פורסם 2013 בפברואר 1212 שנים שלום, אני מעוניין ברכישת לפטופ חדש לצורכי עיצוב מתקדמים (כרגע בעיקר דו מימד ווידאו אך תיתכן בעתיד עבודה בתלת מימד) וגיימינג (לפנאי)במסגרת המחקר שלי מצאתי את הדגם הנ״ל והפירוט הטכני שלו נראה לי ממש טוב. העניין הוא שאני לא מוצא בנצ׳מרקים שלו בשום מקום, והוא נמכר רקאצלנו בארץ. יכול להיות שזה דגם שמיובא רק לישראל? בכל מקרה מה אתם חושבים עליו? אני קצת חושש לבצע קניה כזאת רצינית בהתחשב בנתונים יבשים בלבד...פירוט מערכת:תצוגה17.3" FHD 3D LED BacklightמעבדIntel® Core™ i7 3630QM Processorזיכרון16Gb DDR3 1600 MHz SDRAMזיכרוןמרבי16Gbדיסקקשיח750GB 7200rpm + 750Gb SSHכרטיסגרפיNVIDIA® GeForce® GTX 670M with 3GB GDDR5 VRAMתקשורתBT, Wi-FiכונןאופטיSuper-Multi DVDיציאות1 x Microphone-in jack1 x Headphone-out jack1 x VGA port/Mini D-sub 15-pin for external monitor4 x USB 3.0 port(s)1 x RJ45 LAN Jack for LAN insert1 x HDMI1 x SPIDIF speaker out1 x mini Display PortמצלמהHD Web CameraמערכתהפעלהBuilt in Windows 8סוללה8Cells 5200 mAh 74 Whrsמשקלהתחלתי4.5 kg (with 8 cell battery)*חיי סוללה ומשקל ממש לא משנה לי. תודה רבה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.