עבור לתוכן

כבר אין אינטרנט איכותי בארץ.

Featured Replies

פורסם

כבר לא יודע מה לעשות.. עברתי 3 חברות בחודש האחרון ואני עדיין מאוכזב מכולן, חוויות שירות גרועות להחריד!

הוט: עם הוט הייתי שנים, היה לנו אינטרנט 100 מגה אבל מהירות מחרידה והמון המון ניתוקים, עד שהחלטנו להתנתק ולעזור לבזק.

בזק: המהירות הייתה עוד יותר מחרידה, הייתה לנו חבילה של 30 מגה אבל מספיק שהיית פותח את הטורנט עם הורדה מסכנה אחת האינטרנט היה הופך כ"כ איטי שהיה לוקח 10 שניות להיכנס לגוגל. הם לא עצמאיים בשיט, בכל בעיה הכי קטנה הם היו צריכים להעלות את הוט על הקו ועד שהוט עונים זה 40 דקות אז התחרפנתי. הם ניסו לסדר את הבעיה 4 פעמים אבל ויתרתי כבר, לא רציתי להקשיב להם ולקח לי שעתיים וחצי!!! להתנתק מהם, הם לא עזבו אותי בשקט, העבירו אותי מנציג לנציג לנציג וניסו לשכנע אותי בלי הפסקה.

018: בהתחלה הכל היה מהיר ויפה, באמת שהייתי מרוצה מהם [ובגלל שהיה לי גם משתמש בבזק וגם ב-018 יכולתי לעבור ביניהם בהוטבוקס ולהרגיש את ההבדל הניכר במהירות], אבל אז פתאום התחילה בעיה שבבדיקות המהירות מ-30 מגה זה לאט לאט יורד למהירויות מאוד נמוכות כמו 8 ו-5 מגה.. דיברתי איתם, והיה נראה שאשכרה לקחו צעירים שבדיוק סיימו צבא שלא מבינים כלום מהחיים שלהם, אין להם הסברים לכלום ויש להם אולי 10 אנשים בצוות [ברצינות, בכל הפעמים שהתקשרתי ענתה לי אותה נציגה ואותו טכנאי מעצבן]. נתנו לי משתמש חלופי כדי לעשות עליו בדיקה וגם עליו חלה הבעיה, ואז התחילו להאשים את המחשב של אחי הקטן שמחובר גם הוא בראוטר שהוא מוריד את המהירות, למרות ששום דבר לא פתוח אצלו ושום הורדה, וגם לא אצלי. ובכללי, גם אם 10 מחשבים מחוברים, זה לא מצדיק את זה שהמהירות יורדת ל-5 מגה. הטכנאי התחיל לריב איתי וקרא לי שקרן בגלל שלא רציתי ללכת לנתק את המחשב של אחי הקטן [שזה דבר שעשיתי עם כל הטכנאים שלפניו, בגלל זה כבר לא היו לי עצבים לעשות את אותה פרוצדורה], התחיל להתנשא עליי שאני כביכול "לא מבין במחשבים" ושאני לא יכול לדעת מה פועל ברקע, אמרתי לו שאומנם אני לא טכנאי אבל יש לי שנתיים מדעי המחשב והמון ניסיון אז שלא יתפלצף עליי, אמרתי לו שלום ולהתראות ושאני אתנתק.

עכשיו השאלה לאן אני כבר עובר? לי נמאס כי אף אחד לא מקיים את ההבטחות שלו, אף אחד לא מספק את מה שאני משלם עליו, ולאבא שלי עוד יותר נמאס כי כבר לא אכפת לו, הוא הרי לא משתמש באינטרנט אז מצידו שאני ואחי הקטן נסבול כי אין לו כוח כבר לעבור בין חברות וכל חברה חדשה שאני מציע לו הוא ישר אומר "אמרת את זה גם על הקודמת".

אחת ולתמיד - לאיזו חברה להצטרף?????? תודה.

פורסם

מה לגבי להזמין טכנאי הביתה שיבדוק את התשתית לפחות?

מה לגבי האפשרות שהראוטר שלך תקול?

מה לגבי האפשרות שבאמת אחד המחשבים מפריע ולהשאיל ממישהו מחשב נייד ולבדוק על הנייד?

פורסם
  • מחבר

מה לגבי להזמין טכנאי הביתה שיבדוק את התשתית לפחות?

מה לגבי האפשרות שהראוטר שלך תקול?

מה לגבי האפשרות שבאמת אחד המחשבים מפריע ולהשאיל ממישהו מחשב נייד ולבדוק על הנייד?

הראוטר לא תקול, המחשב לא מפריע [זה ככה גם כשהמחשב השני כבוי או כששום תוכנה לא רצה עליו], לגבי התשתית עשינו בדיקה ישירה כשזה על מצב DHCP והיא תמיד נתנה את המהירות הרצויה.

פורסם

אתה מבין שאתה הולך ראש בקיר סתם?

תשאיל ממישהו מחשב\תפעיל על שלך אובונטו מ live usb/cd ונסה לגלוש אז וככה תוכל לשלול באופן וודאי את עניין המחשב.

ומה זאת אומרת מצב DHCP? אין כזה דבר..

DHCP זה פרוטוקול של הראוטר שמחלק כתובות למכשירים שמתחברים אליו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים