עבור לתוכן

audio technica m50

Featured Replies

פורסם

שלום לכם!

החלטתי להזמין את האוזניות הנ"ל מאמזון ב129$ עקב ביקורות ששמעתי עליהן.

האוזניות השניות שהתלבטתי זה הSHURE 440 שגם נשמעות מעולה.אבל טיפה כבדות ויותר מגושמות מהM50.

החסרון היחיד זה שבארץ הM50 עולות 1000 שקל ובאמזון מוכרים אותן ב129$

האם זו סיבה להעדיף את הSHURE על פניהן?

(התעסקות עם משלוחים מחול ואחריות בעייתית)

במקרה של 129$ כולל משלוח וכו' מה העלות מבחינת מכס וכד'?

(קניתי בעבר דברים בחול אבל במחירים של גג 20$ כך שאינני יודע מה המדיניות.הבנתי שעד 1200 זה סבבה ואם אני שולח בתור מתנה

אז יש סיכוי שזה יעבור חלק יותר ובלי בעיות)

תודה!

פורסם

אל תשכח להוסיף מס\עלות משלוח.

פורסם

הM50 אכן מומלצות יותר בד"כ בגלל באס יותר פאנצ'י. נוסף לזה יש את האפשרות לסובב את האוזנייה עצמה 180*.

היתרון של הSRH הוא הכבל הנשלף.

אבל מבחינת נוחות out of the box הSRH לוקחות. ואם תזמין EARPADS של 840 תפתור גם את בעיית האי נוחות בזמני שימוש ממושכים.

הקנייה תלוייה בך! אם אתה מעדיף באס חזק ומורגש עדיף לך כבר לקנות את הSRH840 בארץ או להתפשר על ה440 (כמו שאני עשיתי).

אפשרות נוספת היא להמתין לאיזה מבצע מזדמן בAMAZON או חבר שטס.

פורסם

הM50 אכן מומלצות יותר בד"כ בגלל באס יותר פאנצ'י. נוסף לזה יש את האפשרות לסובב את האוזנייה עצמה 180*.

היתרון של הSRH הוא הכבל הנשלף.

אבל מבחינת נוחות out of the box הSRH לוקחות. ואם תזמין EARPADS של 840 תפתור גם את בעיית האי נוחות בזמני שימוש ממושכים.

הקנייה תלוייה בך! אם אתה מעדיף באס חזק ומורגש עדיף לך כבר לקנות את הSRH840 בארץ או להתפשר על ה440 (כמו שאני עשיתי).

אפשרות נוספת היא להמתין לאיזה מבצע מזדמן בAMAZON או חבר שטס.

יש אפשרות גם בM50 לכבל נשלף בתוספת אי אילו עשרות שקלים... לא יצא לי לנסות את הSHURE, אבל יש לי אוזניים גדולות ובשימוש ממושך בהחלט מרגישים את זה עם הM50...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים