עבור לתוכן

oc to asus gtx 670 direct cu-ii

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

סוף כל סוף התחדשתי בכרטיס הנ"ל.

רציתי לדעת לגבי OC נמוך-בינוני לכרטיס (גירסא הרגילה ולא הTOP),כמו טמפ' מומלצות (ראיתי בפורומים השונים שהיא לא צריכה לעבור את ה70 מעלות)

*הורדתי את GPU TWEK BY ASUS אך הכרטיס במאמץ עובר את ה70 מעלות (בבדיקת פורמארק ועוד תוכנות) ואז אט אט התוכנה מאפשרת למאוורר להתחיל להגביר סיבוב ועד שהוא מגיע ל 60% ומעלה המעלות מתחילות לרדת-יש לציין כי פרק זמן לא מבוטל הכרטיס נמצא סביב ה72-74 מעלות עד שהמאורר עובר 50-60% ואז הכרטיס יורד למתחת ל62.

קצת נתונים על OC שעשיתי כרגע:

GPU BOOST CLOCKS-1120

MEMORY CLOCK-6190

חייב לציין כי הוא לא מראה ארטיפקטים/קריסות וכד' במשחקים ובתוכנות מאמץ (מעל שעתיים בדיקה)

מס' שאלות:

-מה המלצתכם לגבי הכרטיס הנ"ל-האם כדאי לקבע את מהירות המאוורר ידנית ואז לבדוק? תוכנה אחרת כלשהי לביצוע OC?

-כאשר ההמהרה מראה לי 1120 ברוב התוכנות השונות אני מקבל תוצאה שהיא מעל 1240 לGPU CLOCK,למה עליי להתייחס?

תודה לעונים.

פורסם

דבר ראשון תגדיל את הפונט

דבר שני, הטמפ' בסדר, אני לא יודע מאיפה שמעת 70, אבל לליבה הזאת הגבול העליון שאני אציב יהיה 85.

ה-OC שעשית בסדר גמור, אני לא כל כך ממליץ על פורמארק, כי הוא מאמץ כל כך את הכרטיס שהוא עלול לגרום נזק (הייתה פעם איזו המלצה של יצרנית לא להשתמש בה)

מומלץ להשאיר מאוורר על אוטומטי או לבנות עקומה מותאמת אישית.

אני ממליץ על אפטרברנר של MSI ל-OC וניטור ואיזה בנצ'מארק בשביל בדיקת מאמץ.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

קודם כל אכן רציתי לבנות עקומת איוורור אך לא נראה לי שאפשרי באמת לבצע זאת עם GPU TWEAK BY ASUS,אם כן אשמח לדעת איך?

דבר שני שמעתי שבשידוך ללוח אם תואם ASUS אפשר לגשת למאפייני הכרטיס מסך דרך הBIOS,האם נכון?

תודה.

פורסם

70 מעלות זה בסדר גמור במיוחד במאמץ.. טמפ' של 80-85 בשיא המאמץ זה תקין מעבר לזה תתחיל לבדוק מה לא בסדר.

ולא הבנתי למה אתה לא נותן לכרטיס לשלוט לבדק במאוורר ? אם לא מפריע הרעש וכו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים