עבור לתוכן

לא מצליח להירשם לXBOX (של חלונות 8). זה לא אפשרי בישראל?

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני לא מצליח להירשם לשירות XBOX LIVE ואני לא מבין למה. אני מקבל כל הזמן את הודעת השגיאה למטה. אני מנסה ע"ג חלונות 8 פרו (חוקי) עם חשבון הmicrosoft שלי. מה יכולה להיות הבעיה? (ניסיתי הן עם IE והן עם firefox)

כשאני לוחץ על support זה גם זורק הודעת שגיאה (השניה למטה)

האם זה ספק האינטרנט? אני ב012 סמייל מחובר ע"י superbox (ראוטר + טלפון) והמחשב מחובר לראוטר קווית.

האם זה בגלל שחלונות מוגדר בעיברית?

האם זה בגלל שאני בישראל? חשבתי שMS תומכים עכשיו בשירות XB בישראל...

לצורך העיניין זה קורה לי גם במחשב אחר בבית (אלחוטי עם חלונות 7 starter)

ול2 שאלות קצת פחות קשורות, בישראל ניתן לשחק משחקי X360 על חלונות 8 (אני יודע שאמור להיות משהו כזה)?

יש דרך בגרסת פרו לא על כל שטות שעושים שצריך אישור אדמיניסטרטור? זה די מעיק וגם ככה יש כולה חשבון אחד במחשב הזה...

[table][tr][td]date:[/td][td]10/02/2013 13:58:55[/td][/tr][tr][td]code:[/td][td]EEEEEEEE80153034 [/td][/tr][tr][td]s: [/td][td]Qtq4ip8S2ilwZQLgJR0ljA==[/td][/tr][tr][td]id: [/td][td]1aaf2bb6-8dcd-4050-9542-c29cccb79cef [/td][/tr][tr][td]req: [/td][td]07d71c23-ea7e-4b15-ba91-da50ba675bda[/td][/tr][/table]

Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

[table][tr][td][pre]<!-- Web.Config Configuration File --> <configuration> <system.web> <customErrors mode="Off"/> </system.web> </configuration>[/pre] [/td][/tr][/table]

Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

[table][tr][td][pre]<!-- Web.Config Configuration File --> <configuration> <system.web> <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/> </system.web> </configuration>[/pre][/td][/tr][/table]

פורסם

אי אפשר לשחק משחקי XBOX על PC אלה אם כן יש להם גרסה לPC.

להירשם לMICROSOFT LIVE עשיתי ללא בעיה.

פורסם
  • מחבר

חשבון MS גם יש לי (אני מדבר על מה שהיה פעם hotmail). אני משתמש בו בכל השירותים של MS אבל זה היחידי שבו זה נופל. אני חושד ב012 אבל אין לי הוכחות. מישהו הצליח להכנס לחנות משחקים (לא החנות ה"רגילה") בWIN8?

פורסם

לי יש חשבון LIVE שמבוסס על GMAIL בכלל.

ואיתו התחברתי לXBOX LIVE או איך שזה נקרא.

פורסם

עם אתה צריך את זה למישחקי XBOX360 ,תישכח מיזה

הם לא תואמים לPC והקונסולה עושה שימוש במעבד שונה מהסטנדרט שיש בPC

ככה שרק מישחקים שקיבלו פורט לPC אתה יכול לשחק בPC

אולי בדגש על אולי בXBOX3 ,הם יאפשרו לשחק באותו המישחק בקונסולה ובPC

כי לפי השמועות הXBOX3 חומרתית יהיה מאוד דומה לPC ועם מערכת הפעלה קרובה לWIN8 שיתאימו לקונסולה

אבל גם אז MS תיצתרך להחליט עם ללכת בדרך הזאת או לא

בעניין שרותי MS בישראל -עם אתה נותן כתובת ישראלית ופרטים נכונים אין לי מושג למה זה לא פועל לך

גם WIN8 וגם הXBOX360 תומכים היום בהרשמה מישראל

עם אתה מנסה כתובת מחול ,אז זה עניין קצת יותר מסובך אבל אפשרי

אבל הם גם ככה יגבילו אותך לשרותים מסוימים כי חלק מהשרותים לא זמינים לIP ישראלי כולל חסימות פרוקסי

פורסם
  • מחבר

אוקיי. זה לא שהתכוונתי לקנות משחקים לX360 ולנסות להריץ אותם על הPC כי כבר עדיף לקנות את הפורטים. יותר זול.

בכל מקרה עשיתי קצת חיפוש וראיתי שאני לא היחידי עם הבעיה הזאת ונראה שאין ממש פיתרון אמיתי לזה. אף אחד לא נתקל בבעיה הזאת אף פעם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים