עבור לתוכן

חו"ד SHURE SRH840

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת איך האוזניות האלו לשמיעת מוזיקת רוק בעיקר ואולי גם למשחקים בצורה קלה מאוד(למרות שישי לי אוזניות למשחקים).

תודה :)

פורסם

אני אוהב אותן מאוד. מאוד מאוד. אצלי כבר כשנה וחצי.

הסאונד יחסית נייטרלי וכל סוג מוזיקה ישמע עליהן מצויין. לאוזניים שלי האוזניות הללו מצטיינות במיוחד באלקטרונית ומיני סגנונות בלוז (גיטרות אקוסטיות, חשמליות ללא דיסטורשן, סקסופונים וכו').

הן בנויות כמו טנק, מרגישות כמו טנק, אבל גם נראות ככה. נראות אולי קצת מוזר אפילו על הראש אז הן רק לשימוש ביתי.

טיפה כבדות, אבל אין לי שום בעיה ללבוש אותן כמה שעות רצוף. בשבוע הראשון הן די הכאיבו לי בגלל הלחץ שהפעילו על צדדי הראש, אבל די מהר התרככו , או שהתרגלתי. הכריות לא היו עמוקות מספיק לאוזניים שלי - ועד שביצעתי מוד קטן (דחפתי חוט שפצור בדפנות הכריות) להעמקה הן היו לא נוחות לי. אחרי המוד הן בהחלט האוזניות הכי נוחות שהיו לי אי פעם, ועדיין כאלה.

חסרון יחיד בעיניי - בקיץ מתחממות מאוד ומזיעים בפנים. אם אתה לא מסתדר עם זה הן לא בשבילך.

כדרך אגב, יש לי ראש בינוני, ואוזניים גדולות מהממוצע.

מומלץ בחום :xyxthumbs:

פורסם

הן בסדר , אבל מבחינת יחס עלות/ביצועים הן לא משתלמות בכלל

קח את הSRH 440 ותזמין earpads של 840

אני עשיתי זאת ואני מרוצה עד הגג.

פורסם
  • מחבר

יש לי ראש יחסית קטן,אז לא נראה לי שהן ילחצו לי על הראש יותר מדי. מה לגבי משחקים? איך הסאונד נשמע בהם?

בקשר לקניית הshr440 ולשים בהן earpads של shr840.למה בדיוק התכוונת מה זה שיפר לך בדיוק והאם מסובך לבצע את המוד הזה וכמה זה אמור לעלות?

אם אתם אומרים היחס עלות-ביצועים לא משתלם,האם ישנן אזניות נוספות במחיר הזה שיתאימו לשמיעת מוזיקה בצורה יותר טובה?

בתודה מראש,תומר.

פורסם

מה שהוא התכוון לומר זה ש*לדעתו* יחס עלות תועלת לא משתלם.

*לדעתי* יחס העלות-תועלת של 840 משתלם ועוד איך. שווה כל שקל ומעבר לזה.

ה"מוד" שעשיתי זה לקחת חוט שפצור שנשאר לי עוד מימיי בצבא, ליצור לולאה ולדחוף מתחת לפד בשביל להגביהה אותו מעט. מאוד פשוט לקחת 30 שניות ועלה 0 שקלים.

יש כאלה ששכללו מעט את המוד בשביל שלא יחמם כ"כ את האוזניים. לא ניסיתי אבל זה גם נראה מעניין.

חשוב לציין שזה לא מוד שפוגע פיזית באוזניות באיזשהו אופן...

http://www.head-fi.org/t/470304/shure-srh840-earpad-mod

במשחקים האוזניות נותנות עבודה. כן תצטרך אבל כ.קול שעושה אמולציה לסראונד (dolby headphone לדוגמא) או שתצטרך להסדר בסטריאו. אבל זה נכון לכל אוזניות סטריאו.

פורסם

לא זה לא "לדעתי" .. מוזר שאתה מבקר בHEADFI וטוען זאת.

בשביל עוד 300 שקל לא תקבל הבדל ביצועים שיצדיק את ההשקעה הזו.

אוזניות סגורות לא מומלצות בד"כ לגיימינג , אבל,כן עם דרייבר וירטואלי של סראונד הן יעשו את העבודה די בסדר.

עברתי מסיבריה V2 לshure 440 וכן אפשר להרגיש את ההבדת באיכות. הסאונד הרבה יותר נקי ועמוק וניתן לשמוע המון צלילים/רעשים שבאוזניות גיימינג לא שומעים בכלל.

מבחינת נוחות ה440 זהות ל840 פרט לEARPADS (ב840 הEARPADS יותר טובים) , לאחרונה הבחנתי שמפריע לי יותר הHEADBAND שלוחץ לי על הראש ואני מאמין שהדבקה של ספוג קטן במרכזו תפתור את זה.

קח בחשבון שה840 כבדות יותר מה440 והמשמעות היא שהHEADBAND ילחץ טיפה יותר.

בטווח מחירים האקטואלי של האוזניות (200$) המנצחות הן beyerdynamic DT 770 . הבעיה היא שבארץ מחירן מופקע.

יותר נכון לשאול כאן עד כמה אתה אאודיופיל? והאם כסף מהווה בעיה?

http://www.head-fi.org/t/454205/shure-srh440-vs-srh840-are-there-big-differences

שם תוכל לקרוא על חילקוי הדעות בין השניים. אישית היתי משקיעה בהן רק אם הבאס היה משמעותית חזק יותר, אבל הוא לא.

פורסם

הביירס בעלי עכבה של 80 אוהם. איך אתה יכול להמליץ על אוזניות כאלו למישהו שאתה לא יודע אם יש לו מגבר?

היות והוא שאל ספציפית על 840, נדמה לי שאפשר לצאת מנקודת הנחה שהוא צריך אוזניות בתקציב של עד 200$, ובתקציב כזה בלי דרישות נוספות ה840 מתחרה מעולה ונותן תמורה מעולה למחיר.

זה נכון שה440 גם נותן תמורה מעולה, אבל הוא במחיר אחר ומתחרה בשוק אחר. ה840 טוב ממנו בכל מובן אפשרי ובזה אין בכלל ספק. האם הוא שווה את התוספת מחיר - זה עניין סובייקטיבי מאוד. כלל אצבע הוא, לכל מוצר ולא רק באודיו, ככל שעולים במחיר כך יחס מחיר/תועלת יורד.

כך שלדעתי (ואני, לעומך, לפחות מסייג את דבריי כדעה ולא מתיימר להצהיר כעובדה על מה עדיף ממה בעבור מישהו אחר), עד 700 שקל ה840 נותן תמורה מעולה והוא אחד האופציות הכי טובות בשוק.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להבהיר משהו,נכון לעכשיו אין ברשותי כרטיס קול או מגבר אך עוד מעט כנראה היה לי מספיק כסף גם בשביל כרטיס קול/מגבר והעובדה שאני אמכור גם את האזניות הקודמות שלי Steelseries Siberia V2 גם תתרום לסכום הכולל.

הייתי מאוד רוצה לשמוע את הדעה של

TicTacToe היות והוא גם עשה גם את המעבר מהssv2. תוכל לפרט יותר על ההבדלים ביניהם מבחינת הסאונד,הנוחות ואת התחושה הכללית של האזניות ?

לגבי התקציב שלי,הוא נע בסביבות ה800 ש"ח בארץ עד 1000 ש"ח חריגה. אין לי בעיה להזמין מחו"ל כל עוד הסכום כולל המסים לא יעבור ביותר מדי את ה1000 ש"ח.

תומר.

פורסם

הביירס בעלי עכבה של 80 אוהם. איך אתה יכול להמליץ על אוזניות כאלו למישהו שאתה לא יודע אם יש לו מגבר?

היות והוא שאל ספציפית על 840, נדמה לי שאפשר לצאת מנקודת הנחה שהוא צריך אוזניות בתקציב של עד 200$, ובתקציב כזה בלי דרישות נוספות ה840 מתחרה מעולה ונותן תמורה מעולה למחיר.

זה נכון שה440 גם נותן תמורה מעולה, אבל הוא במחיר אחר ומתחרה בשוק אחר. ה840 טוב ממנו בכל מובן אפשרי ובזה אין בכלל ספק. האם הוא שווה את התוספת מחיר - זה עניין סובייקטיבי מאוד. כלל אצבע הוא, לכל מוצר ולא רק באודיו, ככל שעולים במחיר כך יחס מחיר/תועלת יורד.

כך שלדעתי (ואני, לעומך, לפחות מסייג את דבריי כדעה ולא מתיימר להצהיר כעובדה על מה עדיף ממה בעבור מישהו אחר), עד 700 שקל ה840 נותן תמורה מעולה והוא אחד האופציות הכי טובות בשוק.

רשמתי שזה כבר עניין של "אאודיופילים ותקציב".

תומר בזמנך הפנוי תעבור על הת'ראד שהוספתי בפוסט הקודם ותגגל גם srh 840 vs 440 כדי להתרשם ולראות מהי הדעה הרווחת בעימות זה.

אציין שלא יצא לי להאזין ל840 בכלל, ודעתי מתבססת על תגובות של אנשים ברשת! ייתכן וידידינו עמית אכן בחן את שני האוזניות המוזכרות לעומק ואכן יש לו יותר ניסיון איתן ממני. אבל אל תשכח, כדי להעריך באמת את האוזניות תצטרך להאזין להן ולגבש דעה. (די בעיה בארץ , לכן אנחנו מתבססים על חוות דעת/פורומים ומדריכים).

כמו שכבר אמרתי המעבר לאוזניות איכותיות מורגש. פרט לבאס שחלש טיפה ב440 לעומת הSIBERIA , הSRH440 פשוט לוקחות בסיבוב את הSIBERIA בהכל. מה גם שהן הרבה יותר חזקות (אני נאלץ להשאיר את הסאונד מתחת ל25% במערכת/WINAMP כי הן פשוט קורעות לי את האוזניים).

ה840 מן הסתם אוזניות טובות יותר, אבל ההבדל כבר תלוי בך. אני אישית לא היתי גולש ומשקיע כ"כ הרבה באוזניות. אבל אולי אתה יותר פריק אאודיו ממני ותדרוש יותר.

*דבר חשוב מאוד במעבר לSRH 840 או 440 הוא עניין הנוחות! היHEADBAND לא הכי נוח ומדי שעה שעתיים אני מוריד אותן כי זה לא נעים.

זה חשוב כי כרגע אתה (כמוני) רגיל לנוחות של הסיבריה, אותן אפשר להשאיר על הראש למשך שעות מבלי להרגישן.

לגבי הזמנה מחו"ל - אישית לא מצאתי עסקה משתלמת. לפני חודשיים כמעט הזמנתי את הAKG 240 אבל הן אכזבו אותי (באס חלש לגמרי).

כל שאר האפשרויות לא משתלמות בגלל מחירי משלוח מופקעים.

שורה תחתונה בתקציב של עד 1000 שקל ה840 יעשו את העבודה נאמנה.אתה תהיה מרוצה מהן ,במיוחד בגלל שהן אוזניות שנותנות סאונד מאוזן ישר מהקופסה ללא צורך באקווליזר.

אני אומר - תחסוך לעצמך כסף. קח את ה440 ותזמין EARPADS של 840. אין מצב שלא תהיה מרוצה מהמעבר.

ואל תשכח מיקרופון clip-on לצ'אט אונליין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים