עבור לתוכן

מחפשת מפרט מחשב לגיימינג (בערך) עד כ 3500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי הפורום

:)

לאחרונה אחותי ביקשה ממני לנסות ולבנות לה מפרט של מחשב המיועד בעיקר למשחקים.

האמת היא שאני לא מבינה גדולה במחשבים ובדקויות הקטנות של יצירת מפרט שלם, את המחשב שלי בניתי לפני כמה שנים ע"פ עצות שקיבלתי ממכם בפורום (מחשב נהדר דרך אגב).

לכן אני פונה אליכם בבקשה למפרט:

1. התקציב המקסימלי למחשב הינו 3500 ש"ח ולא ניתן לחרוג למעלה.

2. מחשב נדרש להרצת משחקים בסגנון: סקיירים, סימס ומשחקי MMO (רזולוצית מסך של עד 1920/1080).

3. אין לה צורך בציוד היקפי או בווינדוס ולא יתבצע OC במחשב.

דעתי:

מכיוון שהיא לא תנקה או תשמור עליו. מה שאחותי צריכה הוא מחשב עמיד בעל יכולת שרידות תחת הר של אבק וזבל שבלי ספק יועמס עליו. לכן אני שמה דגש על קירור, סינון אבק, ואם אפשרי גם שקט (שלי משגע אותי) ולא בהכרח מקסימום גרפיקה וביצועים.

עריכה: כמעט שחכתי, אנחנו גרים במרכז!

תודה רבה כבר מראש לחברי הפורום :)

מקווה שתעזרו לי עכשיו כמו אז.

שירה.

פורסם

אין ממש מארז שיודע להתמודד כראוי עם הזנחה, אבל כללתי מארז לא יקר שמגיע עם פילטר למאוורר הקידמי:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪889

קירור למעבד:

Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪44

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪347

מארז:

בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪485

זיכרון:

Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪107

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14

כמות: 1 - מחיר: ₪385

כרטיס מסך:

MSI GTX660 2GB GDDR5 Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪1098

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪99

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3561

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3490 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/3puevr7m

זו מערכת גיימינג שלא מבזה שום גיימר, אני מקווה שזה לא יותר מידי בשבילה..

סקיירים זה משחק שאוהב מאוד מעבד, לכן אם זה משחק מועדף עליה מעבד מרובע ליבות יהיה מועיל פה מאוד.

פורסם
  • מחבר

Roy קודם כל, תודה רבה על העזרה.

המפרט נראה נהדר אך שחכת את הקירור למארז.

סוגי המשחקים שאחותי אוהבת אכן אוהבת נוטים להכביד יותר על המעבד מאשר על הכ"מ בדרך כלל, האם כדי לוותר קצת בזירה של כ"מ ולהשקיע יותר במעבד?

פורסם

קירור למארז? לא שכחתי כלום..

להשקיע יותר מהמעבד הזה אין טעם מאחר והוא המשתלם ביותר לגיימינג.

בכל מקרה ביצועי הגיימינג תלויים בעיקר על הכרטיס מסך, אפשר כמובן לרדת בכרטיס מסך למשהו זול יותר אך גם הביצועים ירדו בהתאם.

פורסם

את לא תרוויחי הרבה ממעבד יותר טוב כמו i7 , וגם אין היום כרטיסים משתלמים במיוחד מתחת לgtx 660 , וגם אם המשחק דורש מעבד חזק , עדיין הכרטיס מסך נחוץ ויהיה בשימוש.

אני ממליץ להוסיף קצת , מכיוון שציינת שחשוב שקט (וזה גם יוסיף יופי משמעותי ואיכות) , לטובת מארז , קירור למעבד וכרטיס מסך של חברה אחרת.

המארז מגיע עם שני מאווררים + בקר מאווררים לשליטה על המהירות , שזה מספיק לקירור המחשב.

הנה המפרט המלא:

מפרט זה הורכב ב - http://www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

קירור למעבד:

EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN

כמות: 1 - מחיר: ₪65

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

מארז:

באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W לבן - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪650

זיכרון:

קשיח למחשב שולחני:

כרטיס מסך:

GIGABYTE GEFORCE GTX660 OC 2GB RETAIL

כמות: 1 - מחיר: ₪1150

כונן אופטי:

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3799

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3724 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/ncf2dm4h

פורסם

1. התקציב המקסימלי למחשב הינו 3500 ש"ח ולא ניתן לחרוג למעלה.

אני בחנתי איך לא לחרוג ב-60 שקל ואתה דפקת פה חריגה של 300 :nixweiss:

בחרת להתייחס לשורה "אפשרי גם שקט" אבל התעלמת לגמרי מהתקציב למרות שצויין שלא ניתן לחרוג.

בכל מקרה מדובר בתוספת מיותרת לחלוטין אלא אם אין דרישה או נכונות להשקיע, המערכת הזו ממש לא תיהיה רועשת במיוחד

ולא תשגע אף אחד. בטח אל תצפה מניסים ונפלאות מהבאפלו.

פורסם

זה לא רק הקירור שהתוספת בשבילו זניחה , המארז הזה נותן הרבה יותר מ"רק" שקט והגירסה של הכרטיס מסך של msi רועשת במיוחד(וזה כן מורגש).

בכל מקרה אני רק מייעץ , ואם היא לא רוצה להוסיף , אז היא לא חייבת.

ואני אישית חושב שהתוספת שווה את זה (8.5 אחוז תוספת , זה לא ממש מלא תוספת , לדעתי לפחות).

ואני מעדיף שהיא תדע שיש לה את האופציה ושהיא תקנה כשיש לה את הידע ולא בצורה עיוורת , כי אני לא מוכר ואני לא רוצה שהיא תקנה משהו בכוח , רק בשביל שיכנס בתקציב , אלא המטרה שלי היא שהיא תהיה מרוצה ולא תרגיש מבואסת מהקנייה.

עריכה:

וזה 238 ש"ח הפרש מהמפרט שהוצא , שתעשה את השיקולים שלה.

פורסם
  • מחבר

היי, תודה על העזרה!

כמו שאמרתי, המקסימום שאחותי מוכנה לשלם הוא 3500 (היא רצתה 3000 בהתחלה).

כמו כן, ביקשתי שיהיה שקט אם אפשרי אך לא חובה. לי למשל יש ספק כוח מאוד רועש (זה מה שקורה כשקונים באייבורי) שמשגע אותי.

מבחינת המחשב, אני לא חושבת שאחותי איי פעם תצטרך מערכת כל כך חזקה, לכן אני מעדיפה מחשב שיכול לספוג הזנחה והתעללות על אחד בעל תכולת חיים נמוכה יותר.

נשמע מוזר אני יודעת, אבל אני לא מבינה גדולה בנושא :) .

פורסם

כמו כן, ביקשתי שיהיה שקט אם אפשרי אך לא חובה. לי למשל יש ספק כוח מאוד רועש שמשגע אותי.

בבקשה..

אין שום קשר לרמת השקט שתקבל במפרט הראשוני שיהיה שקט כמה מונים ממערכת עם רכיבים ג'נרים רועשים.

הגרסה הזו של הכרטיס לא רועשת במיוחד, בזמן מאמץ\משחק בכל מקרה רמת השקט נדחפת הצידה לצלילי הרמקולים

ולא משנה יותר מידי.

לא מבין למה אנשים דוחפים את המארז הזה כל מפרט.. כן הוא איכותי, כן הוא שקט. אבל זה עדיין רק מארז ואחד יקר למדי.

אם אין דרישה או צורך אין סיבה להוסיף אותו ולשלם עוד כסף (בטח לא בחריגה כזו) בדיוק כמו שאין צורך להוסיף רכיב אחר

שלא לצורך. עד כמה וכמה שלא רואים שום תוספת ביצועים.

"שהיא תקנה כשיש לה את הידע ולא בצורה עיוורת" משתמע מדברייך כאילו ה-R3 הוא מארז איזה על אדיר וכל השאר סתם זבל,

סתם הטעייה שגויה. מארז שמתאים לדרישות ולשימושים במחיר המשתלם ביותר הוא מארז "מושלם", לא ה-R3 ולא שום מארז לא

שווה תוספת כסף ללא הצדקה.

פורסם

זה ממש לא מה שהתכוונתי.

אני ממש לא חושב שהr3 הוא מארז "על" ואני יודע שיש מארזים טובים ממנו , הכל תלוי בשימוש.

אם זה היה נגיד איזה ילד בן 13 שמבקש מפרט , אז לא הייתי מתערב בכלל , אבל פה מדובר בנערה , ודבר ראשון שנערות שמות לב אליו הוא החיצוניות , מה לעשות , זה החיים.

וגם רעש הוא עניין סובייקטיבי, מה שלי רועש , יכול להיות שלך הוא שקט (אני אישית מאד רגיש לרעש).

המארז ששמת הוא אחד המארזים המכוערים שראיתי , ואני משער שגם היא תחשוב ככה והוא מארז ג'נרי , ואני לא חושב שהr3 יקר במיוחד. אני הייתי מקצץ בדברים אחרים , בשביל מישהי שמשחקת בסימס , לפני שהייתי נוגע במארז.

הנה אפשרות נוספת , שיניתי את הכרטיס מסך לכרטיס קצת פחות טוב:

יכול להיות שהיא גם יכולה לוותר על הכונן האופטי , יש לא מעט מחשבים שכבר נמכרים בלעדיו(טכנולוגיה מיושנת שאפשר בלעדיה).

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

מעבד:

קירור למעבד:

EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN

כמות: 1 - מחיר: ₪65

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

מארז:

באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W לבן - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪650

זיכרון:

קשיח למחשב שולחני:

כרטיס מסך:

Sapphire 7850 1GB GDDR5 HDMI DP - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪938

כונן אופטי:

סה"כ: ₪3587

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3516 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/mgqtp7z6

פורסם

אז עכשיו החלפת את המארז בגלל שהוא יפה יותר, בגלל שזו נערה, ונערות שמות לב לחיצוניות!!!! של מארז מחשב!!!!

מה אתה אמיתי?

דעתי:

מכיוון שהיא לא תנקה או תשמור עליו. מה שאחותי צריכה הוא מחשב עמיד בעל יכולת שרידות תחת הר של אבק וזבל שבלי ספק יועמס עליו.

גם אם נשתולל ונגיד שזה יעניין אותה והיא לא תדחוף אותו באיזה חור בשידה, (מה שאפשר להניח מהנאמר) מי אמר שיש לכם

את אותו הטעם בצורת מארזי מחשב? מישהו ציין בדרישות שהמארז צריך להיות מעודן ואלגנטי ביופיו, ומוכן לשלם עוד כסף לזה?

זה לא מארז ג'נרי, זה מארז לגיטימי שממותג כמארז TMS.

היה לך נוח כמובן להתייחס למשחק סימס, אבל לפני זה היה משחק אחר בשם סקיירים, שהוא משחק דורשני בהרבה. אז בשורה

תחתונה אם נתמצת את השינויים - ירדת לכרטיס חלש יותר, ועוד בגרסת ה-1GB למרות שמדובר במסך עם רזולוציה גבוהה שיודע

לנצל כמות גדולה של זכרון. שוב בשביל להתעקש בצורה הזויה לדחוף מארז יקר יותר למרות שאף אחד לא ציין דרישה כזו

או אחרת למארז מבודד רעשים שקט במיוחד, כל זה בחריגה ועל חשבון הביצועים.

פורסם

היא כתבה שהיא לא צריכה את המקסימום ביצועים, והפגיעה בביצועים היא מינימלית.

לא הכל זה רק ביצועים , וכן נערות שמות לב לחיצוניות של מארז מחשב.

והחלפתי את המארז ממספר סיבות.

אני לא מכיר אותה ואני לא יודע מה הטעם שלה , אבל אני מכיר בנות ואני מבסס את הנחת הטעם שלי לפי זה , יכול להיות שלה המארז שבחרת יראה יותר יפה , אבל מה שבטוח שהוא פחות טוב.

אני את שלי אמרתי ,ושהיא תחליט מה שהיא רוצה.

וג'נרי - המשמעות של המילה הזאת היא שאתה לוקח מוצר שיוצר או תוכנן על ידי חברה צד שלישי , ואתה ממתג אותו עם שם של חברה אחרת , זה לא אומר שהוא איכותי או לא.

לדוגמה: ספק כוח של antec , שמיוצר על ידי seasonic הוא ספק ג'נרי , וזה לא קשור לאיכות בכלל.

נכון שלפעמים אנשים מתייחסים לג'נרי , בשביל לתאר משהו שהוא לא איכותי , אבל זה לא המשמעות של זה.

פורסם

שנינו יודעים למה התכוונת שאמרת ג'נרי במקרה הזה, אחרת מה הטעם בלומר את זה. ושאומרים רכיב ג'נרי במקרים הללו מתכוונים למוצר שאינו

איכותי או שמיוצר על ידי חברה לא ידועה. תראה לי מישהו אחד פה חוץ ממך שיאמר ג'נרי על ספק שמיוצר על ידי סיסוניק בשביל אנטק. ככה

שההגדרה המקורית של המילה לא ממש מעניינת אף אחד.

במשפט המחץ של "אתה מכיר בנות ומבסס את הנחת הטעם שלך לפי זה"

אני יעשה לך טובה ויסיים את הוויכוח המטופש הזה כי הוא לא מוביל לשום מקום.

פורסם

חבל שאתה בוחר לתקוף אותי אישית ולקרוא לי הזוי (או לפחות להודעות שלי) בזמן שאני בסך הכל רוצה לעזור לפותחת הדיון ואין לי שום רווח אישי מזה (חוץ מהרגשה טובה לעזור לזולת...).

אם אתה לוקח בצורה שלילית את ההודעות שלי וחושב משום מה שאני מגנה אותך בהם , אז אני מתנצל ואני אשתדל בפעם הבאה לברור את המילים שלי טוב יותר , כדי שאף אחד לא ירגיש פגוע מסיבה כלשהי , למרות שזה ממש לא הייתה הכוונה שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים