עבור לתוכן

קושי בלהרכיב את המאוורים של הקירור

Featured Replies

פורסם

שלום וברכה!

הרכבתי את הקירור שלי כמו שצריך, מדובר בקירור מדגםNoctua NH-U12P SE2 , ההרכב הייתה יחסית קשה אבל גברתי על הבעיה

עכשיו הבעיה הגדולה היא הקושי הרב בלהרכיב את שתי המאוורים שיושבים על הגוף קירור

קראתי את ההוראות ובנוסף חיפשתי בגוגל אך ללא הצלחה אם מישהוא חווה ניסיון עם קירור כזה או שיודע להרכיב את המאווררים ויוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד

תודה ושבת שלום

פורסם

התקנה קשה? מוזר, התקנתי במחשב של חבר את גוף הקירור הזה ולא הייתה שום בעיה.

המאווררים מולבשים על ההיטסינק בעזרת קליפסים (קצת טריקי) אתה צריך להשחיל את שני הקצוות לחורי המאוורר בצד אחד, לקחת עוד קליפס ולחזור על הפעולה בצד שני. ואז יש לך מאוורר עם שני קליפסים עליו.

שים את פסי הסיליקון בשקע למאוורר בכל צד ותצקם את המאוורר והקליפסים.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא בלהתקין תקליפסים האלו

אני עדיין לא ממש מבין כיצד להתקין תקליפסים האלו ובמיוחד תקליפסים התחתונים ויש קצת קושי להגיע אליהם

אני לא ממש מצליח להרכיב תקליפסים התחתונים כשהגוף קירור מולבש

אין סרטון או מדריך באינטרנט לזה?<

פורסם

יש לך הוראות ותמונות על גבי הקירור, כמו כן חיפוש בyoutube עם השם של הקירור או אפילו קירור דומה של החברה יראה לך איך העסק עובד.

בקצרה בצידי צלעות הקירור יש חריצים, פשוט תתפוס את הקליפס של המאוורר שמה ואז תלביש אותם על גבי המאוורר.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות

השאלה היא האם להרכיב את הקירור והמאווררים עוד לפני שאני מרכיב תלוח אם על המארז או שקודם להרכיב תמעבד ואז תלוח למארז ורק אחר כך תמאווררים(אחרי שהרכבתי תלוח למארז)?

אני הרכבתי תקירור בשלמותו רק יש בעיה עם הקליפסים הם תופסים רק בעליונים ובחלק התחתון של המאוורר אני לא מצליח להושיב אותם כמו שצריך

וסתם שתדע שכבר חיפשתי מדריכים באינטרנט וכמובן שיש לי את המדריך וההוראות אך זה לא עוזר בכלל לפחות לא בקטע של הקליפסים

פורסם

אני תמיד מרכיב את המאווררים בסוף אחרי שהלוח אם במארז, אבל הכל עניין של נגישות, אם הכל נגיש אז תתקין אותם גם לפני.

ושוב אין משהו שאפשר לעשות מלבד לתפוס את הקליפס נכון קשה לי להצביע לך על מדריך.

פורסם
  • מחבר

אני עדיין מנסה אבל זה לא הולך....

פורסם

אם אני אהיה אצל סבתא שלי היום אני אפתח לה את המחשב ואכין לך מדריך (כן, יש לה קירור של נוקטואה! :smile1: )

פורסם
  • מחבר

אתם חייבים להבין שהקירור עצמו בסדר וכבר הרכבתי אותו הבעיה היא בחיבור הקליפסים עם המאווררים ובמיוחד שתי הקליפסים התחתונים שיש קושי להגיע אליהם

פורסם

הבנו את זה מצויין, אתה מתקשה להרכיב את הקליפסים על המאווררים.

למה יש קושי? אתה מנסה להרכיב את המאווררים עם הגוף מותקן במארז? אם כך אכן מצפה לך סיוט, תוציא את לוח האם ויהיה לך קל הרבה יותר.

פורסם

לזה אתה מתכוון?

שני מדריכים

פורסם
  • מחבר

אכן זה דומה מבחינת הקליפסים (למרות שזה לא אותם הקליפסים)

אבל הוא לא מסביר איך להרכיב את הקליפסים למאווררים ולגוף קירור על הלוח אם

לבנתיים הגוף קירור שלי מורכב על הלוח הבעיה היא להרכיב את המאווררים עם הקליפסים ובמיוחד את הקליפסים התחתונים שלהם יש קושי להגיע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים