פורסם 2013 בפברואר 512 שנים LG R510המחשב נדלק, רואים את המסך של הביוס, אבל זהו.אח"כ מסך שחור.אפשר להיכנס לBios והכל בסדר שם.דיסק קשיח תקין, זכרונות תקינים, וכו..פשוט אי אפשר לעשות BOOT.גם לא מDOK. תודה לעוזרים.
פורסם 2013 בפברואר 512 שנים אני מניח שניסיתה לעשות בוט גם מסידי "ריפאר של ווינדוס" תנסה לעלות מ LIVE CD,קרה לי לא מזמן שהמחשב לא הצליח לעשות בוט יש לי דיסק בוט של תיקון קבצים וזה פתר לי את הבעיה.אם אתה לא יכול לעשות בוט מדיסק זה בעיה תנסה לייב סידי ותראה מה קורה.
פורסם 2013 בפברואר 512 שנים מחבר שום בוט.הוא אפילו לא מנסה, המסך נהיה שחור אחרי הלוגו של הביוס, וזהו.זו בעיה חומרתית לדעתי, אבל אני לא יודע מה.אולי לוח?
פורסם 2013 בפברואר 612 שנים לתפריט מצב בטוח הוא נכנס ?הבעיה קשה שנפתרת או בתיקון של חלונות מ CD או בהתקנה תיקון או בהתקנה מלאה.
פורסם 2013 בפברואר 612 שנים מחבר LG R510המחשב נדלק, רואים את המסך של הביוס, אבל זהו.אח"כ מסך שחור.אפשר להיכנס לBios והכל בסדר שם.דיסק קשיח תקין, זכרונות תקינים, וכו..פשוט אי אפשר לעשות BOOT.גם לא מDOK. תודה לעוזרים.
פורסם 2013 בפברואר 912 שנים תוציא את הסוללה ותנתק את הספק תלחץ על כפתור ההדלקה ואחר כך תחזיר את הסוללה והספק...אולי זה יעזור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.