עבור לתוכן

4 שעות של ניקיון טוטאלי והחלפת משחה טרמית לא עזרו.

Featured Replies

פורסם

שבת שלום.

אחרי שהמעבד(i5 2500) היה מגיע ל50 מעלות במנוחה החלטתי לעשות צעד .פירקתי את כל המחשב כעט כל המאווררים. ניקיתי עם אוויר לחץ ומגבונים עד שלא נשאר טיפת אבק .גם את הגוף קירור Zalman CNPS9900 LED ניקיתי עד הסוף .ניקיתי את המשחה הקודמת כמו שצריך. קניתי ומרחתי את המשחה הכי טובה mx 4 . ! הוספתי עוד מאוור 120 שיוסיף עוד קירור!

וכל זה לא עזר.

איזה אכזבה

אלה המעלות במנוחה אחרי כל המאמץ שלי

serif]http://jpg.co.il/view/5116432b439ec.jpg/אני לא מבין מה הבעיה אולי הגוף קירור דפוק? למרות שהוא רק בן שנה ולמרות הביקורות המצויינות הוא נראה לי כזה חלש ולא איכותי.

או שמדובר בעובדה שפעם אחרונה (בגלל לשא יכולתי להשיג אוויר דחוס) ברוב טיפשותי ניקיתי את המחשב עם פן באוויר חם . כן אני יודע שזה דפוק אבל חשבתי שהרי החלקים עובדים על טמפרטורות קיצוניות אז מזה זה חום של פן לעומת זה?

בקיצור לא לא יודע מה לעשות. עצות?

פורסם

50 מעלות זה לא "נורא" אבל זה קצת גבוה.

תעשה בדיקת מאמץ, טמפ' במאמץ לא אמורה לעבור את ה-80, רכיבים אלקטרוניים עובדים בטמפרטורות גבוהות הרבה יותר ממה שאנחנו מסוגלים.

כמה משחה שמת? צריך מעט מאוד באמצע ולתת לגוף הקירור לפזר לבד בכוח ההתקנה (שהטיפה באמצע ימעך ויתפזר)

וואו רגע!! מגבונים אמרת!??!!? 8) :nono:

פורסם

פותח התרד להבא תמשיך בבקשה בתרד המקורי.

בכל מקרה הטמפ' לא כאלה חריגות במיוחד לא עם "החום" בחוץ היום.

תבדוק טמפ' במאמץ ותבדוק שהRPM של הקירור על MAX.

תעדכן בהתאם.

פורסם
  • מחבר

50 מעלות זה לא "נורא" אבל זה קצת גבוה.

תעשה בדיקת מאמץ, טמפ' במאמץ לא אמורה לעבור את ה-80, רכיבים אלקטרוניים עובדים בטמפרטורות גבוהות הרבה יותר ממה שאנחנו מסוגלים.

כמה משחה שמת? צריך מעט מאוד באמצע ולתת לגוף הקירור לפזר לבד בכוח ההתקנה (שהטיפה באמצע ימעך ויתפזר)

וואו רגע!! מגבונים אמרת!??!!? 8) :nono:

איך אני עושה בדיקת מאמץ ב occt גבר?

כשרק הרכבתי את המחשב שנה שעברה עשיתי בדיקת מאמץ בתוכנה אם כי לא יודע אם עשיתי נכון (לחצתי על cpu linkpak ונתיתי לו לרוץ 20 דקות

זה לא עבר את 50!!! עשיתי נכון ?

איך שאמרת ככה בדיוק שמתי את המשחה.

אולי הגוף קירור הזה נדפק הוא נראה עדין כזה ולא מי יודע מה איכותי למרות מחירו הגבוה

פורסם
  • מחבר

פותח התרד להבא תמשיך בבקשה בתרד המקורי.

בכל מקרה הטמפ' לא כאלה חריגות במיוחד לא עם "החום" בחוץ היום.

תבדוק טמפ' במאמץ ותבדוק שהRPM של הקירור על MAX.

תעדכן בהתאם.

צודק .סליחה.

איך אני בודק rpm שך הקירור?

פורסם
  • מחבר

או שאני דפוק או שמשהו במחשב ממש דפוק!

אני כבר חצי שעה במבחן מאמץ ב occt על cpu linkpak

הליבה הכי חמה עד עכשיו על 52 מעלות!

ה cpu עצמו על 39 מעלות wtf?

זה הרי מבחן עומס מלא נכון ? אז איך ייתכן שבמאמץ זה כלכך קריר ובמנוחה חם ? מה הולך פה לעזאזל?

עוד שמתי לב ש מה שעלה משמעותיתי זה הטמפרטורה של ה cpu עצמו 39 כרגע בעומס לעומת 30 במנוחה .

והליבות אולי ב2-3 מעלות הגיוני ? אם ככה למה כולם אומרים תמיד שהטמפרטורה של הליבות קובעת??? אם מה שעלה משמעותיתי זה ה cpu ?

אני מסתכל על המעלות אגב ב real temp ו ב aida 64 כי ב occt זה לא ברור איך שהוא מציג שם

פורסם

תוריד HWMonitor ותצלם תמונת מסך 10 דקות אחרי שהתחלת את הבדיקה (תוך כדי הבדיקה)

קישור: 1.21 setup, english

הטמפרטורות שלך נשמעות בסדר גמור..

פורסם
  • מחבר

תוריד HWMonitor ותצלם תמונת מסך 10 דקות אחרי שהתחלת את הבדיקה (תוך כדי הבדיקה)

קישור: 1.21 setup, english

הטמפרטורות שלך נשמעות בסדר גמור..

לי משום מה זה נראה כמו משהו לא תקין.עכשיו במנוחה החיבה הכי חמה על 50 אז איך תוכנה שאמורה להעמיס במלואו על המעבד זה מגיע ל 52?

לצלם מתוך התוכנה hw ? אולי משהו בהגרות של occt לא בסדר? הסימון ב use all logical cores אמור להיות מבוטל?

פורסם
  • מחבר

ה load בתוכנה real temp אמור להיות על 100 אחוז במנוחה?

פורסם
  • מחבר

זהו חברים . אחרי פורמט הכל התברר כפאקינג וירוס או משהו דפוק בהגדרות מערכת!

הנה עכשיו הכל נראה תקין

http://jpg.co.il/view/51168c024f443.jpg/תודה רבה לכולם

בחיים לא הייתי מאמין שיש וירוס שמסוגל לעשות דבר כזה פאק. איזה הקלה .אחרי כל השבירת ראש וההשקעה בסוף מתברר שמלכתחילה לא היתה שום בעיית התחממות (דפוק אני )

תודה רבה לכולם אנשים יקרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים