פורסם 2013 בפברואר 112 שנים שלום וברכה!הרכבתי את הקירור שלי כמו שצריך, מדובר בקירור מדגםNoctua NH-U12P SE2 , ההרכב הייתה יחסית קשה אבל גברתי על הבעיה עכשיו הבעיה הגדולה היא הקושי הרב בלהרכיב את שתי המאוורים שיושבים על הגוף קירורקראתי את ההוראות ובנוסף חיפשתי בגוגל אך ללא הצלחה אם מישהוא חווה ניסיון עם קירור כזה או שיודע להרכיב את המאווררים ויוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד תודה ושבת שלום
פורסם 2013 בפברואר 112 שנים התקנה קשה? מוזר, התקנתי במחשב של חבר את גוף הקירור הזה ולא הייתה שום בעיה.המאווררים מולבשים על ההיטסינק בעזרת קליפסים (קצת טריקי) אתה צריך להשחיל את שני הקצוות לחורי המאוורר בצד אחד, לקחת עוד קליפס ולחזור על הפעולה בצד שני. ואז יש לך מאוורר עם שני קליפסים עליו.שים את פסי הסיליקון בשקע למאוורר בכל צד ותצקם את המאוורר והקליפסים.
פורסם 2013 בפברואר 112 שנים מחבר הבעיה היא בלהתקין תקליפסים האלו אני עדיין לא ממש מבין כיצד להתקין תקליפסים האלו ובמיוחד תקליפסים התחתונים ויש קצת קושי להגיע אליהםאני לא ממש מצליח להרכיב תקליפסים התחתונים כשהגוף קירור מולבשאין סרטון או מדריך באינטרנט לזה?<
פורסם 2013 בפברואר 112 שנים יש לך הוראות ותמונות על גבי הקירור, כמו כן חיפוש בyoutube עם השם של הקירור או אפילו קירור דומה של החברה יראה לך איך העסק עובד.בקצרה בצידי צלעות הקירור יש חריצים, פשוט תתפוס את הקליפס של המאוורר שמה ואז תלביש אותם על גבי המאוורר.
פורסם 2013 בפברואר 112 שנים מחבר תודה על התשובות השאלה היא האם להרכיב את הקירור והמאווררים עוד לפני שאני מרכיב תלוח אם על המארז או שקודם להרכיב תמעבד ואז תלוח למארז ורק אחר כך תמאווררים(אחרי שהרכבתי תלוח למארז)?אני הרכבתי תקירור בשלמותו רק יש בעיה עם הקליפסים הם תופסים רק בעליונים ובחלק התחתון של המאוורר אני לא מצליח להושיב אותם כמו שצריךוסתם שתדע שכבר חיפשתי מדריכים באינטרנט וכמובן שיש לי את המדריך וההוראות אך זה לא עוזר בכלל לפחות לא בקטע של הקליפסים
פורסם 2013 בפברואר 112 שנים אני תמיד מרכיב את המאווררים בסוף אחרי שהלוח אם במארז, אבל הכל עניין של נגישות, אם הכל נגיש אז תתקין אותם גם לפני.ושוב אין משהו שאפשר לעשות מלבד לתפוס את הקליפס נכון קשה לי להצביע לך על מדריך.
פורסם 2013 בפברואר 212 שנים אם אני אהיה אצל סבתא שלי היום אני אפתח לה את המחשב ואכין לך מדריך (כן, יש לה קירור של נוקטואה! )
פורסם 2013 בפברואר 212 שנים מחבר אתם חייבים להבין שהקירור עצמו בסדר וכבר הרכבתי אותו הבעיה היא בחיבור הקליפסים עם המאווררים ובמיוחד שתי הקליפסים התחתונים שיש קושי להגיע אליהם
פורסם 2013 בפברואר 212 שנים הבנו את זה מצויין, אתה מתקשה להרכיב את הקליפסים על המאווררים.למה יש קושי? אתה מנסה להרכיב את המאווררים עם הגוף מותקן במארז? אם כך אכן מצפה לך סיוט, תוציא את לוח האם ויהיה לך קל הרבה יותר.
פורסם 2013 בפברואר 212 שנים מחבר אכן זה דומה מבחינת הקליפסים (למרות שזה לא אותם הקליפסים)אבל הוא לא מסביר איך להרכיב את הקליפסים למאווררים ולגוף קירור על הלוח אם לבנתיים הגוף קירור שלי מורכב על הלוח הבעיה היא להרכיב את המאווררים עם הקליפסים ובמיוחד את הקליפסים התחתונים שלהם יש קושי להגיע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.