עבור לתוכן

מחשב All-around משפחתי, 3.6K. עם ציוד הקפי מלא.

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט למחשב משפחתי.

כולל כל הציוד ההיקפי - מסך, רמקולים עם סאב, מצלמת רשת ומדפסת משולבת פקס (ניתן להוריד אותה ולהשתמש בתקציב של 3.2K)

1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 או 3200 ללא מדפסת משולבת

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משפחתי, משחקים ברמה בסיסית

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לפי המסך שיוצע - אני מניח 1920X1080

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לצרף מסך 22" ומעלה

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועכבר - סט multimedia desktop 2000 של מיקרוסופט. מערכת 2.1 לפי המלצתכם. מצלמת רשת סטנדרטית

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? פחות רלוונטי, אבל לא טרקטור.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מפרט מTMS זה מצוין

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? מחשב מיועד לכמה שנים ללא התעסקות בשידרוגים

לגבי המשחקים - המחשב מיועד לבחור שבפעם האחרונה ששיחק זה היה בפיפא 2002, לא צריך כרטיס מסך מפלצתי. ואני באמת שוקל אם כדאי לנצל את הליבה הגרפית המובנית של המעבדים היום.

אני מניח שיספיק שהכרטיס יצליח לעמוד בהרצת המשחקים ברזולוציה הטבעית, רמת הפירוט קצת פחות קריטית.

תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

מפרט שבניתי בתור בסיס לשינויים,

ניתן להשאיר את המדפסת המשולבת בצד ולהתייחס לתקציב בתור 3200 ש"ח.

נקודות שהתלבטתי לגביהן - האם יש מסך מומלץ יותר זול? IPS לא קריטי לשימושי המשפחה הסטנדרטית, וגם אין צורך בשיפורי ארגונומיה כלשהם.

שילוב מעבד+כ.מסך- התלבטתי לגבי i3 3225 שכולל 4000HD מובנה (ללא כ. מסך חיצוני, כולל מאוורר).

לבין pentium 2020 + כ. מסך חיצוני (ואיזה?) + מאוורר למעבד

לבין i3 3220 + כ. מסך חיצוני (ואיזה?) + מאוורר למעבד

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

מעבד:

Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2020 2.9Ghz 3MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪272

קירור למעבד:

ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪47

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪347

מארז:

באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X10 USB3 + FSP 350W HCN - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪355

זיכרון:

Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪107

קשיח למחשב שולחני:

Toshiba 1TB 3.5" SATA 3 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪321

כרטיס מסך:

Sapphire 7750 1GB GDDR5 HDMI DVI DP

כמות: 1 - מחיר: ₪475

כונן אופטי:

DVDRW LITE-ON x24

כמות: 1 - מחיר: ₪91

מקלדת:

Comfort Curve Desktop 2000 Microsoft

כמות: 1 - מחיר: ₪106

מסך:

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM

כמות: 1 - מחיר: ₪899

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3127

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3065 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/t6dzx27b

תודה!

פורסם

כמובן שהאופציה העדיפה היא i3 עם כרטיס מסך חיצוני. קירור למעבד תוכל לבחור בקירור סטוק של אינטל או בזלמן שבחרת, אין סיבה לקחת משהו יקר יותר.

לגבי הבאנדל של המארז והספק, בעוד כמה עשרות שקלים תוכל לקבל מארז וספק איכותיים יותר של Fractal Design וספק של Seasonic:

http://www.tms.co.il/product/12213

הלוח והזכרון טובים ומתאימים לצרכיך, כך גם הכרטיס מסך לביצועים ברמה בסיסית.

סך הכל נראה שעשית עבודה לא רעה בהרכבה :)

פורסם
  • מחבר

תודה.

לגבי השאלה "ואיזה?" התכוונתי לכ. מסך, סליחה על ההטעייה.

חיפשתי משהו מאוזן וזול שיחזיק משחקים ברזולוציה FHD, אתם חושבים שעשיתי בחירה שקולה?

הבאנדל שהצעת עולה לי 100 ש"ח יותר וזה קריטי לי בתקציב המצומצם.

אשמח לקבל עוד עצות חברים.

במיוחד לגבי 3220 מול 2020, יש שם משהו מעבר ל2 נימים נוספים?

פורסם

חוץ מHT ועוד קצת תדר, רק יעשה לך חור בכיס. אם כבר חורגים אז בהפרש אפשר לקחת SSD קטן שהרבה יותר יועיל לעבודה שוטפת.

פורסם
  • מחבר

תודה.

SSD לא יתאים למקרה הזה. מדובר לאנשים שהמחשב האחרון שלהם היה מבוסס סלרון משנות האלפיים, והבקשה שלהם היא כזאת׃

"מחשב טוב לבית, לכמה שנים, שיריץ משחקים, מסך גדול עם מצלמה ורמקולים עם סאב"

המטרה שלי היא לבנות להם משהו מעבר להצעות הסתמיות של החנויות השכונתיות.

בגלל זה קשה לי לדוגמה לקחת מסכים בינוניים ב650 שקל כשהדל נמכר ב900.. או הצעה שנתנו להם עם כרטיס nvidia 630 ומעבד i3 ללא דגם ספציפי (ומי יודע מאיזה דור.. )

פורסם
  • מחבר

קשה לי להגיד. המשחק האחרון שהבחור שיחק זה היה PES 6.

אני מניח שPES החדש צריך להיות רלוונטי.

לגבי משחקי FPS למיניהם, אני לא מצפה להריץ בהגדרות אולטרה, אבל כן שירוץ בצורה שחיקה. בינתיים אני לא חושב שתהיה דרישה לכל משחק הכי חדש שיוצא, ויש עוד מלא Call Of Duty משנים קודמות שבטוח רלוונטים. אבל אם האוכל יכול לבוא התיאבון.

פורסם

אז שווה לשקול מעבד AMD מרובע עם ליבה מובנית חזקה יותר.

אח"כ בעתיד אם יבוא התיאבון יהיה אפשר לשדרג ולהוסיף כרטיס מסך דיסקרטי.

פורסם
  • מחבר

אשמח לשמוע, תוכל להכווין אותי על שילוב מעבד ולוח? לצערי הידע שלי בAMD דל, והמבחר בtms או ksp לא אומר לי הרבה.

תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה רבה.

אז לפי זה אני מקבל מעבד מרובע ליבות שרץ בתדר הרבה יותר גבוה, עם כ. מסך יותר חזק, ולוח מקביל.

מצד שני, זה אומר שאני צריך לפצל קניה, או למצוא מפרט תואם בksp או כל חנות שמחזיקה Fm2 :-P

מה דרישות ההספק של שילוב כזה? (לעומת המפרט שחשבתי עליו)

פורסם

ספק 350W יספיק בהחלט. אתה יכול לקחת ספק חזק יותר, נגיד 430W בשביל מרווח להוסיף כרטיס מסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים