עבור לתוכן

אנ מחליף עכשיו משחה טרמית למעבד.כמה שאלות למבינים

Featured Replies

פורסם

1.האם צריך או מומלץ לשמן את המאוורר של הגוף קירור שיעבוד טוב יותר?

2.מה השיטה הכי טובה למריחת משחה? לשים כמות סיבה באמצע וללחוץ עם הגוף קירור?

והאם המשחה צריכה לכסות את כל המעבד?

3.כל כמה זמן מומלץ להחליף משחה?

4.אם נשארה לי שנים אני יכול לשמור אותה מבלי שתאבד איכות?

5. כשרק קניתי את המחשב המעבד במאמץ הגיע ל51 מעלות ב occt ובמנוחה על 30 ועכשיו הוא על 50 רק במנוחה. .יש סיכוי שזה יחזור לטמפרטורות כאלה?

תודה לעוזרים

פורסם

1.האם צריך או מומלץ לשמן את המאוורר של הגוף קירור שיעבוד טוב יותר? - אם הוא עושה רעשים או חורק אז כן. במידה ולא אז לא.

2.מה השיטה הכי טובה למריחת משחה? לשים כמות סיבה באמצע וללחוץ עם הגוף קירור? - זה דיון עתיק ששווה ערך לאכילת הקרמבו מהתחתית או מלמעלה. לא כזה משנה,אבל הזהר להשתמש ביותר מדי משחה.

והאם המשחה צריכה לכסות את כל המעבד? כן,אבל אסור לה לזלוג מהצדיים אל כיוון הלוח.

3.כל כמה זמן מומלץ להחליף משחה? פעם בחצי שנה,או שנה. תלוי מאוד במה אתה מריץ ואיך.

4.אם נשארה לי שנים אני יכול לשמור אותה מבלי שתאבד איכות? - אתה יכול לנסות,אבל לכול דבר יש זמן התפרקות,מדי פעם להשקיע בשפורפרת חדשה זה לא רעיון רע,וגם לא יקר. המלצה שלי זה arctic-mx4

5. כשרק קניתי את המחשב המעבד במאמץ הגיע ל51 מעלות ב occt ובמנוחה על 30 ועכשיו הוא על 50 רק במנוחה. .יש סיכוי שזה יחזור לטמפרטורות כאלה? - תלוי בתחזוקה שלך יש הרבה אבק בצלעות הקירור? על להבי המאוררים וכו...

ניקוי ומשחה טרמית בהחלט יעזרו בהורדת הטמפ'

תודה לעוזרים

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך על התשובה גבר.

1.ואם זה מאוורר מארז לדוגמא.אני רואה שהוא כבר בקושי מסתובב(ואני מנקה את המחשב באופן קבוע) לא מרעיש ולא וחורק.במצב כזה

שימון יכול גם להועיל לא? המארז די חדש סה''כ שנה.

2.אז אם נגיד אני שם כמות סבירה באמצע ומצמיד את הקירור שייצא בדיוק.איך אני יודע אם זה יצא טוב ולא יותר מידי . ואם יצא קצת אני יכול להוסיף על זה או לנקות ולעשות מחדש? ואסור שיהיה בועות נכון?

3.משחקים כבדים

4.זאת בדיוק המשחה שקניתי היום. יש לי גם zalman stg 2 וזה משנה שעברה.

5.היה אבק . ועדיין יש.ניקיתי כרגיל אבל נשאר עליהם אבק.אני מנקה כל חודשיים נקיון כללי אם כי להוציא ממש את המאוורריפ ולנקות אחד אחד התעצלתי עד היום אבל כנראה אין ברירה כל המחשב שלי רותח .גם הכרטיס מגיע פתאום ל97 במנוחה..הבנתי כבר שצריך להוציא את הגוף קירור שלו ולנקות גם.

תודה רבה לך שוב

פורסם

1.אם הוא כבר לא מסתובב,סימן שהמנוע נשרף,או שהמיסבים נשחקו לגמרי. משמע שאתה צריך מאורר חדש.ממליץ noctua

2.תריץ ביוטיוב how to apply thermal paste to cpu ועקוב אחרי הצעדים.

3.אז עדיף כול חצי שנה.

5.מומלץ פעם בתקופה ארוכה,או מתי שנראה לך לעשות ניקוי רציני לכוווול האבק במארז לכול המאוררים ושאר הדברים,מאוד עוזר לטווח הארוך.

פורסם

אם המאוורר מסתובב לאט (הוא "תקוע" כזה כשאתה מנסה לסובב אותו ? כשהמחשב מכובה הוא לא ממשיך להסתובב חלק אם אתה נותן דחיפה התחלתית ?) - שמן התחיל להיהרס. תפרק אתה מאוורר ותחליף את השמן

כמות סבירה לשים באמצע המעבד (במעבד שיש לו משטח עליון מתכתי) - בערך כמו כדורית מתוך קל קר מהגדולים יותר

פורסם

במחירים של מאווררים היום לפעמים עדיף פשוט לקנות חדש.

פורסם

לפעמים המאוורר פשוט לא ניתן לתיקון ואז כן, אם הוא ניתן לתיקון וזה מסתכם בהחלפת שמן ? ממש מיותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים