עבור לתוכן

ייעוץ - מעוניין להתחיל ללמוד MCITP

Featured Replies

פורסם

אהלן

אני בן 21 עם רקע של כמה שנים טובות כטכנאי PC בחנות מחשבים

אני נורא אוהב את התחום אבל יודע שבפועל זה כלום וטכנאי PC לא יקדם אותי לכלום בחיים...

אני נורא מתעניין בMCITP להבין מה זה רשת ולשלוט בזה בצורה משולמת

הבעיה שאני עכשיו צריך להתחיל ללמוד ואני נורא מתלבט וחושש ללכת לכיוון שאחר כך אצטער שבחרתי בו

בתאכלס- אין לי ידע ברשתות ואני לא מבין גדול בתחום הזה , אף פעם לא נגעתי בזה בצורה רצינית למרות שיצא לי לראות SERVER ולשמוע הסברים על זה מידי פעם אבל כמובן זה לא רציני וחדר אליי

יש לי ידע בPC , יש לי רצון עז להתקדם ואני מוכן להשקיע מעצמי הכל אבל אין לי שום ידע בתחום הרשתות.

המליצו לי על קורס MCITP במכללה למנהל בפ''ת בשביל לקבל הסמכה אבל אני לא רוצה לבוא לקורס בלי ידע ולגלות אחרי שאני משלם שבסוף לא יצא לי מזה כלום

אז כמה שאלות :

1.האם יש אופציה ללמוד MCITP דרך הבית כדי שאוכל להגיע לקורס עם טיפה ידע ולא "בור ועם הארץ"? ( אין לי בעיה לקנות ציוד ולארגן אצלי "מעבדה" ועליה להקים שרתים,לקנות ROUTER וציוד שצריך )

2.האם בכלל כדאי להשקיע כסף בקורס כזה ?

3.האם כדאי ללמוד CCNA לפני MCITP (בלי קשר לMCITP) סתם בשביל לקבל עוד ידע~!?

אני מאמין שיהיו לי שאלות נוספות בהמשך

אשמח לשמוע חוות דעת שלכם ולקבל המלצות ל- קורסים\מכללות\אתרים שבהם אוכל ללמוד את הבסיס ולהרחיב את עצמי

תודה רבה!

פורסם

קודם כל, חשוב שתבין מה מלמדים בהסמכה הזאת. אני כבר אומר לך שאין פה שום קשר לרשתות ותקשורת.

שנית, אין שום טעם בלהשקיע את הכסף האישי לך בלימודים או מבחנים להסמכות. אתה יכול ללמוד הכל תוך כדי ולהקים מעבדות ללא שום ציוד מיוחד.

במקום להיות תקוע בעולם של מיחשוב אישי - תמצא עבודה של help desk ותראה קצת איך דברים מתנהלים ברמת הארגון. אחרי שתבין אם יש לך זיקה לתחום ואתה באמת מצליח לקלוט את הלוגיקה מאחורי המערכות, תוכל לחשוב על לימודי הסמכה על חשבון ההחברה שמעסיקה אותך.

כנ"ל לגבי CCNA, למעט החלק של הרשתות.

מועבר לפורום כללי.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה.

דבר שני אם תוכל אשמח לקבל

אתרים שדרכם אוכל להוריד\לצפות בחומר הלימוד של MCITP כדאי שאתחיל לרוץ על זה לבד בבית ולראות באמת אם אני נמשך לזה...

לא משנה לי אם זה אנגלית\עברית אבל אם יש חומר שמסביר את הנושא מהבסיס ככה שאוכל גם כאחד שחסר ידע בתחום ,להבין את הנושא

יש לך המלצה למקומות עבודה של Helpdesk שבאמת שווה להכנס אליהם ?

למה התכוונת שבהסמכה הזאת אין שום קשר לרשתות ?

פורסם

לימוד עצמי להסמכות - יש לך המון ספרות בPDF או http://www.cbtnuggets.com/it-training-videos/it-nuggets-library

אני רוצה שוב לציין שהסמכות לא מקנות שום כלים או יכולת עבודה ולא עוזרות בכלום אם אין לך שום היכרות ונסיון בתחום.

לא חסר חברות שדורשות עובדי help desk. תראה במודעות דרושים.

לגבי למה הסמכת MCITP לא מתעסקת ברשתות - תעבור על החומר שאתה נבחן עליו ותבין בעצמך.

פורסם
  • מחבר

תודה על הקישור

אשמח לשמוע ממך בפשטות במה עוסק MCITP כי הבנת שזה מה שמכניס אותך לעולם הרשתות ואסור לוותר על זה ?

ואם יש לך המלצה לקורס אחר?

תודה

פורסם

בשורה אחת: MCITP (מה שהיה פעם MCSE) מתעסק במוצרי מייקרוסופט לארגונים. דהיינו, מוצרי תוכנה.

אני חושב שאתה לא בדיוק עוקב אחרי מה שאני כותב....

יכולת עבודה מקצועית לא רוכשים בקורסים או חתיכות נייר צבעוניות. תתחיל לעבוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים