עבור לתוכן

עוד כמה שנים יספיק הכרטיס מסך הזה?

Featured Replies

פורסם

עוד כמה שנים יספיק הכרטיס ASUS R9600XT 128MB מבלי שאני יצטרך להחליף אותו?

פורסם

אין לך מה, לדאוג הוא יספיק למספיק זמן מבלי שתיצטרך להחליפו.

אני מאמין שנה וחצי בטוח.

פורסם

לך תדע מה הולך לצאת מחר. כאשר אני קניתי את ה כרטיס שלי הייתי שהוא הכי טוב לזמן הקרוב, ותראה ממש אכשיו יצא כרטיס מסך יותר טוב של NVIDIA. אז אי אפשר לגעת אני חושב שלשנה זה יספיק.

פורסם

אי אפשר לדעת כי אף אחד כאן לא יכול לנבא את העתיד.

העובדה היא שאני קניתי לפני כשנתיים וחצי-שלוש את הג'יפורס 3 שלי, כשהיה כבר את הGEFORCE4TI, ואין משחק שהכרטיס שלי לא מפעיל בצורה טובה כרגע, וגם עם פילטרים!(AA, ASX2)

פורסם

צר לי לאכזב אותך אבל לא ממש להרבה זמן,ישנם שמועות ש Intel מתכוונת לוותר על ה AGP ב chipset הבאים שלהם על מינת ישר להיכנס בכח ל PCI-X,אם השמועות נכונות אז כרטיסי מסך שיעבדו על PCI-X ייכנסו מהר לשוק והם ישנו לגמרי את חווית בעיקר המשחקים.

כמובן שזה לא בטוח אבל שנה שנה וחצי גג תוכל להיות בשקט,לאחר מכן אולי תתחיל להתאכזב מהביצועים.

פורסם

הpci-x לא ישנה כלום אפילו כשיצא זה אותו סיפור כמו אם agp*4 וכפול 8 שלא היה הבדל אז ככה אפילו כשהתקן הזה יכנס לשוק אתה לא תראה הבדלים מיוחדים בינהם.

ועד שהמשחקים יתחילו לנצל את התקן יקח בכלל מזל.

כי כרטיס מסך פונה לagp רק כשנגמר לו הזכרון שלו.כלומר אם הטקסטורה במשחק היא יותר גדולה מהזיכרון של הכרטיס אז רק זה ישנה איזה

תקן הכרטיס שלך עד אז אין מה לדאוג.

פורסם

שאלה שאי אפשר לענות עליה, יש גיימרים ששום דבר לא מספיק להם ויש אנשים שמשחקים סוליטייר וגם CL5446 1MB nkpbh 10 abho מספיק להם.

ואגב, PCI-X הוא זהה ל PCI רק שהוא 64 ביט ופועל ב 133 מה"ז. אתם מדברים על PCI=Express שזה משהו אחר לחלוטין.

פורסם

לעוד 235 יום, 35 שעות ו4 דקות ו5 שניות..4..3..2..1.. ;)

אין איזה COUNTER לדברים האלה כמו DEATH CLOCK שמראה מתי סופך? 8)

פורסם

מצד אחד, הדור הבא של ATI ו NVIDIA יוצא עוד 3 חודשים בלבד.

מצד שני, גם הם פועלים על DX9 ולכן לכרטיס שלך לא תהיה בעיה עם משחקים חדשים גם בעתיד הקרוב.

פורסם

בקצב שבו יוצאים משחקים יותר מתקדמים, שנה וחצי עוד יחזיק

פורסם

אל דאגה עוד יומיים גם אני מקבל את הכרטיס

אגב כבר הזמנת אותו ?

כי אין אותו לכל היבואנים בארת יש 3 לאחד מהם אלה שנועה מזמינים מהם אני יודע שעד ה7 בפברואר אין להם אותו בארץ

אבל יש עוד אחרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים