עבור לתוכן

מישהו מכיר בקר מאווררים פנימי

Featured Replies

פורסם

אני מחפש בקר מאווררים שניתן להתקין בתוך חריץ של דיסק קשיח (גם אם יש לו הברגות של דיסק קשיח בלבד).

מישהו מכיר כזה דבר?

ראיתי את ה-link של קורסאייר, אבל אני מחפש בקר עם פוטנציומטרים ולא אחד שמבוסס לגמרי על תוכנה.

פורסם

אולי לא הבנתי אותך אבל, אתה רוצה בקר פנימי שלא מבוסס רק על תוכנה אלה שיש לו פוטנציומטרים לשליטה ?

אני בטוח שחשבת על זה, אבל אני בכל מקרה אחדד למה שחברה תייצר בקר פנימי עם כפתורים אם איאפשר לגשת אליו מבחוץ ?

בכל מקרה בקר כזה לא קיים מה שאתה יכול לעשות זה לקחת בקר פשוט (כמו הזלמן או הGEILD) ופשוט להתקין אותו בפנים.

פורסם
  • מחבר

כן, אני יודע שזה קצת נוגד את ההיגיון, אבל אני משהו כזה.

האופציה השניה כרגע, היא לקנות אחד רגיל ולקדוח אותו.

פורסם

אולי לא מובן לי אבל מה אתה רוצה לעשות בדיוק, מה המטרה ? ומה הכוונה "לקדוח" אותו ? להתקין בתוך המארז ?

למה שתרצה בקר פנימי שמאפשר וויסטו ולא חיצוני ? אתה לא אוהב צורה/צבע וכו ?

פורסם
  • מחבר

חוסר מקום בפאנל הקדמי, כל הפתחים של 5.25 ו-3.5 החיצוניים תפוסים.

יש לי אפשרות להתקין דיסק קשיח בגודל 2.5 אינצ' במארז עם ברגים, אז אני חושב לקדוח את הבקר בחלק התחתון שלו ולהשתמש ב-Captive Nuts.

פורסם

לדעתי הלינק זה אחלה דבר, והם הורידו מחירים, לערכה המתקדמת של קירור + תאורה תשלם 80 דולר, שזה לא הרבה.

יש גם aquaero אבל זה אוברקיל.

אפשר לקחת באמת בקר רגל ולקדוח לו חורים לפוטנציומטרים, ל-PPCS יש אחד ממש בזול (9 דולר) והוא די איכותי. כמו שטאו-טאו הציע (אני מתרגל.. :lol: )

פורסם
  • מחבר

אני רוצה שליטה פיסית במתח ולא דרך אפליקציה, אז הלינק כרגע הוא אופציה אחרונה.

אני חושב לקנות את ה-Scythe Kaze Q8, לקדוח אותו וזהו.

הוא יחסית לא יקר, עם אופציה ל-8 מאווררים וקטן יחסית.

פורסם

כל בקר 3.5 חיצוני יעשה את העבודה אם תתקין אותו במסילות של הקשיחים.

אם יש לך בקר 5.25 שלא תופס הרבה מקום, ורכיב קצר יחסית בכלוב, תוכל להתקים אותו מהצד הפנימי ;)

לא ממליץ ללכת על האקווהאירו , ללא הקירור מים הוא מתחמם ולא מחזיק יותר מידי מאווררים עליו, עם הקירור ? אין בעיה

מה שגם אני לא מבין את ההגיון בלהשקיע סכום כזה על קירור אוויר, אם מדובר בגרסת הlt, ניחא , אפילו יהיה ניתן להתקין אותה בכל מקום פנוי במארז

פורסם
  • מחבר

רק אחרי שכתבת את ההודעה בדקתי את המחיר שלו.

אין לי שום כוונה להוציא כזה סכום הזוי ויקר על בקר מאווררים.

שאלה מעשית - יש הבדלים בין בקרי מאוורים "פשוטים" שעולים 20-30 דולר?

פורסם

אתה צריך לדעת כמה מאווררים אתה מחבר, מה הנתונים שלהם, בעיקר הזרם בעת עלייה ולאו דווקא בעבודה

וכמובן , כמה ניתן להעמיס על כל ערוץ

פורסם

כמו שציינו כבר אתה צריך להתחשב בנתונים של המאווררים (מתח\זרם) ומספר ערוצים בהתאם לשימושים שלך.

לדוגמא אני רכשתי את הLamptron שלי במטרה להתקין כמה מאווררים על אותו ערוץ (הוא תומך ב45 וואט בכל ערוץ) אם הנתונים של המאווררים שלך נמוכים יחסית ולא איכפת לך לפצל את המאווררים לכל ערוץ אז הנתנוים פר ערוץ יכולים להיות נמוכים, במידה ותרצה לחבר כמה מאווררים על אותו ערוץ תזדקק לבקר יותר חזק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים