עבור לתוכן

בקשת המלצה למסך לעבודה משרדית, עד 600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אבקש המלצה למסך דק לעבודה משרדית בסיסית (גלישה באינטרנט וצפייה במיילים, ולעיתים רחוקות צפייה ביוטיוב ובקבצי PDF).

לא מתוכנן גיימינג או עריכה מסוג כלשהו.

תקציב: עד 600 ש"ח. עדיף לחסוך, אם אפשר למצוא ב-450-500 זה יהיה פנטסטי. אין חריגה.

חשוב שהמסך יהיה אמין ובריא לעיניים (מיועד לאנשים מבוגרים). אני לא בטוח לגבי גודל המסך, אבל אני מבין שבטווח מחירים הזה יש רק מסכים של 18.5-21.5 אינצ'. אם יש מסך של 21.5 אינצ' שיותר אמין, בריא וטוב ממסך של 18 אינצ' וזה אומר שכן ידרש להשתמש בכל התקציב אז זה אפשרי (אני אשקול את זה אחר כך כשאני אדע יותר מה הכיוון) בבקשה אל תתנו לי הצעות של "יש לך 22 אינצ' ב-700 או אחד אחר ב-800". אני צריך משהו באמת פשוט ואני לא מעוניין להשקיע יותר מ-600 גג.

תודה!

פורסם

ברמת המחירים הזו אין מסך שמצטיין באיכותו. נסה לקנות מסך ממותג ידוע בעל אחריות ארוכה.

פורסם
  • מחבר

ברמת המחירים הזו אין מסך שמצטיין באיכותו. נסה לקנות מסך ממותג ידוע בעל אחריות ארוכה.

שלום borsood,

הבעיה היא שיש מבחר גדול ואני לא יודע איך להשוות בין דגם לדגם (חיפוש ברשת לא מניב מדי מועיל בדרך ככלל). לדעתך כדאי פשוט לדבר עם המוכרים בחנות, לומר להם את התקציב ולבקש את המלצתם הכנה למסך איכותי שמגיע עם האחריות הכי גדולה?

אני אנסה את מזלי בכל זאת, יש לי מספר שמות של דגמים, ואולי מישהו שמע עליהם או שיש לו ניסיון איתם:

Samsung S22A100N

Samsung S22B300B

LG E2242TC

פורסם

המבחר אכן גדול וההבדלים הם לא מהותיים.

כמו שאמר borsood, נקודות המפתח הן:

* אחריות ארוכה (כל חברה רצינית נותנת 3 שנים)

* מותג ידוע (כדי שתהיה נציגות סבירה בארץ לפנות אליה במקרה של תקלה)

אוסיף עוד נקודה: כניסת DVI או HDMI (אין סיבה להתפשר על VGA האנלוגי הישן)

משלב זה והלאה דברים כמו עיצוב משחקים תפקיד יותר משמעותי מאשר כל הפרמטרים הטכניים שגם ככה כמעט חסרי משמעות ברמות המחיר האלה.

חברות רציניות (שבאמת מייצרות את המסכים ולא סתם חברות מדבקה) - LG, Samsung, DELL, BenQ, AOC...

לLG, Samsung וDELL יש שירות סביר בישראל. לגבי BenQ וAOC - עוד לא יצא לי להתעסק עם השירות שלהם (שזה לא אומר שהוא לא טוב - פשוט אין לי ניסיון).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים