פורסם 2013 בפברואר 212 שנים מה קורה היה הפסקת חשמל בבית והמחשב לא עלה. עשיתי איפוס BIOS ואז הוא עלה רגיל אבל עם תקיעות אז בדקתי עם HWMONITOR ואיפה שיש +12V אז זה נמוך ולא עובר את ה-2V היה לי ספק כוח למקרה חירום והחלפתי אבל זה לא עזר אז כנראה שהספק בסדר. מישהו יודע מה אפשר לעשות לפני שאני יקח אותו לתיקון? תודה
פורסם 2013 בפברואר 512 שנים תפרט קצת יותר למה אתה מתכוון, על אילו תקיעות מדובר? המחשב לא עובד מהר כמו פעם? העכבר לא זז חלק? FSP נמוך במשחקים?
פורסם 2013 בפברואר 512 שנים היתכוונתה ל FPS בכל מקרה אם המחשב עובד אין בעיה שהוצאתה את הסוללה כנראה פרקתה מתחים ולכן המחשב עלה,זה יכול לקרוא לאחר הפסקת חשמל אם תראה בעיה רצינית אז תהיה מודאג.
פורסם 2013 בפברואר 512 שנים מחבר תקיעות נגיד אם אני עושה רענן בשולחן עבודה אז הוא נתקע לשניה ואם יש שיר נגיד במדיה פלייר אז השיר תקוע אם אני גורר למטה בדפי אינטרנט או תיקיות. במשחקים אין FPS כמו פעם. הנה תמונה של המתחים בHWMONITOR אם זה קשור. תראו ב12V שזה לא נראה תקין...
פורסם 2013 בפברואר 612 שנים המחשב לא היה נדלק אם ב 12V היה כל כך נמוך. נראה לי שפשוט הלוח לא מזהה נכון את המתחשל איזה חברה 2 הספקים שניסית ?
פורסם 2013 בפברואר 612 שנים מחבר המחשב לא היה נדלק אם ב 12V היה כל כך נמוך. נראה לי שפשוט הלוח לא מזהה נכון את המתחשל איזה חברה 2 הספקים שניסית ?שניהם של CORSAIR אחד של 450W והשני 600Wה600W חדש מהקופסא פעם ראשונה שהפעלתי אותו.
פורסם 2013 בפברואר 612 שנים אם נניח שהתקיעות היו פשוט מהעלייה של מערכת ההפעלה אחריי כיבוי לא מסודר. המחשב עובד תקין כרגע ?
פורסם 2013 בפברואר 612 שנים מחבר אם נניח שהתקיעות היו פשוט מהעלייה של מערכת ההפעלה אחריי כיבוי לא מסודר. המחשב עובד תקין כרגע ?המחשב עובד אבל לא כמו שהוא צריך לעבוד.אם אני רואה נגיד וידאו ביוטיוב אז שהחלון של הדפדפן קטן אז הוא עובד חלקבשניה שאני מגדיל את החלון מתחיל תקיעות בסרטון ובסאונד יש כמו דרופים.גם בלי קשר בדיוק אחרי ההפסקת חשמל לא היה את הAERO שעושה שקוף בחלונות.לא יודע איך פתאום יש..אבל עדיין המחשב עובד תקין אבל אם נגיד שהמחשב בדרך כלל 100% אז עכשיו הוא 50%
פורסם 2013 בפברואר 612 שנים תיגע בציפים השחורים מסביב למעבד ולקירור שלו. אחד חם בצורה יוצאת דופן ? כנל על הכרטיס מסךחיברת את הכבל מהספק לכרטיס מסך ? (אם צריך)
פורסם 2013 בפברואר 612 שנים מחבר כן הכרטיס מסך מחובר לספק.נגעתי בכל הצ'יפים השחורים ויש אחד שרשום 2R0 ליד הכרטיס מסך שהוא חם יותר מהשאר אבל בעיקרון כלום לא חם.
פורסם 2013 בפברואר 612 שנים ה "קוביות" כמו 2R0 הם משנקים (ניתן לפעמים לזהות בעיה לפי התחמות שלהם אבל הם עצמם אף פעם לא הסיבה לבעיה אם הם לא שבורים פיסית), מה שיותר מעניין זה הציפים השטוחים שצמודים למעגל
פורסם 2013 בפברואר 612 שנים מחבר השטוחים בסדר כלום לא חם שם.http://www.nix.ru/autocatalog/motherboards_gigabyte/67541_top.jpgזה הלוח שלי P35C-DS3
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.