עבור לתוכן

כמה אתם משלמים על תשתית אינטרנט בזק 10 - 20 - 30 מגה?

Featured Replies

פורסם

אני מתכונן לעוד איזה חודשיים ובדקתי עם הוט מה יש להם - 230 שקל התקנה אלא אם כן אני עושה איזה קומבינה והם ממש רוצים שאני אקנה מהם טלויזיה (יש מספיק בעידן+ ובאינטרנט). 100 מגה עולה אצלהם 180 שקל ובבזק 150~ והם מסוגלים לספק לי רק 74~. ה30 מגה בהוט עולה 10 שקל פחות שרק ההתקנה שלהם שזה אומר שזה ישתלם רק בעוד שנתיים אחרי המחיר של ההתקנה.

בקיצור אני יכול להתקשר לבזק ולהגיד להם שאני חושב לעבור לטריפל של הוט כי הם מקפיצים לי את המחיר ב50% . עדיין יש לי זמן - אולי בזק יעשו איזה מבצע חדש לא שהוט בכלל מנסה להתחרות בהם.

מדובר בדואופול מסריח וצריך לחכות לחברת החשמל או משהו.בנתיים נתן לבזק (או הוט) לסחוט אותנו. לפחות בזק שידרגו קצת את הupload . הוט כנראה עדיין חיים ב2009 .

פורסם

מה המהירות אפלואד של בזק?

פורסם

בלאגן רציני!!!

אני משלם היום על 20 מגה 80 שח החל מחודש הבא קופץ המחיר ל110 שח

דיברתי עם שימור לקוחות של בזק אמרו לי אין לנו מה להציע לך בלה בלה

גם אם עובר להוט נשאר לשלם על הנתב עוד 20 שח למשך שנה וקצת.

קיצור מה עושים?!?! ממש לא בא לי לעבור להוט אבל גם לא בא לי לשלם מחיר כזה גבוה.

פורסם

מה שכן אנו יכולים לעשות הוא, לשלוח מיילים למשרד התקשורת קבוצה גדולה של גולשים, כשמשרד התקשורת יבין שיש בעייה עם תאום מחירים והם מקבלים פניות רבות של גולשים אני מאמין שמשהו יזוז שם, בנוסף לכתוב בכול פורום שאתם חברים בו ואז נתחיל לגלגל את כדור השלג.

וכמו שאתם בוודאי יודעים דברים ברשת רצים כרוח שערה, אז אני מתנדב ראשון וכבר מחר אני שולח למשרד התקשורת מייל ברוח הדברים...

פורסם

משרד התקשורת לא יעזור לכם, אתם צריכים לפנות לרשות להגבלים עיסקיים.

יש פה תאום מחירים וצריך לדרוש פיקוח על מחיר התשתית עד לכניסה של עוד שחקנים לשוק- שבנתיים נבלמת ע"י גורמים אינטרסנטיים.

אפשר גם להשתמש בסלולר כתשתית ולהעיף את בזק, וכשאני אתקשר אליהם בפעם הבאה - אם האינטרנט הולך גם הקו טלפון הולך.

פורסם

"בפורומים המרכזיים ברשת גם מתלוננים שנים על זה שהמכוניות והדירות בארץ יקרות... אם נראה לך שהטיעונים האלה יעשו עליהם רושם אז אתה אופטימי מאוד.

גם אוכל זה לא מותרות ועדיין רוב מוצרי המזון והמותגים בארץ יקרים פי 2 מבחו"ל, וחיבור של 20 מגה זה ממש לא "אינטרנט בסיסי"."

הדבר הכי גרוע זה, שלא רק שבמקום תחרות שמורידה מחירים הם מתחרים מי נותן את המחיר הגבוה ביותר, הם גם עכשיו מבטלים את החבילות הקטנות. אין אפשרות לעבור לחבילה בבזק לפחות מ 15 מגה, אז היות ו15 מגה זה החבילה הכי זולה שם כרגע והיא עולה 100 שח, הופך את ה15 מגה בבזק מצד להכי בסיסי מצד אחד ולמתורות מצד שני ולכן יש בהחלט מקום לפנות למשרד התקשורת.

העיקר בתקשורת זה נראה כאילו כל הלקוחות עכשיו מקבלים 15 מגה בחינם, אבל בפועל לקוחות מחוייבים עכשיו לשלם מחיר גבוה ל15 מגה בלי אלטרנטיבה.

פורסם
  • מחבר

משרד התקשורת לא יעזור לכם, אתם צריכים לפנות לרשות להגבלים עיסקיים.

יש פה תאום מחירים וצריך לדרוש פיקוח על מחיר התשתית עד לכניסה של עוד שחקנים לשוק- שבנתיים נבלמת ע"י גורמים אינטרסנטיים.

אפשר גם להשתמש בסלולר כתשתית ולהעיף את בזק, וכשאני אתקשר אליהם בפעם הבאה - אם האינטרנט הולך גם הקו טלפון הולך.

א. משרד התקשורת הוא הרגולטור של כל החברות בשוק התקשורת בישראל. זו סוגיה קלאסית למשרד התקשורת, לא לרשות להגבלים עסקיים!

ב. אני מזמן ביטלתי את קו הטלפון שלי ואני משתמש רק בסלולר. אבל באינטרנט אי אפשר להסתמך על תשתית הסלולר, היא איטית ויקרה. כן, גם אם יש לך תכנית ללא הגבלה (שמוגבלת היום למקסימום 3GB בחודש).

פורסם
  • מחבר

"בפורומים המרכזיים ברשת גם מתלוננים שנים על זה שהמכוניות והדירות בארץ יקרות... אם נראה לך שהטיעונים האלה יעשו עליהם רושם אז אתה אופטימי מאוד.

גם אוכל זה לא מותרות ועדיין רוב מוצרי המזון והמותגים בארץ יקרים פי 2 מבחו"ל, וחיבור של 20 מגה זה ממש לא "אינטרנט בסיסי"."

א. מכוניות ודירות מאז ומעולם היו דברים יקרים בארץ. שוק תשתית האינטרנט לא. השוק פתאום הקפיץ מחירים עד פי שניים. יש פה דואופול מובהק וחשד כבד לתאום מחירים. וכן, אני אופטימי.

ב. אני מבין שאתה מתעקש להשוות את ישראל לאוגנדה. ידידי היקר, חיבור אינטרנט 20 מגה הוא חיבור סטנדרטי לחלוטין. אבל זה לא הדיון, גם אם תרצה 10 מגה (מספיק בסיסי בשבילך?) אתה עדיין תשלם כפול ממה ששילמת שנה שעברה!

פורסם

משרד התקשורת פניות הציבור pnyot@moc.gov.il

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים