עבור לתוכן

מפרט לעריכת וידאו, 6K כולל מסך, עכבר ומקלדת

Featured Replies

פורסם

מחשב שישמש בעיקר ל-Avid ו-Adobe Premiere, עריכת סרטי HD ו-Full HD. צריך יציאת HDMI. קשיח לפחות 1TB, מסך 23" ברזולוציית FHD עם פאנל כמה שיותר איכותי לעריכת סרטים, וכרטיס רשת אלחוטי. כמו כן צריך גם חלונות 7 ואופיס חוקיים. במערכת הפעלה יספיק לדעתי Home Premium, באופיס גרסה מוגבלת תספיק. צריך גם כרטיס עריכת וידאו\טלביזיה, מתוך כוונה לחבר את המחשב למצלמת וידאו.

לא בטוח, אבל נדמה לי ששילוב של AMD ו-NVIDIA יעבוד פה טוב: תוכנות כאלה ינצלו אם אני לא טועה את כל ה-8 ליבות במעבד, וגם כרטיס מסך של NVIDIA שיהיה שם כי כתוב באתר של Adobe ש-Premire תומך בהאצת חומרה על גבי GeForce, Quadro ו-Tesla. פתוח להצעות אבל, אף פעם לא התעסקתי עם הנושא של עריכת וידאו.

מחנות שיושבת במרכז או עושה משלוחים למרכז ואוספת את המחשב במקרה של תקלה כמו TMS.

פורסם
  • מחבר

הקפצה ;D

צריך תשובה לגבי זה.

פורסם

לא בטוח, אבל נדמה לי ששילוב של

AMD ו-NVIDIA יעבוד פה טוב: תוכנות כאלה ינצלו אם אני לא טועה את כל ה-8 ליבות במעבד, וגם כרטיס מסך של NVIDIA שיהיה שם

קצת לא ברור לי המשפט הזה, אתה יכול להבהיר בבקשה? בכל מקרה יהיה הרבה יותר קל לעזור אם תמלא את השאלון, תודה :)

פורסם
  • מחבר

אתה תמצא את כל התשובות לשאלות בשאלון בהודעה הראשונה, פשוט כי שלחתי אותו לחבר שעבורו המפרט שיענה. אין לי בעיה לסדר את התשובות בסדר של השאלון אם זה יקל עלייך.

הכוונה היא למעבד עם 8 ליבות של AMD ולכרטיס מסך של NVIDIA, ככה הוא נהנה גם מהניצול של ריבוי הליבות במוצרים של אדובי וגם מהאצת כרטיס המסך במוצרים שלה.

פורסם

הבנתי, אני חלש במעבדי AMD ולכן אשאיר את הטיפול לחכמים ממני. בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

הקפצה שניה ;D

מישהו? לא אמור להיות מאוד מסובך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים