עבור לתוכן

כל 2-3 פעולות המחשב מסרב פקודה

Featured Replies

פורסם

ממש לפני שאני זורק מהחלון :bash:

המחשב:

i5 עם 4 גיגה.

כל מספר מועט של פעולות המחשב לא מקבל פקודות. סרגל המשימות הופך לאדיש ולא ניתן לשכנע אותו שיתקשר.

בנוסף- בתוכנות שונות יש תופעות מוזרות ומאוד מעצבנות. לדוגמה- בכרום- לחיצה על לשונית סוגרת אותה, סליידרים בתוכנות גרפיקה לא זזים.

הפתרון הזמני שמצאתי:

קונטרול אלט דיליט, לחיצה כפולה (בודדת בכלל לא מגיב) על הפעל את מנהל המשימות וכך המחשב חוזר לתפקוד רגיל ומהיר לדקה או שתיים הבאות.

גם אם שום תוכנה לא פתוחה, מינימום1.5 גיגה תפוסים.

ניסיתי לסגור את רב התהליכים אבל אין שינוי בכלל.

עדכנתי ככל יכולתי, סרקתי ועוד ועוד.

נואש

בתודה

אורי

פורסם

מפרט המחשב המלא? מערכת הפעלה?

פורסם

חשוב עם התקנת דברים לאחרונה (אם כן תפרט), בנוסף תבדוק את הארד דיסק שלך (הכי טוב דרך מחשב אחר) יש מצב שהוא קורס.

פורסם
  • מחבר

תודה

64 heb 7 home premium

sp1

i5 760 2.8 2.79ghz

2* 2gb transcend ddr3 1333

gainword gtx460 gs 1024mb gddr256bit 40nm

samsung1t hd103sj f3

gigabyte p55 rev 2

אורי

פורסם

פקודה בלתי חוקית בעליל :)

תוריד כלי טוב שיודע לקרוא נתוני S.M.A.R.T, ותראה אם יש משהו חשוד. זה אופייני לכשל דיסק.

תנסה גם תיקון מערכת עם הדיסק המקורי, או לחילופין פירמוט.

פורסם
  • מחבר

פירמוט זה לא חוכמה.

התקלות חוזרות על עצמן בדיוק נמרץ. כאשר המחשב מחוץ ללופ של התקלה- הוא מהיר , מעביר קבצים וכד בלי בעיה בכלל. בדיקות לדיסק (בתוך המחשב בלבד) לא מראות אינדיקציה לבעיה.

גם ההפניה למנהל המשימות המשחררת את רוב התקיעות מיידית וגם העובדה שאת הסליידרים התקועים בתוכנות גרפיות ניתן לעקוף אם אזין נתונים מספריים (גודל מברשת , בהירות וכד) מביאים אותי לחשוד דווקא בחלק מסויים במערכת ההפעלה. קיוויתי שפה ידעו את מי צריך להרוג.

:kopfpatsch:

אורי

פורסם

לשם כך קיימת אפשרות תיקון המערכת בדיסק ההתקנה. במידה ואינך יודע במה מדובר - זה לא פירמוט.

פורסם

ממש לפני שאני זורק מהחלון :bash:

לפני שאתה זורק מהחלון עדיף לפרמט זה יכול להגיד לך שהבעיה לא באה ממערכת הפעלה אבל עושים זאת רק לא נמצא פיתרון

כאופציה אחרונה כי התהליך איטי ומעצבן אם גם להחשיב את הגיבויים,

בכל מקרה תנסה מה שאמרו לך תיקון מערכת אם כי אני לא יודע מה עשיתה במחשב אז רצוי קודם כל לעשות שיחזור מערכת

לתקופה שקדמה לבעיה שלך.

פורסם

כמו שכבר כתבו כאן - תבדוק את הכונן הקשיח עם הכלי של היצרן. בנוסף תבדוק זכרונות.

פורסם
  • מחבר

תודה

איך מפעילים תיקון המערכת מדיסק ההפעלה?

אורי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים