עבור לתוכן

OverDrive CP למה רק בXT ?

Featured Replies

פורסם

למה רק בכרטיסי ה XT יש את האפשרות הזאת שמציגה את הטמפרטורות ומהירויות שעון ?

יש לי 9600NP ואני רוצה לראות טמפ' וכל זה כדי לעשות אוברקלוק, באיזה תוכנה הכי טוב להשתמש לזה?

התקנתי עכשיו את הRAGE3D ראיתי שהיא שמה את כל האפשרויות שלה בProperties של הכרטיס מסך..שווה להשתמש בה?

המהירויות שעון שלי נמוכות רק:

Core:

398

Memory:

202

פורסם

כי רק בסדרת ה(XT 9600XT ו9800XT), מושתל חיישן טמפרטורה בליבה.

פורסם

זה קשור לליבה או לחברה שמיצרת את הכרטיס?

פורסם

לא

זה פשוט מאוד, ה9600\PRO יצאו לפני מס' חודשים, לעומת זאת הXT יצא לא מזמן וכחלק מהחידוש שלו הוסיפו את האוברדרייב והחיישן. כמובן שאוברקלוקינג רגיל ניתן לעשות

פורסם

ב9600XT יש חיישן טמפ?

כי לי יש אחד של ספיר, ואין לי שום אופציה לOVERDRIVE בדרייורים של ATI

הבנתי שזה רק ב9800XT

פורסם

ב9600 איקסטי רישמית יש, אבל ספיר החליטו שזה מעלה עליות ובלי התראות בפרסום לא שמו חיישנים (אני חושב שגם ב9800 זה ככה אצלם), בקיצור אם תתקין דריוורים 4.1 שאמורים לתת לך טמפרטורה מתוך לוח הבקרה, אתה תגלה שלא רק שלא תקבל טמפרטורה אלא כתופעת לוואי זה יבטל את הפונקציה לאוברדרייב.

פורסם

אם אפשר לשאול...

מה עושה האוברדרייב כשאני מפעיל אותו?

ואיך אפשר לבדוק את הטמפ' ב xt ?

פורסם

הוא מתחיל לעשות OC לכרטיס, עד שהחיישנים שמובנים בתוך הליבה, אומרים שחם שם מידי, ואז הוא מפסיק...

זה ביתר פשטות מה שהOVERDRIVE עושה...

פורסם

ואפשר לדעת מה התקדמות ה oc שהוא עושה?

אתה מתכוון שאחרי שהוא "מגלה" שחם מדיי אז הוא נשאר על המהירות הנוכחית?

פורסם

בודקים את ההתקדמות דרך תוכנות OC כמו RIVATUNER או RAGE3D וכו'.

ברגע שחם מידי, הוא מוריד מהירות עד שהוא מגיע לגבול הטמפרטורה שהגדירו לו מראש.

פורסם

זה אוברקלוק דינמי, אבל גם עם הטמפרטורה שלך תיהיה מינוס 20 מעלות ויש לך 9600 האובר דרייב לא יעבור את ה570 מסיבות שיווקיות, בשבל זה אתה צריך תוכנה.

אוברדרייב טוב בשבל בוסט לביצועים בלי הצורך לדאוג לתוכנות קירור וכל מיני התעסקיות של לבדוק מתי יש ארטיפקטים ומתי אין.

פורסם

ב9600 איקסטי רישמית יש, אבל ספיר החליטו שזה מעלה עליות ובלי התראות בפרסום לא שמו חיישנים (אני חושב שגם ב9800 זה ככה אצלם), בקיצור אם תתקין דריוורים 4.1 שאמורים לתת לך טמפרטורה מתוך לוח הבקרה, אתה תגלה שלא רק שלא תקבל טמפרטורה אלא כתופעת לוואי זה יבטל את הפונקציה לאוברדרייב.

מאיפה הבאת את השטות הזאת?

יש לי 9600XT של Sapphire, עם Catalyst 4.1, ויש לי OverDrive והוא פועל כמו שצריך.

פורסם

בדקתי באתר שלהם ומסתבר שהם החזירו את הפונקציה לדגמים החדשים, זאת אומרת שמי שקנה בהתחלה קרוב לוואדי לא קיבל עם חיישן אבל מי שקונה עכשיוו כן, מתי קנית?

פורסם

לפני 3-4 שבועות בערך

פורסם

רק שתדעו, שאת אופציית האוברדרייב אתם יכולים לפתוח ע''י צריבת ביוס של R9800XT.

אני בספק אם בכל הכרטיסים זה יעבוד\יצליח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים