פורסם 2013 בפברואר 1312 שנים אני לא זוכר איפה ראיתי עוד דיון של הנושא הזה, מדדו שם בעזרת מכשיר שמודד צריכה ומבצע הבדיקה היה בהלם מהתוצאות. דרך אגב גיל אחלה מפרט מחשב יש לך, הלוואי עלי
פורסם 2013 בפברואר 1312 שנים דרך אגב גיל אחלה מפרט מחשב יש לך, הלוואי עלי אני לא יודע אם אתה ציני או לא...
פורסם 2013 בפברואר 1312 שנים :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2013 בפברואר 1312 שנים ברור, מי לא היה רוצה לוח אם מקרטון ביצים? גם בלי לראות את הקרטון ביצים ורק לקרוא את זה: GPU: geforce GTX690 quad-way sli היה לא אמין. יתרה מכך אפילו 2xGTX690 נשמע מצחיק למישהו בארץ.
פורסם 2013 בפברואר 1312 שנים אני לא יודע אם אתה ציני או לא...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גמרת אותי!!!
פורסם 2013 בפברואר 1312 שנים מחבר אז מה בסופו של יום לעשות חברים?האם להישאר עם הספק שלי ו"לחיות" עם רעש הזמזום שבוקע ממנו בעת מאמץ?האם לרכוש את הX660 ולהינות מRATING גבוה בניצולת הספק?תודה לעונים
פורסם 2013 בפברואר 1312 שנים אתה בטוח שהזמזום מהספק?אם הספק ישן אתה יכול להחליף אותו. ה-X660 ספק מצוין אך אתה יכול לקנות ספק איכותי בהרבה יותר זול.
פורסם 2013 בפברואר 1412 שנים מחבר אשמח לתגובה על ספק טוב,איכותי ועם רייטינג ניצולת גבוה.הרכיב יקנה (לא לשמחתי ורק בגלל שמביאים לי אותו מאילת) בחנות KSP.אשמח לתגובה.
פורסם 2013 בפברואר 1412 שנים אם יש לך אפשרות לקנות אותו באילת ללא מע"מ אז זו האופציה הכי משתלמת מבחינתך:http://ksp.co.il/?uin=9815יצא לך 340 ללא מע"מ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.