פורסם 2013 בפברואר 412 שנים יש לי בבית מערכת "סטריאו" ישנה (יחסית, לא יודע עד כמה) שכבר לא ממש שימושית: CD כבר לא עובד, טייפ עובד איכשהו אבל עושה בעיות, וברדיו אנחנו לא משתמשים. כרגע המערכת משמשת בפועל כטייפ, אבל למקרה שיגיע זמנה, מעניין אותי לדעת אם יש ערך כלשהו לרמקולים בפני עצמם (ולכן סיבה לשמור אותם, ואולי להשתמש) או שמדובר ב"סתם זבל" שאפשר להיפטר ממנו ללא מחשבה שניה.מה שכתוב על הרמקולים: AKAI SPEAKER SYSTEM SW-MX93.
פורסם 2013 בפברואר 1112 שנים מחבר אני מניח שאין תגובה זו גם סוג של תגובה.שאלת המשך: אם אני מבין נכון אלו רמקולים ללא הגברה. האם אפשר להשתמש בהם כך, או שחייבים הגברה? ואם כן, איך עושים את זה?
פורסם 2013 בפברואר 1112 שנים הסיבה שלא קיבלת תגובה היא כנראה שאף אחד לא מכיר את הדגם הזה.רמקולים פאסיביים חייבים מגבר, אתה יכול או לקנות מגבר יד2, או לנסות להשתמש במגבר אחר אם יש לך (מגבר של מערכות ישנות לדוגמא).
פורסם 2013 בפברואר 1112 שנים מחבר יש אפשרות אחרת לדעת את טיב הרמקולים? נגיד לפתוח ולראות מה יש בפנים?
פורסם 2013 בפברואר 1112 שנים ספק אם תמצא שם משהו שיעזור לך לגלות את טיבם. אם במקרה מדובר על דרייברים מאוד טובים אז כנראה שתוכל למצוא עליהם מידע ברשת, אבל זה לא אומר שכל הרמקולים יהיה טוב במיוחד, והסיכוי שתמצא שם משהו איכותי מאוד לא גבוה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.