עבור לתוכן

זקוקים להלוואה עד 10000 שקלים מיידית ? (ספאם סלולרי)

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון התחלתי לקבל ספאם סלולרי, לעיתים רחוקות - אחת ל 2 שבועות בממוצע. ההודעה היא בדרך כלל "זקוקים להלוואה עד 10000...... להסרת מספרכם מהמערכת הקישו 1. לנציג הקישו 2", אבל פעם אחת גם היתה הודעה של ברכה על קבר של איזה קדוש

השיחות ממספר חסוי

להסרת מספרכם מהמערכת --> ניתוק השיחה, אבל השיחות ממשיכות

ניסית את האפשרות של נציג שירות --> נא הקישו מספר טלפון וסולמית --> הקשת מספר טלפון --> נציג שירות יחזור אליכם (לא חזר עדיין) - התפריט מגן בצורה מוחלטת על זהות החברה, ננסה להוציא את זה מהנציג

איך ניתן להפסיק אותם, ורצוי גם להוציא מהם כסף (הטרדה) על הדרך ? (בתור התחלה, אם נניח שהנציג גם לא יחזור, איך מוצאים את מי בכלל צריך לתבוע ?)

פורסם

תקשיב גם לי קרה דבר דומה..

אישית לא מצאתי פתרון אבל זה עבר לי אחרי איזה 10 דקות שזה תפס לי את הקו טלפון ושום דבר לא עזר..

זאת היתה גם הודעה של משהו בהקשר דתי P:

צריכים להוציא את הדבר הזה מחוץ לחוק..

פורסם

אני יודע שבבזק אפשר לבקש חסימה לשיחות פרסומיות ( לוקח עד 14 יום)

אני אנסה אתה זה גם בפלאפון.. (כי יש לי קו חדש בן פאקינג כמה חודשים ואני כבר מקבגל שיחות כאלה, ספציפית אתמול היתה שיחה מ"הראל ביטוח", וכשביקשתי מהנציגה להוריד אותי מרשימת התפוצה היא בשיא חוצפתה עוד אמרה לי תעשה ביטוח בריאות ואני אעשה זאת...)

פורסם

כולה שלחו לך הודעה, מה אתה ישר מנסה למצוא איך להוציא מהם כסף?

פורסם
  • מחבר

אחריי איזה 6-8 שיחות, וזה ממשיך אחריי שהקשתי "הקש 1 להסרת המספר שלכם מהמערכת" וזה ממשיך ?כן, אני רוצה הסרת המספר מהמערכת ואני רוצה כסף כי ידוע לי שיש חוק כזה

פורסם

אני זורק פה משהו שישמע דיי הזוי וגם אין לי מאיפה לבסס את זה. אבל לפי מה ששמעתי ישנה הונאה טלפונית שבאיזו שהיא צורה כשאתה מקיש סיפרה מי שמתקשר אליך יכול לנתב את השיחות שהוא מבצע לקו שלך.

במילים אחרות אם מישהו התקשר אליך והקשת "1" כמו שהוא רצה, הוא יכול לעשות על חשבונך שיחות לחו"ל (עד שתבחין בזה בחשבונית כמובן ותבטל את העיניין).

שוב, אני אפילו לא זוכר מאיפה שמעתי את זה ולמרות שנשמע לי כיאלו מדובר בתאוריית קונספירציה פראנואידית אני ממליץ לא לקחת סיכון ופשוט לנתק במקום להקיש ספרות.

בכל מקרה לפי מה שאתה אומר כשאתה מנסה להסיר את עצמך מהמערכת אתה לא מצליח כך שאתה לא מפסיד כלום אם אתה פשוט מנתק...

פורסם

תלמד כלל בחיים לא לענות למספרים חסויים וכאלה שאתה לא מכיר.

אל תדאג לא שמעתי על אף אחד שקיבל שיחה שבו בישרו לו שזכה במיליון שקלים אפילו שלא מילה טוטו זה קורה רק בסרטים.

פורסם
  • מחבר

חזרו אליי

שלום, מדברת ____ מחברת מזומן בזמן, האם אתה מעוניין בנוגע להלוואה ?

אני מעוניין שמספר הפלאפון שלי יימחק לתמיד מבסיס הנתונים שלכם

יום טוב לך (ניתוק)

אם כן יש לנו שם של חברה, אבל אני לא יודעם אם הם עצמם הספאמרים או שהם שכרו שיות של "חברת פרסום" (זה נראה הגיוני יותר, כי זה מה שבדרך כלל עושים, ובגלל הפרסומת השניה שלא שלהם)

עריכה : גוגל קטן מעלה ש "מזמן בזמן" זה שם של שירות של הדואר. כלומר, יש חברה ש "התבייתה" על השם הזה - נשמע אפילו יותר פישי ממקודם

התיאוריה אם ה 1 נשמעת קצת לא מציאותית (כלומר : אם אני בתור מי שרוצה לנצל לקוחות תמימים, איך בדיוק אני יכול להגיע למצב שבשיחה בינינו הם יכולים להפעיל שירות של המפעיל הסלולרי בלי לדעת ? איזה מין דברים ליי לשדר לקו כדיי להפעיל דבר כזה ? יכול להיות בתנאי שיש חתיכת חור אבטחה במערכת של המפעיל הסלולרי שמאפשר לשלוט במערכת שלה בחשבון של הלקוח השני סתם על ידיי שידור דברים לקו !!) אבל תודה ואני אבדוק את זה

אני כן עונה לחסוי כי לפעמים מתקשרים אליי מחסוי למטרות לגיטימיות (מהצבא, מהטלפונים בעבודה, .....)

פורסם

גם אותי פעם שיגעו אמרתי להם שהשיחות שלהם מוקלטות ואני נותן להם בדיוק שבוע למחוק אותי ממאגר המספרים שלהם ואם הם לא יעשו כך אני אתבע אותם על דואר ספאם. תאמין לי מתביעה כזאת הם מפחדים מאוד עשיתי את זה לכמה חברות והם עד היום לא מתקשרים אלי בכלל כי חסר להם. הכל אצלי מקוטלג לפי זמן שעה נציג ואני לא מהסס לתבוע זה 1000 שקל ללא הוכחת נזק ויש לי הרבה מה להוכיח.

כמו שבתגובות קודמות שנתנו לך אפשר לחסום מספרי תוכן וכו' בשיחה פשוטה עם נציג החברה הסלולרית

פורסם

מסתבר שאי אפשר, בפלאפון לפחות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים