עבור לתוכן

צריך עזרה הגיע הזמן לעוד מחשב כולל ציוד הקפי ללא צורך במעבד התקציב 3/4K

Featured Replies

פורסם

מה התקציב המקסימאלי?3000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4000

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?HD,עבודה בסיסית ,תוכנות של סטודנטים(, MATLAB ,JAVA וכו )

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. warrock ,WOW ומאותו הזאנר יותר חדשים

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).צריך גם אותו לקנות(נירא לי 24 אינץ )

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לכיון הגבוה

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כן הכול

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?מעבד,SSD

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8/7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?אולי אחר כך

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.חיפה

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).USB3 ,SATA 6Gb/S

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?כנירא שלא

יש מצב שאני פאן בואי של AMD כי אני מרגיש כרגה בוגד אבל אני יכול להביע במחיר טוב את I5-3570K ואת SSD-240GB 520

בדקתי זה יוצע יותר זול מכול האופציות של אינטל(מעבדים אחרים משתלמים) עים יש אופציע לתת לי מפרט של AMD שיותר טוב שבתקציב אני פתוח להצעות . בעניין האינטל זה המעבד שצריך לעבוד סביבו והתקציב כמו שכתוב (המעבד וSSD נילקחים בחשבון בתקציב אחר, כך שאפשר לנצל את כול התקציב לדברים אחרים ,כמובן שעדיף לחסוך )

תודה מראש :)

פורסם
  • מחבר

מי שהוא?

פורסם

מפרט שיכול להתאים לך ללא מעבד וללא SSD

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

לוח אם:

MSI Z77A-G41 for 1155 Sata3/USB3.0

כמות: 1 - מחיר: ₪499

מארז:

Bitfenix Survivor Core 2X20CM + Seasonic S12II 620W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪650

זיכרון:

Samsung 4GB DDR3 1600 1.35V

כמות: 2 - מחיר: ₪143

קשיח למחשב שולחני:

Toshiba 1TB 3.5" SATA 3 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪321

כרטיס מסך:

SAPPHIRE 7970 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1799

כונן אופטי:

DVDRW LITE-ON x24

כמות: 1 - מחיר: ₪91

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3646

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה על המפרט אבל הוא טיפה לא לטעמי חשבתי לכיון הזה:

[table][tr][td]קירור למעבד: [/td] [td] ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1

מחיר: ₪47 [/td] [/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td] FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪550 [/td] [/tr] [tr] [td]זיכרון: [/td] [td] Hynix 4GB DDR3-1333

מחיר: ₪117 [/td] [/tr] [tr] [td]קשיח למחשב שולחני: [/td] [td] Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda 7200RPM - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪490 [/td] [/tr] [tr] [td]כונן אופטי: [/td] [td] LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

מחיר: ₪99 [/td] [/tr] [tr] [td]רמקולים: [/td] [td] MicroLab M800 2.1

מחיר: ₪263 [/td] [/tr] [tr] [td]מסך: [/td] [td] DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM

מחיר: ₪899 [/td] [/tr] [tr] [td]כרטיסי טלוויזיהעריכה: [/td] [td] Gigabyte GT -U8000-RH External TV Card USB + FM + Remote

מחיר: ₪352 [/td] [/tr] [tr] [td]הרכבה: [/td] [td] הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

מחיר: ₪0 [/td][/tr][/table]לום אם: Gigabyte GA-Z77M-D3H

כרטיס מסך: HD7870XT BOOST

אך הפרט הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים