עבור לתוכן

השלמה ל5 יחידות היסטוריה

Featured Replies

פורסם

צהריים טובים אנשים !

ברשותי 2 יחידות היסטוריה בציון של 83.

בכוונתי לעשות 3 נוספות בציון 90 מינימום בשביל האוניברסיטה .

לצערי אני לא מכיר מורים או אנשים שניגשו לזה בכלל ואין לי מושג מה רמת הקושי ואיזה ספרים מומלצים ללמידה עצמית , גם לא הצלחתי למצוא תשובות עדכניות ברשת .

אם מישהו יוכל לתת לי מעט ייעוץ אשמח , תודה רבה .

פורסם

איזו אוניברסיטה מבקשת 5 יח"ל בהיסטוריה?

מה הממוצע שלך? כמה הוצאת בפסיכומטרי? מה אתה רוצה ללמוד?

פורסם

משלימים ל-5 יחידות היסטוריה כי מדובר בבגרות מאוד קלה שמקפיצה את ממוצע. למיטב ידעתי רק יואל גבע מעבירים קורס 5 יחידות היסטוריה. מדובר באחד הקורסים הכי מבוקשים שלהם. אני לא מכיר ספרים ללמידה עצמית. לא תמצא חומר ברשת כי לבגרות ניגשים בסך הכל 1,000 תלמידים מכל הארץ. הדרך הכי טובה להשיג חומר זה ליצור קשר עם תלמיד יואל גבע לשעבר. אל תבזבז כסף על הקורס שלהם. החומר אומנם מעניין (לדעתי), אבל לא שווה 5,000 שקל קורס.

פורסם
  • מחבר

זה לא משהו ספציפי לאוניברסיטה פשוט זה יוצא ככה שאם אני משלים 5 היסטוריה מספיק לי להוציא 87(לכן אני צריך 90 ב3 הנוספות) במקום גיאוגרפיה שבזה אני אצטרך 95.

ככה זה יוצא לפי השיטת חישוב שלהם .

לא שמעתי שזאת בגרות קלה מעולם , להיפך .

שאלה נוספת במידה ומנסים לשפר ציון במקצוע מסויים וזה יוצא יותר נמוך ממה שזה היה אז לוקחים את הציון הגבוה יותר או לא ?

פורסם

אם אתה זכאי לתעודת בגרות הגבוה. אם אתה לא זכאי האחרון. ככה לפחות היה לפני שבע שנים.

פורסם

עדיף כבר תעשה 5 יחידות גיאוגרפיה או שקר-כלשהו, זה מוסיף יותר יחידות לבגרות וגם מקפיץ את הממוצע בזכות הבונוס.

אם תעשה היסטוריה מורחב אתה מקבל תוספת של רק 3 יחידות במקום 5 כי כבר יש לך 2 חובה מהתיכון.

הכי טוב שתלך למחשבון הציונים באתר של אונ' ת"א ותשחק איתו כדי לראות איך אתה משיג את התוצאות הטובות ביותר מבחינת ממוצע בגרויות.

פורסם

הוא מרוויח רק 3 יחידות, אבל התוספת לממוצע יותר משמעותית מאשר 5 יחידות גאוגרפיה. אני לא זוכר למה בדיוק. יש חישוב מדויק באתר של יואל גבע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים