עבור לתוכן

מבקש המלצה למחשב נייד ניגון סרטים FHD על פלזמה ומוזיקה לרסיבר

Featured Replies

פורסם

מה התקציב המקסימאלי? עד כ- 3500 ש"ח

האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך- מקסימום ביצועים לרף שאני אצטרך

במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200

מטרות המחשב? עבודה משרדית, תכני FHD בצפייה במחשב ובחיבור למסך פלאזמה 54 FHD, הורדות אימיול, צפייה ישירה בתכני FHD.

לא מיועד לגיימינג * גודל המסך? 15 אינץ' ומעלה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו סביר, יהיה בעיקר בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- כן, FHD USB3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- עדיפות למהיר (7200) לא חשוב הנפח,יחובר לחיצוניים.

* כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? כתלות במחיר-לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, עדיפות לכמה שיותר ארוכה כמובן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא hp, לנובו, סמסונג, כן עדיף דל,אסוס מה שעוד חשוב - מהירות עבודה, איכות שמע יוצאת לאודיו ווידיאו (חיבור לרסיבר ומסך חיצוני)

פורסם
  • מחבר

לא לריב בבקשה, אחד אחד...

פורסם

בעניין הצפייה בתוכן FHD על גבי המסך מחשב, אז הרזולוציה הסטנדרטית היא לרוב HD-Ready ואז כל תוכן FHD שתריץ על המחשב יעבור הקטנה/התאמה.

מעבר לזה, לשימושים שציינת לא צריך מחשב חזק ואפשר להסתפק במשהו "בסיסי" יותר.

אם אתה רוצה מחשב עם מסך בעל רזולוציה גבוהה (FHD) תצטרך להוציא כ-4,000 ש"ח.

שים לב - שהרצת תוכן FHD בטלויזיה עם HDMI אפשר להריץ גם עם מחשב שעולה 2,000 ש"ח כך שזה לא פרמטר בעבודה.

מוסיקה לרסיבר, תלוי עד כמה משנה לך האיכות, במרבית (אם לא כל) המחשבים אז הכרטיס קול סטנדרטי, אם יש לך דרישה מיוחדת אולי כדאי לקנות כרטיס קול חיצוני יותר מקצועי.

פורסם
  • מחבר

המון תודה,

אז אם כל מחשב יוכל ''לשדר'' FHD לפלאזמה 54'' FHD- מצויין- אני מבין שאין צורך להשקיע בכרטיס מסך.

המלצה למעבד?

חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר הן בהעברת קבצים במקביל ממס' מקורות חיצוניים, כמו כן הורדת קבצים מתוכנות שיתוף ווצפייה ישירה מהאינטרנט.

צפייה במסך המחשב ב- FHD ממש לא חשובה.

האם יש המלצה לדיל מסויים\מפרט\מחשב מסויים?

נ.ב. לגבי אודיו, הבנתי אצטרך dac....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים