עבור לתוכן

מעוניין ברכישת גלקסי 3 מיני, זקוק לעצה, חוות דעת

Featured Replies

פורסם

המכשיר בשביל אמא, סמראטפון ראשון. כמובן שהיא לא תזדקק לכל הפיצ'רים שהגלקסי 3 מציע, לכן חשבתי על המיני, שעולה בסביבות ה 1500 שח. עפ"י הביקורות, הוא לא רע בכלל, ללא ספק איטי יותר מהגלקסי S 3, אבל הגברת סתם רוצה להתחדש ולהשתמש באינטרנט, מייל ואולי קצת במצלמה.

למשהו יש ניסיון עם המכשיר?

פורסם

אני הייתי לוקח S2 יד שנייה. הוא הרבה יותר מהיר מה-S הראשון.

פורסם

יצא לי לשחק לא מעט עם ה-S3 MINI. למי שלא מתכוון להריץ המון אפליקציות ואין לו דרישות למשחקים רציניים הוא יספיק מעל ומעבר. המסך שלו בסדר גמור וגם הגודל סביר. בתור טלפון לאמא שהיא לא ממש טכנולוגית הוא יהיה מצויין.

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה על התגובה

פורסם
  • מחבר

ביקרתי בכמה חנויות באלנבי, מסתבר שצריך להוסיף עוד 100-120 שקלים בשביל תמיכה בעברית. אני הבנתי שמאנדרואיד 4.0 יש תמיכה מלאה בעברית כולל תפריטים ויישור לימין. ניסו לעבוד עליי?

פורסם

ככל הידוע לי, כן. ניסו לעבוד עלייך.

פורסם

לקבלת עברית צריך רק לבחור בהגדרות.. אני חושב שאפילו לא צריך את הטריק עם more locale

פורסם

יש איזה קטע שבממשק של סמסונג לאנדרואיד, ה Touch Wiz, אין עברית "מובנית". התפריטים ב TW שונים מן התפריטים הרגילים של אנדרואיד וצריך "לגייר" אותם מחדש.

אומנם לדעתי כל הקטע של לקחת 150 שקל על צריבת רום ישראלי כלשהו זו חוצפה, אבל זה כנראה לא "לעבוד על הקונה".

פורסם

אין בזה צורך, לי יש SGS3 מארצות הברית וזה עובד בלי בעיה כמו שצריך, הכל בעברית כולל יישור לימין.

פורסם

S3M מכשיר מעולה,לדעתי לך עליו ללא חשש.

S2 חדש יקר יותר ללא שום תועלת במיוחד למי שרוצה רק להוציא ולהכניס שיחות.

פורסם

דיברתי על יד שנייה.

פורסם
  • מחבר

וואלה אין עברית.

הורדתי morelocale 2 ומקלדת

עכשיו יש תמיכה מלאה בעברית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים