עבור לתוכן

צריך המלצה לרכישה של מסך משני, בתקציב נמוך

Featured Replies

פורסם

המסך העיקרי שלי הוא 47 אינץ 3D...ואני משתמש בו ב90 אחוז מהזמן.

המסך המשני הנוכחי שלי 19 אינץ מאוד ישן שאינו תומך ב1080 ואני רוצה להחליף אותו.

אני מחפש מסך שיתמוך לי בFHD ...

גודל 21-24

המסך שאני מחפש צריך להיות ממש זול וסביר בלבד.

מה האופציות שלי ?

תודה לעוזרים

פורסם

בלי מסגרת תקציב קשה לעזור.

למה אתה צריך 1080 על מסך משני? אילו שימושים יש לך במסך המשני?

פורסם

המסך שאני מחפש צריך להיות ממש זול וסביר בלבד.

מה האופציות שלי ?

האופציות שלך הן:

* ללכת על מסך ה"21.5 הכי זול שתמצא (פחות מזה אין תמיכה ב1080P). סביר להניח שתמצא בסביבות ה500, גג 600 שקלים.

* להשקיע קצת יותר - עד לסדר גודל של 1000 שקלים וללכת על אחד ממסכי הIPS המומלצים מבית DELL, LG, AOC, ASUS (רובם בגודל "23).

פורסם
  • מחבר

בלי מסגרת תקציב קשה לעזור.

למה אתה צריך 1080 על מסך משני? אילו שימושים יש לך במסך המשני?

התקציב שלי למסך משני הוא באזור ה 300 ש"ח...לא ריאלי, ולכן כמו שרשמתי הכי זול שיש...אהיה מוכן לתרום עוד 50-100 ש"ח אם המומחים יכוונו אותי למסך ששווה את התוספת...אחרת האופציה של סינון לפי מחיר בזאפ קורצת לי ביותר...

הסיבה שאני צריך, זה בגלל שהנוכחי שלי אינו תומך ברזולוציה הזאת בכלל ואני מוצא את עצמי משנה לעתים תכופות רזולוציה בהתאם למסך שאני משתמש בו.

חשבתי על האופציה של זאפ ולסנן לפי הכי זול....

בכל זאת רציתי להחכים קצת ולהתייעץ עם המומחים לפני הרכישה....

פורסם

גם אם תיקח את ZAP ותסנן לפי הכי זול לא תמצא מסך שתומך 1080P ב300 שקל, וגם לא ב400. אז כמו שאמרת, לא ריאלי, אלא אם תחפש יד שנייה.

פורסם

התקציב שלי למסך משני הוא באזור ה 300 ש"ח...לא ריאלי, ולכן כמו שרשמתי הכי זול שיש...אהיה מוכן לתרום עוד 50-100 ש"ח אם המומחים יכוונו אותי למסך ששווה את התוספת...אחרת האופציה של סינון לפי מחיר בזאפ קורצת לי ביותר...

הסיבה שאני צריך, זה בגלל שהנוכחי שלי אינו תומך ברזולוציה הזאת בכלל ואני מוצא את עצמי משנה לעתים תכופות רזולוציה בהתאם למסך שאני משתמש בו.

ב400 מתחילים מסכי 18.5" ברזולוציה של 1366x768. כך שהאופציות שלך הן בעיקר לרכוש מסך יד-2.

אם מערכת ההפעלה של המחשב שלך מתקדמת אתה לא חייב להציג את אותה התצוגה על שני המסכים. כל מסך יוכל להציג תצוגה אחרת ברזולוציה הטבעית שלוץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים