עבור לתוכן

דרוש מפרט בסביבות 4K לצורך עבודה עם תוכנות עריכה+נפח איחסון גבוה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש מחשב בסביבות 4K ללא מסך.

אני צלם והדרישות הם לנפח איחסון גבוה ומהיר ככל שניתן (אך לא נדרש כונן SSD, היות וזה שמערכת ההפעלה תעבוד מהר לא ייתן לי כלום. אני צריך מהירות קריאה ורישום מהHD הגדולים ששם מירב התמונות נמצאות). מינימום 2TB אך שיהיה מקום בעתיד לעוד כונן כזה לפחות.

1. מה התקציב המקסימאלי? -

4K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

עדיף לחסוף

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר. משחקים - אם ניתן.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - פוטושופ, לייטרום, במקביל.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אפשרי בהחלט

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כיום המסך שברשותי הוא סמסונג syncmaster 943M

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן SSD.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WIN 7 + הרכבת המחשב נדרשת

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP עדיף

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). נפח איחסון של 2TB מינימום עם אופציה ומקום לרכישה של עוד כונן כזה בהמשך. שהHD יהיה מהיר ככל שניתן.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

פורסם
  • מחבר

חברים בוקר טוב,

אשמח לעזרתכם בבנית המפרט.

תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

עזרה?

האם חסר נתונים למעלה בכדי לבנות מפרט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים