עבור לתוכן

מפרט לגרפיקה, שרטוטים, ובאופן כללי לצרכים הנדסיים. כ-4K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ככל שאפשר

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ-4000

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? SOLIDWORKS, MATLAB, PHOTOSHOP ושימושים רגילים כלליים אחרים (תכני HD, גלישה, מעט משחקים בלי דרישות מיוחדות)

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופן שימוש בינוני עד כבד

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך דל 23" (1920*1080)

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח רגיל, כונן אופטי

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין עדיפות

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). USB3 חובה

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? עדיפות לאפשרות שדרוג עוד כשנתיים על מנת לסחוב איתו עוד כשנתיים (במידת האפשר)

זה המפרט שאני בניתי, פתוח להצעות.

התכנון הוא בעתיד להוסיף זיכרון בתור שדרוג, ובמידת הצורך להחליף כרטיס מסך.מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

מעבד:Intel Quad-Core i7 3770 3.4Ghz HyperThreading 8MB Trayכמות: 1 - מחיר: ₪1429

קירור למעבד:ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪47

לוח אם:MSI Z77A-G43 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMIכמות: 1 - מחיר: ₪513

מארז:באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W שחור - בקניית מחשב חדשכמות: 1 - מחיר: ₪650

זיכרון:Corsair 8Gb Kit (4G X2) CML8GX3M2A1600C9B CL-9-9-9-24 Low profileכמות: 1 - מחיר: ₪320

קשיח למחשב שולחני:Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪490

כרטיס מסך:Sapphire 7750 2GB GDDR3 DVI HDMI DP Retailכמות: 1 - מחיר: ₪461

סה"כ: ₪3910מתחרים בכל הצעה בפורומים!המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3832 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/uea9l4mx

פורסם

לשקט 8-9 מ10 כדאי לשהקיע בקירור שקט יותר למעבד.

לשימושים שאתה מתאר, סביר שכ.מסך תומך CUDA יהיה בחירה עדיפה.

הזיכרונות הנ"ל לא שווים את המחיר הזה.

אישית, אני לא אוהב לוחות של MSI, מהנסיון שלי הם נוטים להתפגר בסמוך למועד תום האחריות.

פורסם
  • מחבר

לאיזה זכרונות להחליף?

איזה קירור לשים למעבד במקום?

ואם לא MSI אז איזה לוח כן מומלץ?

CUDA דהיינו כ. מסך של NVIDIA?

איזה דגם משתווה בביצועים ובמחיר?

פורסם
  • מחבר

אשמח לקבל תשובות :P

פורסם

לאיזה זכרונות להחליף? hynix - 4GB ב107 ש"ח, תקח שניים.

איזה קירור לשים למעבד במקום?

ואם לא MSI אז איזה לוח כן מומלץ? Gigabyte B75-D3H / H77-D3H

CUDA דהיינו כ. מסך של NVIDIA? כן

איזה דגם משתווה בביצועים ובמחיר?

זה

https://www.tms.co.il/product/11878

או זה שחזק משמעותית (למשחקים)

https://www.tms.co.il/product/11940

פורסם
  • מחבר

זיכרון של hynix זה זכרון טוב?

פעם ראשונה שאני שומע על החברה הזו, ולשימושי הסוליד וכו' חשבתי שצריך משהו קצת מעל הג'נרי הפשוט.

לוח אם, הבנתי שכדאי לי לחפש Z77, אתה הצעת לי B75\H77, מה ההבדלים ביניהם?

למיטב הבנתי לשימושים שלי אני צריך כ. מסך בעל זכרון עצמי של 2GB, וזה יותר חשוב לי ממשחקים.

אז מה הכרטיס המומלץ ביותר בשבילי?

ואשמח להמלצה על קירור אחר למעבד שיהיה יותר שקט.

פורסם

באשר לכרטיס מסך לך על קוודרו 600

פורסם
  • מחבר

הקוואדרו 600 דורש ממני קפיצת מחיר שכרגע אין לי, לכן אני רוצה משהו סביר לבינתיים ובעתיד אשדרג לאיזשהו כרטיס קוואדרו

פורסם

זיכרון של hynix זה זכרון טוב?

פעם ראשונה שאני שומע על החברה הזו, ולשימושי הסוליד וכו' חשבתי שצריך משהו קצת מעל הג'נרי הפשוט.

תבדוק אותם בגוגל (באמת), למיטב ידיעתי הם מייצרים צ'יפים להרבה יצרנים.

לוח אם, הבנתי שכדאי לי לחפש Z77, אתה הצעת לי B75\H77, מה ההבדלים ביניהם?

תראה כאן - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=537701.0

למיטב הבנתי לשימושים שלי אני צריך כ. מסך בעל זכרון עצמי של 2GB, וזה יותר חשוב לי ממשחקים.

אז מה הכרטיס המומלץ ביותר בשבילי?

לא מכיר את הדרישות של התוכנות שלך, והרבה תלוי כמה אתה הולך לשחק, וכמובן שיקול כלכלי.

ואשמח להמלצה על קירור אחר למעבד שיהיה יותר שקט.

לא אוכל לסייע לך, אני לא בקיא בגופי קירור שקטים. לי יש את הזלמן המדובר, ומבחינתי יש "רעש רגיל של מחשב" :hat:.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים