עבור לתוכן

אולטרה בוק עד 700 פאונד לקניה באנגליה

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית וצפיה בסרטים

* גודל המסך? 13-14

* משקל רצוי? אולטרה בוק גם ככה אף פעם לא כבד, אבל עדיפות לקל משקל

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משהו יוצא דופן, רק שלא יהיה זוועה שמחזיקה שעתיים

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמובן שHDMI

* בלוטות?לבריאות, לא חייב

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ההעדפה היא למה שטוב למחשב מבחינת חלקות תפעול. אם אפשר למצוא 7200 במסגרת התקציב, או אפילו SSD עם נפח לגיטימי (קשה לי להגיד נפח לגיטימי, אני מניח שאני אראה עם מה אפשר לעבוד כשאני אראה מה קורה)

* כונן CD/DVD? צורב? תמיד טוב שיהיה

* כונן Bluray? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, היא עושה עלייה

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

חוץ מזה שיהיה לו עיצוב יפה ואלגנטי, הוא מיועד לבחורה, ואכפת לה מה נמצא גם מעל המכסה מנוע (לא אומר שיהיה ורוד אם לבבות אבל הבנתם...).

תודה רבה מראש לכל העוזרים! ואני מתנצל אם הדרישות לא ברורות מספיק, היא פשוט בעצמה לא בטוחה מה עדיף על מה, ובהנתן מספר אופציות יהיה אפשר לעשות שיקול קצת יותר פרטני.

:yelclap:

פורסם

מחירי מחשבים ניידים באנגליה יותר יקרים מישראל ואני לא רואה שום סיבה למה לקנות שם

פורסם
  • מחבר

בוודאות? נשמע לי הזוי. ברור לחלוטין שאנגליה זה לא ארה"ב, אבל בכל זאת.

הרי בפרטי אלקטרוניקה אחרים כמו מכשירים סלולריים הם זולים מאיתנו (כמובן שלא באופן משמעותי כמו ארה"ב).

פורסם

אתה יכול לעשות השוואות עם אתר amazon של בריטניה:

http://www.amazon.co.uk/

לפעמים המחירים יוצאים דומים לישראל ולפעמים יותר יקרים

וזה עוד בכלל לפני שאנחנו מדברים על ענייני אחריות בינלאומית שכנראה שלא כל המחשבים שם באים איתה ועוד חריטת אותיות עברית במקלדת הופך את העסק ללא משתלם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים