עבור לתוכן

מספר שאלות על חלונות 8

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אחרי שימוש רב בחלונות 7 החלטתי להשתדרג צעד אחד קדימה ל-8.

אני ממש מתרשם מהמערכת,אבל יש כמה דברים שאני צריך לברר.

1. מסך כניסה:

יש אפשרות לבטל את הסיסמה בכניסה למחשב?

2. גופן:

הגופן ממש מכוער פה,אני מנסה לכוון ולא מצליח.. אני רוצה שיהיה גופן כמו ב-7 וגם שהשעון יהיה יותר גדול אם זה אפשרי.. (אני לא בטוח שזה קשור לגופן)

3.סקייפ:

נניח ואני נמצא בשולחן העבודה ולא באריחים,ומישהו מתקשר לסקייפ זה יופיע לי?

4. כרום:

הפונט בכרום ממש גדול,ובשורת הסמניות אני לא מצליח להכניס את כל הסימניות שלי,זה קשור לגופן של המערכת? כי כרגע זה מוגדר בהכי קטן..

5.אפשר לקבל מספר קיצורי דרך חיונים ושימושים ?

6. האם אפשר לסנכרן את הלוח שנה של GMAIL עם הלוח שנה של הוינדוס,וכנ"ל את הדואר..?

זהו לבינתיים,

תודה ושבת שלום ויום נעים,

תום. :xyxthumbs:

פורסם

יש להכל כבר תשובות בגוגל....

חיפוש קטן יעזור לך..

פורסם

1. http://blogs.microsoft.co.il/blogs/eshlomo9/archive/2012/09/04/windows-8-pro.aspx

2. אתה ברזולוציה טבעית? כל הדרייברים מותקנים?

3. כן הוא יקבל סיסמה גם במצב שולחן עבודה.

4. רזולוציה...

5. יש כאן איזה דיון על זה, חפש אותו.

6. כן, אני עשיתי את זה, חפש בגוגל.

פורסם

1. תלחץ על מקש החלונות + R ואז תקליד netplwiz בחלון שיפתח תוריד את הV .

2. שינוי גופני Windows

3. יש את סקייפ לשולחן העבודה בחלונות 8 ויש את הסקייפ שהוא ה"אפליקציה" מהחנות של חלונות 8 נכון לעכשיו הגרסה לשולחן העבודה עדיפה כי דרך ה"אפליקציה" אין אפשרות לשיתוף מסך למשל(אאל"ט) וגם יש רק את המצבים הבאים מחובר, בלתי נראה ומנותק, וכן כשמישהו יתקשר אלייך כשאתה מחובר דרך ה"אפליקציה" זה יופיע לך במסך גם כששולחים לך הודעות וזה מציג עד 3 הודעות לזמן מסוים.

4. בדפדפן הגוגל כרום יש אפשרות לשנות את גודל הגופן מתוך ההגדרות המתקדמות בדפדפן וזה נקרא Web Content או בעברית תוכן אינטרנט.

5. קיצורי מקשים חדשים עבור Windows 8 ו- Windows RT

לעבור בין "אפליקציות" תשתמש במקש החלונות + TAB ובמקום הזזת הסמן עד להתחל ולחיצה על קליק ימני פשוט תשתמש בשילוב של מקש החלונות + X, לחיצה על מקש החלונות ואז ישר להקליד משהו בשביל לבצע חיפוש במחשב, כשאתה בתוך החנות ואתה תוהה איפה החיפוש(תקף לכל "אפליקציה") אז זה החיפוש של המחשב ברגע שאתה נמצא בחנות פשוט תשתמש בחיפוש הרגיל וזה בעצם יחפש בחנות עצמה.

6. פשוט תצפה בסרטון הבא

פורסם
  • מחבר

הצלחתי הכל כבר לבד

תודה בכל מקרה! :xyxthumbs::yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים