עבור לתוכן

חוסר אפשרות להעברת קבצים גדולים

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב

אני מנסה להעביר סרט של 8G לדיסק או קי 32G ולא מצליח

אני מקבל הודעה שהקובץ גדול מידי עבור מערכת הקבצים המשמשת כיעד

למרות הדיסק ריק לגמרי מישהוא יודע מדוע?

פורסם

תפרמט את הדיסק און קי לNTFS. כרגע הוא עובד לך במצב Fat 32 שתומך במערכות ישנות וקבצים עד 4 גיגה.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה עכשיו זה עובד :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לאחר הפירמוט ראיתי שהוא משאיר קובץ קטן של תוכנה כניראה מה שמסופק עם הדיסק

יש דרך למחוק ולפרמט את כל הדיסק כיחידה אחת

פורסם

כן, אתה יכול לפרמט אותו בexFAT שזה עדיף לדיסקאוןקיים (לשימוש רק עם וינדוס 7 ומעלה).

למרות שבמקרה שלך הייתי ממליץ לפרמט על FAT32 ולחתוך את הסרט שלך ל2 חלקים עם winrar כדי שיעבוד על יותר מערכות.

פורסם
  • מחבר

תודה

איך אתה יכול לחתוך סרט שהוא קובץ אחד ב MKV לשני חלקים ב winrar?

פורסם

תודה

מקש ימני על הקובץ>add to archive>הכי למטה משמאל תראה split to volumes, size>תבחר ב4,095. כתוב לך ליידו שזה מתאים בדיוק לFAT32.

אם אתה לא מעוניין להתעסק עם כל הנושא הזה של "הוצאת חומרה באופן בטוח" וכל החרא הזה מסביב, תפרמט לFAT32 למרות מה שאמרו לך מעלי.

פורסם

תודה

למה לWINRAR?

תחתוך לשני MKV.

http://techfleece.com/2011/06/18/how-to-split-mkv-files-using-mkvtoolnix/

אם אין לך צורך בFAT בשביל שהDOK יעבוד עם נגני חומרה שאינם תומכים בNTFS, פרמט אותו NTFS.

אם NTFS לא עובד, נסה exFAT.

ורק אם גם זה לא עובד איתם, אז תשתמש בFAT וSIZE SPLITTER.

חבל סתם להתברבר כשיש פיתרון יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

תשתמש בNTFS ודי.

אתה לא חיב לענות עם זה מכאיס אותך

מה שענו לי אחריך מאוד עזר לי

פורסם

התשובה שלי הרלוונטית מכולן

פורסם

אני נוטה להסכים עם AG43 - לא רואה שום סיבה לעשות "שמיניות באוויר" כאשר אפשר באלגנטיות לפתור התקלה על ידי שימוש במערכת קבצים מתאימה.

לשאלתך גרידא - בלי שום קשר - ניתן בעזרת 7Z (איתה אני משתמש) לפצל ארכיב.

כמו כן ישנם הרבה תוכנות שפשוט מפצולת קבצים - לדוגמא - http://www.hjsplit.org - פשוטה ואינטואטיבית

הערת אגב - כל עוד אין המדובר בחילופי מהלומות ובגידופין - אני לא רואה סיבה להעלב... סיגנון ישיר הוא גם סיגנון מקובל.

כל טוב,

גבריאל

פורסם

גבריאל אני לא מבין למה אתם מתעקשים כל כך על הפורמט הזה...

מלבד זה שהוא בעייתי מבחינת זיהוי של המון מערכות (DVD, סוני3 וכו') הוא נוטה להמון תקלות מבחינת מיידע, אני יהמר ואומר שלא פעם ולא פעמיים הוצאת דיסקאוןקיים מהמחשב שלך ללא "שליפה בטוחה" וחוץ מזה, כונני אחסון מבוססי פלאש מיועדים מלכתחילה להשתמש FAT32/FATex.

הסיבה היא שהם יודעים לנצל את השימוש שלהם יותר נכון ככה (הם מהירים בהרבה) NTFS מומלץ לשימוש רק לכונני HDD בגדול בגלל שאין להם מהירויות קריאה/כתיבה דומים בכלל לפלאש, ולכן עדיף כמה שאפשר להתרחק מהם.

בקיצור... זה פתח להמון בעיות ובעיקר למי שיש 32GB עדיף לנצל את המהירות לכמה שרק אפשר.

פורסם

FAT ונגזרותיה הן מערכות בעייתיות - ולא רק מכיוון גודל קבצים

NTFS - שומר ג'ורנל, מטה דטה, הרשאות והצפנה ברמת מערכת הקבצים - מערכת קבצים יציבה לעין ערוך מ-FAT ונגזרותיה.

ככה שאני לא מבין למה להישאר מאחור.

ושוב - הוויכוח הוא פורה - ואני מברך עליו.

פורסם

אין לNTFS שום ערך כמערכת קבצים לDOK למשתמש הנפוץ.

בדרך כלל כל מה שעל הDOK מגיע וקיים על כוננים אחרים, ואין שום בעיה למחוק את הDOK בכל רגע נתון.

EXFAT מאפשר גם קבצים גדולים וגם מהירות טובה יותר.

היתרון במהירות עם EXFAT בהשואה לNTFS יכול להגיע ל10-12%.

לEXFAT יש גם יתרון בזיהוי ע"י מערכות הפעלה אחרות, ומכשירים שמבחינת היצרנים תמיכה בNTFS זה סיפור מהתחת ולגמרי מיותר.

יותר מזה, בDOK מסוימים הבדל המהירות בין NTFS לEXFAT יהיה גדול מאוד, ויכול להגיע לעשרות אחוזים או יותר.

NTFS גם שוחק את הDOK ומקצר את חייו יותר מ EXFAT בגלל מאפייני הjournaling שלו שדורשים כתיבות נוספות.

EXFAT נוצר בשביל התקנים כמו DOK, ותיקן את כל החולשות העיקריות שהיו בFAT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים