פורסם 2013 בפברואר 312 שנים לאחרונה נשמעים רעשים מרכיב/ים, שאין באמצעותי לפחות ידע לגביהם, בעת מאמץ פעילות המחשב ככל הנראה.בזמן מנוחה אין ולו צפצוף בודד. הבעיה מתחילה שכאשר מתחילה פעילות מאומצת, בדיקת מאמץ או רינדור פשוט, נשמע צפצוף-לא נפסק עד אשר אותה פעילות נגמרת.אשמח מאוד אם תוכלו להכווין אותה מה יכול להיות גורם הבעיה.לצורך העניין ביצעתי בדיקת מאמץ וצירפתי בהמשך שני פירוטים: הראשון בזמן מנוחה והשני מרגע השמע הצפצוף.תודה רבה על שיתוף הפעולה.שלומיhttp://www25.zippyshare.com/v/77558894/file.html
פורסם 2013 בפברואר 312 שנים אדמיניסטרטיבי - ערוך את ההודעה ע"מ שתהיה יותר קריאה (פונט וגודלו)טכני - האם מדובר בצפצוף ב-Pitch גבוהה (תדר מאוד גבוהה - בסביבות 16KHZ וצפונה) - אם כן יכול להיות מאוד שמדובר בצפצוף המגיע מרכיב אלקטרוני (קבל\\טרנזיסטור ואפילו מעבד). - מה שמחזק את ההשערה זה הועבדה שזה קורה בעת מאמץאיך בודקים - שלילה - נתק את כל מה שאתה יכול - כוננים \ כרטיסים ועוד - חבר מינימום אפשרי - עלה מתוך מדיה נתיקה - ובצע מאמץ - אם עדיין צפצוף אזי כמעט בוודאות אחד המרכיבים על לוח האם.עוקב - גבריאל
פורסם 2013 בפברואר 312 שנים מחבר עצרתי את המאורר של המעבד ו-120mm הסטנדרטי-האחורי ושניהם לא שינו דבר.שיניתי את מיקום ה-Dual Channel אך גם הוא לא הניב תוצאות שונות.החלפתי את כרטיס המסך לא מזמן ל-7850 ( הקודם היה 6950 שגם בזמנו נשמע הצפצוף ) לא מדובר ב-Pitch גבוה אלא רעש מעין זמזום-צפצוף בתדר נמוך.אני מאמין שהבעיה היא לא בכרטיס המסך.
פורסם 2013 בפברואר 312 שנים זמזום נמוך בד"כ נובע מרעידות במארז - אם על ידי אחד המאווררים או אחד הכוננים (דיסקים מכניים כוננים אופטיים וכיוב)כפי שציינתי מקודםלא יזיק לנתק הכל - לעלות ממערכת הפעל חיצונית - ולאט לאט לחבר כדי למצואסיזיפי אני יודע - אבל אין לי פתרון יותר טוב עבורךגבריאל
פורסם 2013 בפברואר 312 שנים יש הבדל בין זימזום לציפצוף שעושה לדוגמא רמקול אם אתה יכול להקליט את הרעש זה היה נותן יותר אינדיקציה.
פורסם 2013 בפברואר 312 שנים בדף הראשון כרגע בפורום יש דיון שפתח zippy , בעיה דומה ולפי התיאור שלך גם פתרון דומה.
פורסם 2013 בפברואר 412 שנים גם לי זה נשמע כמו ספיקר ולא רעש מכני בכל מקרה הדרך היחידה זה לפתוח את המארז לעקוב מאיפה מגיע הרעשחצי זימזום חצי ציפצוף לא יודע איך לקרוא לזה.
פורסם 2013 בפברואר 612 שנים תנסה להקשיב לזה דרך צינור, תגלגל דף נייר לצינור או תיקח צינור פלסטיק ותתקע אותו במקומות במחשב כדיי למצוא בדיוק מאיפה זה מגיע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.