטיס מסך וזיכרונות , בחצי מחיר ממה שהייתי משלם בארץ ( למרות שבארץ עוד הייתי מתפשר על הזיכרונות , בגלל שנורא קשה להשיג אותם כאן :\ ) .

עכשיו בעיקרון התכוונתי לקנות את ה R9800Pro של GigaCube , אבל בגלל המחירים הזולים ב newegg , שקלתי ללכת על ה 9800XT . עכשיו אחרי הוזלת המחירים של ATi לכרטיסי ה 9800 פרו ( אפשר למצוא אחד ב 230 דולר! ) , אני כבר לא יודע מה לקנות ..

אני מתלבט איזה כרטיס לקחת , ואם להתפשר על פחות בשביל דברים אחרים ( או לשמור ולהשקיע בעתיד ... ) . האפשרויות הן כאלו -

בגלל ה XT -

SAPPHIRE RADEON 9800XT . מחיר - 437$ .

בגלל המחיר -

SAPPHIRE RADEON 9800PRO . מחיר - 229$ .

בגלל הקירור -

TYAN RADEON 9800PRO . מחיר - 287$ .

בגלל ה AIW -

ATI AIW RADEON 9800PRO . מחיר - 339$ .

בגלל הזיכרונות והקירור של זלמן -

SAPPHIRE RADEON 9800PRO Ultimate Edition . מחיר - 359$ .

מקווה לעזרה מהירה , תום :P

פורסם

לדעתי תוספת הכסף שתה משלם בשביל הXT היא לא שווה כל כך, הספייר (זה של ה229 דולר) מפתה מאוד, למרות הקירור הבאמת מרשים של הטיין הוא גרוע מאוד בOC.

בקשר לAIW, אתה בכלל תשתמש בפונקציות שלו? אם לא, או אפילו פעם ב, לדעתי לא שווה לזרוק עליו כסף.

הספייר אולטימייט בהחלט מגיע עם קירור מפלצתי ואפשר להגיע איתו רחוק בOC, אבל הOC לא נותן הרבה FPS אבל מחמם מאוד את המחשב, לדעתי זה סתם שטות לקנות כזה כרטיס.

עכשיו זה בעצם תלוי, אם אתה גיימר כבד, שתנצל עד הסוף את הכרטיס שלך תקנה את הR9800XT שלא כל כך משתלם, וגם זה יהיה על חשבון דברים אחרים = לדעתי לא כדאי.

הכרטיס הכי משתלם פה הוא הR9800P של ספייר, אני הייתי הולך עליו.

פורסם

בגלל ה XT -

מחיר - 437$ .

בגלל המחיר -

מחיר - 229$ .

בגלל הקירור -

מחיר - 287$ .

בגלל ה AIW -

מחיר - 339$ .

בגלל הזיכרונות והקירור של זלמן -

מחיר - 359$ .

הXT יקר בטרוף! ורק אם אתה גימר כבד מאוד או שכסף הוא לא הבעיה אז הXT שווה קניה, אם לא הוא בזבוז אדיר(!) של כסף כי הביצועים לא כל כך גבוהים מעל הPRO.

229 מחיר מעולה! חברה טובה, לדעתי את הכסף שתחסוך תוכל להשקיע במאוורר (לא בהכרח לכרטיס) טוב או בזכרונות.

287 יקר בשביל רק קירור, ההשפעה שלו לא שווה את המחיר.

339, השאלה היא האם אתה צריך AIW?

359, שוב, קשה לי להאמין שה70$ שווים את זה,

אם אתה חייב קירור לOC רציני, ב70$ אתה יכל לפרק את הקירור של הSAPPHIRE ולהרכיב אחד טוב יותר משל הזלמן

כמו זה: http://www.trustedreviews.com/article.aspx?art=253 שעולה 67$ (לדוגמה)

פורסם
  • מחבר

טוב , משום מה השרתים של בזק בנלאומי קרסו , ואני לא יכול להכנס לאף אתר מהעולם , ככה שאני אכנס ללינק מאוחר יותר :\

הכרטיסים שירדו מהפרק -

ה AIW . בגלל שאתם צודקים , ואני לא אשתמש בזה יותר מדי . חוצמזה שאם אני ארצה להחליף את הקירור בקירור מסיבי יותר , הטיונר עלול להפריע ...

הטיין , בגלל שאמרת לי שהוא כרטיס גרוע ל OC למרות הקירור שלו .

בקשר לקירור - אני יודע שזה קירור של TT , והוא אפילו מופיע באתר שלהם ( ב Reference אני חושב ) . אני כמעט בטוח שאפשר למצוא את הקירור הזה רק עם כרטיסים , אבל בכל זאת - מישהו מכיר מקום שאפשר לקנות בו קירור כזה ? ( מאחר והזלמן הוא רק על הליבה .. )

בקשר ל Ultimate Edition - הוא לא אמור להיות כרטיס מעולה ל OC ? הוא מגיע עם הקירור של זלמן + זיכרונות DDR II , זה לא אמור להיות ייתרון רציני ?

ואיזה קירור טוב אחר יש ב70$ ( שזה המון ) ?

תודה על העזרה המהירה :)

פורסם

קח את הUE עם הזכרונות DDRII זה אמור ליהיות משהו רצחניייי!!

תביא לנו תוצאות!!

תתחדש אחי

פורסם

אח שלי יש בעיה אחת עם כרטיסים מארה"ב וזאת הסיבה שקניתי את שלי בארץ

במילה אחת אחריות

חשבת על זה במידה ויקרה משו לכרטיס מה תעשה?!

אם הוא בכלל נדפק בדרך לארץ או בכלל בפס ייצור מה תעשה?

"תה מוכן לשלם 400 שקל פחות ולוותר על אחריות

ואגב זה 300 -500 שקל גג בכרטיסים הגבוהים

ואל תשכח על 8 אחוז מס של ארהב

ומכס בארץ זה אם הם יצליחו להעלים

פורסם

מה?! שולחים את זה ליבואן והוא מביא אחריות..... בדוק אחי בדוק

פורסם
  • מחבר

ההבדל ב 9800XT הוא אדיר , אני קונה אותו ב 450 דולר שזה 2000 שקל , במקום 3000 שקל שהיה עולה לי בארץ ..

גם ההבדלים בפרו ענקיים . הפרו הכי פשוט עולה שם 229 דולר שזה 1000 שקל , לעומת איזה 1800 שהיה עולה לי בארץ .

זה לא הבדל ? ובשביל הבדל כזה במחיר , אני מוכן לוותר על האחריות . חוצמזה שאבא שלי נוסע הרבה לארה"ב , וגם חברים שלו , ככה שאפשר לקחת את זה לחברה , או לשלוח את הכרטיס ל ATi ..

פורסם

לא אמורה להיות בעיה עם האחריות....הGeforce שלי Gainward הלך...יצרתי קשר עם החברה בטאיוואן ושלחתי רשום...לאחר שבועיים הגיע כמו חדש (כמובן שהסיפור הרבה יותר ארוך אבל העיקרון).

פורסם

כן אבל כל מחיר שיש שם תוסיף 8 אחוז מס

זה מס שכל אחד שהוא לא אזרח של ארצות הברית משלם על פריטים שהוא מוציא משם

פורסם

ה UE לא נועד ל OC רצחני , אלא לקירור סביר לכרטיס , ללא רעש המאוורר .

אני בספק אם בתוספת מאוורר תוכל להגיע רחוק ב OC .

בכל אופן , הייתי הולך על ה Pro - 229$ - לא כדאי להוסיף 50$ רק על הקטע של הקירור .

אם תראה שהקירור לא מספיק לך , ב 200 ש"ח יש קשת רחבה של אפשרויות קירור מעולות לכרטיס .

פורסם
  • מחבר

כן אבל כל מחיר שיש שם תוסיף 8 אחוז מס

זה מס שכל אחד שהוא לא אזרח של ארצות הברית משלם על פריטים שהוא מוציא משם

המס הוא שונה בכל מדינה בארה"ב , משלמים אותו לחנות , והוא כלול במחיר ( כמו שה 18% מע"מ כבר כלולים בכל מחיר מוצר שאתה רואה בסופר ) . המחירים ב newegg הם מה שאני אשלם בהנחה שאני לא אתפס במכס ( והסיכוי לכך הוא נמוך , אבל קיים ) ...

פורסם

תיקח את הפרו שעולה 230 דולר בלי לחשוב פעמים. גם אם אתה הגיימר הכי מושפע בארץ, תיקח את זה שעולה 230 דולר כי כ-ל כרטיס אחר זה סתם לקחת את הפרש המחירים בין הכרטיסים ולזרוק את זה לפח.

פורסם
  • מחבר

טוב , נראה לי שאני באמת אקח את הפרו .. חבל , היו לי ציפיות מה UE :\

פורסם

אני מבטיח לך תוצאות OC עם הזלמן ומאוורר טובות ב10% מכל דבר אחר

ויש לו DDRII שזה יתרון רצחני ותקנו אותי אם אני טועה אבל בזכות הזכרונות הכרטיס נחשב ליותר טוב מהXT אחרי OC כי הזכרונות מהירים הרבה יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים