עבור לתוכן

אחריות בינלאומית של HTC

Featured Replies

פורסם

קניתי באוקטובר האחרון מכשיר HTC One X בחנות בר"ג, אחלה חנות קיבלתי מכשיר חדש לא פתוח קופסה סגורה הרמטית מכשיר מעולה עבד סבבה הכל היה טוב עד לפני חודש,המכשיר כנראה ריסט את עצמו במהלך הלילה(אולי עידכון או משו) ושמתי לב לתופעה מאוד מוזרה: כשאני נועל את המסך ומנסה לפתוח אותו שוב לוקח לו 6-7 שניות לעלות חזרה... אמרתי בסדר לא נורא אולי משו עם הגירסה(לא שיניתי רום אגב למתעניינים..)ומלבד זאת, המסך כל כמה זמן היה "נמתח" בקיצור, עשיתי איפוס למכשיר ו... אותה בעיהעברתי לא מזמן לאנגליה ואני חי פה כיום כמובן שHTC חברה מכובדת עם שם עולמי מתקנת מכשירים באחריות בכל העולם.. אז יצרתי קשר עם נציגה של HTC UK בשם אלינור, לה מסרתי את כל הפרטים של המכשיר כולל IMEI, סריאלי ותאריך רכישה והיא נתנה לי מספר תיקון ובא שליח של UPS לקח את המכשיר אחרי שכמובן דאגתי לארוז אותו עם ניילון בועות ואריזה כמו שצריךהדפסתי את התווית של UPS לשליח ומסרתי לו בשמחה את המכשיר, עברו 5 ימים קיבלתי את המכשיר חזרה לבית, הוא היה זרוק על הרצפה בקופסה שהוא פשוט "רץ" בפנים לא טרחו לשים לו אריזה מגנה, ושלחו הודעה שלא יכלו לתקן אותו עקב:"אין אחריות ואין הוכחה לרכישה" יצרתי קשר שוב עם HTC וענתה לי בCHAT שלהם אותה אלינור שביקשה שוב את הIMEI וסריאלי של המכשיר, ואחרי שאמרתי לה שהמכשיר לא תוקן היא הודיעה לי מפורשות שהמכשיר הוא בכלל מכשיר הדגמה ללא אחריות וסתם ככה שאני אדע הם לא נועדו להחזיק מעמד יותר מדי זמן...שאלתי אותה כמובן לפי מה היא קובעת את זה, היא אמרה שלפי המספר שסיפקתי לה והודעתי לה שזה אותו מספר שסיפקתי לה בפעם הראשונה ואחרי דקה היא אמרה שזו טעות שלה ושהיא מאוד מצטערת, החלטתי לוותר על שירותיה והתקשרתי לHTC ישראל, מכיוון שחייגתי מאנגליה זה הפנה אותי למוקד האנגלי שלהם ודיברתי דווקא עם בנאדם מאוד נחמד בשם שי שעובד בHTC UK שמאוד ניסה לעזור לי ואמר לי שזה לא נכון וזה לא מכשיר הדגמה(כמובן שזה לא) לצרף חשבונית הפעם והוא ידאג שייתקנו את זה, כמובן שצירפתי העתק חשבונית מארץ ושלחתי גם עם המכשיר וליתר ביטחון, סרקתי ושלחתי להם במייל, השליח הגיע בשנית לקחת את המכשיר, הפעם אחרי יומיים התקשר אלי מישהו שהתיימר להיות מנהל בשם רוברט ודאג להסביר לי שמכיוון שהמכשיר יוצר בסינגפור אז אין להם את החלקים ולא בטוח שיוכלו לתקן אותו ואולי זה ייקח יותר זמן כי הם יצטרכו לשלוח אותו לאסיה הודעתי לו שזה לא מעניין אותי והמכשיר הוא HTC לכל דבר לא אכפת לי איפה הוא יוצר וזו לא בעיה שלי וכך סיימנו את השיחה. ואחרי 5 ימים המכשיר חזר, שוב פעם באותה קופסה רעועה ושוב פעם עם אותה הודעה שאין אחריות או הוכחת רכישה, התקשרתי הפעם ממש זועם לHTC ואמרו לי שמישהי שדיברה איתי פעם בשם ג'ניפר תיצור איתי קשר, עברו 20 דק' ואותה ג'ניפר התקשרה ושאלה אותי מה בדיוק קרה והיא הסבירה לי שהיא דאגה לשלוח מייל לחברה שמתקנת את המכשירים עם אישור לתיקון והופ, "בטעות" הם לא קיבלו את המייל בזמן והיא רוצה לתאם לי שליחות נוספת אמרתי לה שהפעם אני מסרב בכל תוקף לשלוח אותו לתיקון ושאני רוצה שיביאו לי מכשיר שעובד ואני אתן את הישן וזה לדעתי מגיע לי אחרי כל הפאדיחות שהם עשו, היא סירבה וכל מה שעניין אותה לשמוע היה שאני מסרב למסור אותו לתיקון שוב שיישמעו אומר את זה בהקלטה שהיא תוכל לסיים את הסאגה הזאת.לסיכום: HTC מייצרת מכשירים מעולים, השירות שלהם אחד הגרועים שיצא לי לחוותממליץ בחום להימנע מלקנות מוצרים שלהם ואם כן- תשמרו עליהם מאוד מאוד טוב כי אם יש בעיה במכשיר, זו נטו בעיה שלכם ועכשיו גם יש לכם בעיה חדשה- להתמודד עם השירות הגרוע שלהם בחו"ל... ויש לי תחושה שגם בארץ זה סיפור דומה ממה שיצא לי לקרוא בקבוצת HTC ISRAEL בפייסבוק.

פורסם

יש לי בדיוק את אותו המכשיר, הציעו לי גם לשלוח חזרה לחול בכדי להחליף מסך שהיה סימן צהבהב עדין ביותר בתחתית ופיקסל שרוף מתחת ללוגו והאות H - פיקסל שהוא מתחת למסך לא בחלק שרואים רק מזווית. עדיין אמרו לי לשלוח את המכשיר לחול ויבוא שליח וזה יעלה לי כ 50 יורו משלוח חזרה כולל החלפת מסך וכו'.

עכשיו אתה דיי מפחיד אותי עם השירות שלהם לאחר שאני עדיין לא שלחתי את המכשיר עדיין.

תעדכן אם יש משהו חדש בנושא

ובלי שום קשר אני היתי שוקל לתבוע אותם על דבר כזה.

פורסם
  • מחבר

מצטער לשמוע שנכווית גם אתה מהגועל נפש של חברת טלפונים שכזאת,

דבר ראשון למה שתשלם על משהו בכלל? אני מתאר לעצמי שזה מכשיר חדש וזה תחת אחריות לכן אין אתה מחוייב בתשלום כלשהו(השליחות פה היא דרך UPS והם שולחים לך מסמך שאתה מדפיס ונותן לשליח וזה על חשבונם סתם שתדע..)

דבר שני תביעה אכן באה בחשבון רק שזה קתצ מורכב לעשות את זה במדינה זרה, בינתיים אני עושה להם טרור בעמודי פייסבוק שלהם ושלי שיבינו עד כמה הנושא של שירות לקוחות חשוב, ואני מגלה אגב שעוד מלא לקוחות מתלוננים פה עליהם אפילו עשו כתבה בכלבוטק הבריטי של הBBC ב2011

http://www.bbc.co.uk/blogs/watchdog/2011/10/htc_phones.html

והם משחקים על העניין של אחריות בינלאומית שכלולה בינתיים רק לאיזור אירופה, בתכלס הם לא יכולים לחייב אותך לשלם על זה כי לפי מה שכתוב בכתב אחריות הם אמורים לתקן את זה במדינה שבה המכשיר נמכר, זה מה שהם מנסים לעשות לי.

פורסם

אני גם קניתי את ה-One X שלי מחנות ברמת גן ולא נתקלתי בשום בעיה

להיפך, שירות הלקוחות של HTC פשוט מעולה

ונראה לי שהתבלבלת כי שי הוא נציג התמיכה של HTC בישראל

פורסם
  • מחבר

מעניין אז אולי אני ועוד 20 לקוחות שמתלוננים על השירות עושים דווקא סתם משעמם לנו..?

אגב תהיו בעניינים שאחרי שהפצתי את הסיפור שלי בעמודי פייסבוק שלהם הם חסמו אותי, מה שעוד יותר מוכיח את הטענה שלי כנגדם

ולגבי שי, אחלה בנאדם אין לי תלונות כלפיו אבל הוא יושב פה באנגליה ולא בישראל, השיחה מועברת למרכז באנגליה שים לב שאם אתה מתקשר לתמיכה בישראל יש סיכוי שיענה לך מישהו דובר אנגלית כי ליבואן לא בא לעשות תמיכה בעברית וגם לא לHTC נראה לי ששי הנציג היחיד שלהם שדובר עברית.

ותיכנסו קצת לעמוד של HTC העולמי בפייסבוק ולHTC UK ותראו בדיוק על מה אני מדבר.

אגב, הטענה שלי היא לא על החנות להיפך, החנות עצמה מעולה וניסתה לעזור לי כמה שהיא יכלה, גם היא סובלת מHTC ואני לא מבין למה הם ממשיכים למכור את המוצרים שלהם וזה גם המקום לשבח אותם, זה נראה שיש לכולנו את אותה בעיה, המסך אחרי שננעל לעיתים לא חוזר להידלק אלא רק אחרי איזה 10-14 ניסיונות, מקווה Hero שלך זה לא יקרה אבל אל תהיה תמים.

פורסם

מסך שלא נדלק אחרי הרבה נסיונות ממה שקראתי באינטרנט מדובר על תקלת שבב המסך / דיגיטייזר לא זכור לי בדיוק והם חייבים לתקן אותה.

אני דיי בשוק ש HTC מתנערים.

אגב גם HTC ISRAEL שיש בפייסבוק לא כאלו נחמה טובה. אם אני היתי פונה ל HTC העולמית במייל כמו שאני עושה כל הזמן והיתי נתקל בשירות כמו שאתה אומר היתי דואג לתבוע אותם. אני לא אוותר בקלות על מכשיר שעלה לי 2900 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

-עדכון-

אחרי ששלחתי את המכשיר לתיקון בפעם ה3 ב4/2

המכשיר הוחלף למכשיר מחודש כנראה או חדש לגמרי.

אני חייב לציין שעדיין רמת שירות שלהם ירודה ויש הרבה מה לשפר בעתיד

ועדיין אני עומד בהחלטה שלא לקנות מכשיר של HTC בעתיד.

אפשר לסגור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים