עבור לתוכן

בעיה בכרטיס קול

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה בכרטיס קול. הבעיה היא כזאת: הוא פשוט לא מוציא לי סאונד.

ניסיתי לשים לו דרייבר מחדש

ניסיתי להתקין מחדש מערכת הפעלה (שונה ממה שהיתה אפילו)

ניסיתי לבדוק אם לאוזניות הוא כן מוציא סאונד (במקור המחשב מחובר למערכת סטריאו ומשם לרמקולים)

ניסיתי לשים את הכרטיס בסלוט אחר. ולאחר ששמתי אותו שם הווינדוס זיהתה לי אותו והתקינה אותו, זאת אומרת שהיא מצאה אותו והוא תקין.

כשאני מפעיל קובץ מוזיקה במחשב, הוא מראה לי שהוא מנגן אותו ואפילו מציג לי את הגרף אקולייזר הזה שהוא קופץ.

ניסיתי בכמה שירים ולא רק באחד. תהיו בטוחים בכך.

ב-Device Manager כתוב שאין בעיות איתו.

וכן, בדקתי שהמערכת על AUX.

וכן, ניסיתי לשים את הבננה גם בחורים אחרים.

וכן, בדקתי את הווליום של המערכת.

כמוב שהגברתי את הווליום במרכת הפעלה ובדקתי את העסק הזה.

אין לי כבר רעיונות מה לעשות.

פורסם

1) תן עוד קצת רקע - באיזה מערכות הפעלה הרצת אותו? ניסית לשים אותו במחשב אחר? הכרטיס חדש מהקופסא, או כרטיס וותיק שיום אחד פתח בשביתה? איזה לוח אם יש לך? יש לו כרטיס קול מובנה? וכמובן, איזה כרטיס קול זה?

2) תבדוק הגדרות ב-Multimedia בלוח הבקרה, וב-Volume Control. תבדוק בביוס. תבדוק את תוכנות הסאונד שאתה משתמש בהן. תבדוק הערות בדף המוצר של הכרטיס, באתר הייצרן.

3) זה שהעברת את הכרטיס לסלוט אחר והמערכת מצאה והתקינה אותו, לא אומר שהוא תקין. זה אומר שמבחינת מע' ההפעלה הוא תקין - היא יכולה לתקשר איתו, היא מזהה אותו, הוא מקבל מתח וכו'. אבל אני חושב שיש מספיק דברים שהמע' לא יכולה לבדוק, כמו תקינות השקעים.

4) הכרטיס מעבד קלט? ניסית להקליט עם מיקרופון?

פורסם
  • מחבר

הרצתי אותו ב-Windows 2003 ועכשיו ב-XP.

לא ניסיתי לשים במחשב אחר

הוא לא חדש, הוא פתאום פתח בשביתה

לוח של אינטל, לא זוכר את הדגם

אין לו כרטיס קול מובנה

כרטיס שלי הוא Creative 128 PCI

בדקתי את ההגדרות איה שאמרת לי.

לא יכול להיות שיש בעיה עם התוכנות כי החלפתי מערכת הפעלה וניסיתי כבר להשתמש ב-3 תוכנות שונות (Media Player, Winamp, Music Jukebox)

לא בדקתי אם הוא מעבד קלט.

פורסם

אם אתה משוכנע שזו בעיית חומרה בכרטיס עצמו, וזה סתם ככה התחיל, קשה לי לראות יותר מידי סיבות חוץ מבלאי... יכול להיות שיש איזה קצר, או בעיית מגעים. תנסה לבדוק יותר לעומק את חיבורי הפלט.

חוץ מזה... אוזלים גם לי הרעיונות. :-\

פורסם
  • מחבר

אם זה אומר לך משהו, הכנסתי לו מיקרופון וניסיתי להקליט משהו.

בהקלטה הוא הראה לי את הגרף קופץ כשאמרתי משהו למיקרופון. זאת אומרת שהוא שהקלט שלו טוב.

יש בעיה עם הפלט או משהו כזה.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לשים אותו במחשב של חבר והוא שם טוב כמו שצריך.

אצלי הוא משום מה לא עובד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים