עבור לתוכן

רשת בבית פרטי , אשמח לעצה!

Featured Replies

פורסם

שלום , ברצוני לעשות רשת בבית , בית פרטי הרבה קומות

אינטרנט אלחוטי לא עובד כמו שצריך.

צריך אינטרנט בעליית גג , קומה 2, ובסלון (קומה 1)

ניסיתי מתאמי רשת חשמל , לא עובדים כמו שצריך .

ראיתי שדיברו בפורום על HPNA , מה אתם אומרים על זה?

יש לציין שאני עם אינטרנט כבלים

(השחלה של כבלים מאד מסובכת , הבית ישן , בעליית גג ניסינו להשלחיל סטלבנד והוא פשוט לא יוצא משום מקום , כנראה התעלה מאחורי הקיר גבס פתוחה או משהו כזה . )

פורסם
  • מחבר

למישהו יש נסיון עם מתאמים אלה?

פורסם

כן, זה עובד אבל במהירויות איטיות שמספיקות לגלישה ולא הרבה מעבר..

פורסם

סליחה שאני מתערב, אבל גם אני רוצה לעשות חיווט מהסלון לחדר שינה של ETHERNET ונתקלתי בקשיי השחלות.

(ניסיתי להשחיל דרך צינור קו הטלפון)

השאלה שלי היא כזו - יש אפשרות להשתמש בחיבורי קו טלפון מנותק (עברתי מבזק לנטוויזן בכבלים)

ולהפוך אותו לETHERNET עם ארבע חוטים (במקום שמונה)?

פורסם

לא רק.

פורסם

אפשר אך זה יכול לעבוד או לא לעבוד או לעבוד לסירוגין עם הרבה הפרעות לכן זה לא מומלץ, אתה מנסה להעביר את הסטלנד ביחד עם חוט טלפון שנמצא כבר בתוך הצינור? אם כן אז הסטלבנד מתלפף סביב החוט בזק וככה הוא נתקע, או במקרה היותר גרוע בזמן בניית הבית הבטחון או המרצפות לחצו יותר מידי על הצינור ונותר קרע\כיפוף,

אני אישית כשהייתי צריך להשחיל כבל רשת של 30 מטר לא הצלחתי להעביר את הסטלבנד ביחד עם הקו טלפון, לכן קשרתי את הסטלבד לצד אחד של החוט טלפון, משכתי את החוט טלפון החוצה והשחלתי ביחד את החוט טלפוון עם כבל הרשת, כמובן צריך להרגיש טוב את הסטלבנד והחוט טלפון לראות שהם לא נתקעים בדרך ואם כן אז להחזיר הכל חזרה כי זה יכול להיתקע\להיקרע ואז לא יהיה לך לא כבל טלפון ולא חוט רשת..

פורסם

מה לגבי ראוטר אלחוטי לכל קומה ולחבר את הקומות עם כבל רשת מבחוץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים