פורסם 2013 בפברואר 1012 שנים שלום, יש לי מחשב חדש עם מעבד I5, 4GB שעל פניו הנתונים די טובים.הבעיה היא שאני חש באיטיות בלתי נסבלת יחסית למחשב חדש. המערכת היא ווינדוס 8 64ביטלא יודע אם זה רלוונטי אבל BSPLAYER באמת בלתי נסבל.ד"א התקנתי את כל העדכונים שיש.עוד דבר, כשאני נכנס לטסק מנג'ר הוא כותב לי בלשונית של DISK שהוא מנצל 100%. משמעותי/רלוונטי?בתודה בן.
פורסם 2013 בפברואר 1012 שנים מחבר Motherboard Name Samsung NP350V5C-A02ILזה הדגם של המחשב.אני נכנס לאתר של סמסונג כדי לנסות ולעדכן דרייברים. לא מוצא את הדגם הספציפי.לפי מה שקראתי, הבעיה הזו נפוצה די הרבה במערכות הפעלה 8. אנסה בינתים להריץ את התוכנה.
פורסם 2013 בפברואר 1012 שנים כנס להגדרות POWER MANAGEMENT.תגדיר פרופיל PERFORMANCE למצב בו הוא מחובר לחשמל.
פורסם 2013 בפברואר 1012 שנים מחבר עשיתי HIGH PERFORMENCE ולא עוזר.נראה לי אני יחזור ל 7. חוץ מתסכול ועצבין שום דבר טוב לא יוצא לי מזה.
פורסם 2013 בפברואר 1012 שנים תמיד אחרי שמתקינים וינדוס צריך לעדכן את כל העדכונים של הוינדוס.ואת כל הדריוורים לכל החומרה מאתרי היצרנים.עד שלא עשית את כל זה אתה לא יכול לצפות מהמערכת לעבוד חלק.גם אם הוינדוס לכאורה מזהה את החומרה.אצלי אחרי התקנת וינדוס 8 היה בדיוק ככה.עד שלא התקנתי ההההההההההההכל משהו לא היה לגמרי בסדר בביצועי המערכת.אם אחרי שתעשה את כל זה עדיין יהיו בעיות ביצועים, אפשר לבדוק למה, וכמעט בטוח שאפשר לפתור את העניין.
פורסם 2013 בפברואר 1112 שנים מחבר נכנסתי ל settings -> change pc settings - >general - > reinstall windowsאחרי שבוצע הפירמוט התקנתי רק את הדרייברים שאני צריך בלי כל הנספחים למינהם.הכול עובד פיקס.תודה!
פורסם 2013 בפברואר 1112 שנים נכנסתי ל settings -> change pc settings - >general - > reinstall windows אחרי שבוצע הפירמוט התקנתי רק את הדרייברים שאני צריך בלי כל הנספחים למינהם. הכול עובד פיקס. תודה! לדעתי זאת האופציה הכי טובה ב8
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.