פורסם 2013 בפברואר 712 שנים שלום, מחפש צמד מסכי מחשב לפיתוח, חשובה כמובן חדות המסך ושלא יעייף.23" בגלל שהם יותר זולים מ-24".אין הגבלה כספית אבל כמובן עדיף ביצועים\עלות.תודה!
פורסם 2013 בפברואר 1112 שנים אם עיניים שלך חשובים לך יש מסכים של EIZO וכל האחריםהדגם FLEXSCAN EV2335W זה מה שאתה צריךDELL יש לו גבן ורד בלבןEIZO מסך יחידי שמייוצר ביפן וחמש שנים אחריותיש לי כמה דגמים שלהם ואני מרוצה גם אחרי שבע שנים עבודה יש להם תמונה טובה מאשר מסכים אחריםתבדוק בלינק אני קניתי את כל המסכים אצלם ישנו בחור שיודע על מה הוא מדבר ושירות טובhttp://www.audiovideo.co.il/product_info.php?p_id=209
פורסם 2013 בפברואר 1112 שנים והגוון הורוד בלבן יהרוס לו את העיניים?האם תוצרת יפן ופיצ'רים שחשובים לגרפיקאים בלבד הם סיבות מספיק טובות לשלם פי 3 על המסך?גם האחריות ל5 שנים היא עם סייגים לפי האתר שקישרת אליו.
פורסם 2013 בפברואר 1112 שנים לדעתי עדיף להשקיע במסכים עם צפיפות פיקסלים גבוה ככל האפשר - למשל, מסך 27" מסוג yamakasi catleap q270. ברזולוציה של 2560 על 1440 (או שניים..)ההבדל בחדות של הפונטים מאוד משפיע (לדעתי), על עייפות העיניים.בבית יש לי מסך עם מאפיינים דומים, ובעבודה שני מסכי 23" ברזולוציה של 1920 על 1080, וההבדל (לדעתי) מאוד משמעותי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.