עבור לתוכן

מחפש המלצה למסך ראשי

Featured Replies

פורסם

ברשותי כרגע מסך DELL 2209WA,מסך מעולה בסה"כ אבל קצת התיישן.

בעיקרון,אני מחפש להוסיף עוד מסך שישמש כמסך ראשי לגיימינג ולעריכות\עיצוב וב2209WA אני אגלוש באינטרנט \ יעשה משהוא אחר...

מן הסתם ארצה לעלות לרזולוציית FHD לפחות ומסך כמה שיותר איכותי,חשבתי על 120HZ על מנת לצמצם מריחות ולהגביר תחושת משחק "חלקה יותר" - השאלה אם התוספת כסף באמת שווה את זה.

התקציב הוא עד 1400 ש"ח ~

בגלל שהכרטיס מסך שלי כבר לא TOP מבחינת ביצועים אז מסכים בעלי רזולוציה דיי גבוהה הם לא אפשרות מפני שכניראה אצטרך להתפשר דיי הרבה במשחקים.

פורסם

למשחקים ייתכן שיש טעם להשקיע ב120HZ, לעריכות/עיצוב אין טעם.

אני לא מבין את הכוונה לקנות מסך חדש ולהשתמש ב2209WA כמסך משני. נראה שאתה באופן מלאכותי מנסה לשמור את המסך הקיים, על אף שבא לך להתחדש.

השאלה מה מפריע לך ב2209WA. סתם זה שהוא ישן, או שאתה מרגיש מוגבל ע"י הרזולוציה או ע"י קצב הרענון במשחקים.

אגב 2209WA תומך ב75HZ אמיתיים, להבדיל מרוב מסכי ה60HZ. זה לא 120HZ, אבל גם משהו.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להוסיף מסך מהשימושים שציינתי - לעבוד במקביל \ לשחק במשחק ובצד השני לגלוש באינטרנט או משהוא לדוגמא.

פורסם

יש את המסך U2312HM של DELL עם פנאל IPS מסך למעצבים,

הוא יכול לשמש גם למשחקים אבל הוא 60Hz יש אותו בKSP ב 930 שקל.

לא ציינתה גודל מסך או שזה לא כל כך חשוב לך בכל מקרה הוא לא עונה על הדרישות,

פשוט חשבתי שאם המטרה העיקרית של המחשב היא גרפיקה אז זה המסך הכי משתלם עבורך.

פורסם

אני רוצה להוסיף מסך מהשימושים שציינתי - לעבוד במקביל \ לשחק במשחק ובצד השני לגלוש באינטרנט או משהוא לדוגמא.

לפחות לגבי המשחק במקביל - לא בטוח שזה יעבוד טוב - כי משחקים במסך מלא לא אוהבים שגונבים מהם פוקוס.

פשוט חשבתי שאם המטרה העיקרית של המחשב היא גרפיקה אז זה המסך הכי משתלם עבורך.

זה אולי מסך משתלם מאוד מתוך מה שזמין בשוק כרגע, אבל למי שכבר יש את ה2209WA זה לא שדרוג מספיק לטעמי (מבחינת רזולוציה) כדי להצדיק רכישה של מסך חדש. מבחינת שאר הפרמטרים זה לא שדרוג בכלל.

פורסם
  • מחבר

אם כך אולי כדי שאחכה עד שמסכים שיביאו שיפור משמעותי יותר במחיר סביר יגיעו לשוק ואז אחשוב על שדרוג,או כאשר המסך הזה יתפגר.

תודה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים