פורסם 2013 בפברואר 112 שנים שלום וברכה!היום הרכבתי את המחשב החדש ונשאר לי רק להרכיב תדיסק קשיח ואת הצורב.... ישלי מעבד i3 3220 אינטל בגרסת tray עכשיו כשהרכבתי את המעבד שמתי לב שאיפה שהפינים מתחברים לתושבת של הלוח אם יש מדבקה והתלבטתי מאוד האם להסיר אותה או לא, מה אתם אומרים להסיר או לא???והאם בחנות tms האחריות מתבטלת אם אני מסיר? אני רוצה לשמוע חוות דעת לגבי העניין של המדבקהבעניין אחר משהוא נוסף שקשור גם:בנוסף במעבד קיים מין פלסטיק/ברזל שרשום עליו את השם של המעבד לדוגמא במצב שלי intel core i3 3220 3.3ghz וכמו בהרבה מעבדים שהרכבתי בעבר אפשרי להוציא תחלק הזה, השאלה היא האם אפשרי להוציא את החלק הזה????החלק שמחובר למעבד והוא נמצא באזור כשמרכיבים את המעבד האזור מופנה אלינו....
פורסם 2013 בפברואר 112 שנים לגבי המדבקה - אין צורך להוציא.ולגבי הפלסטיק - לא ירדתי לסוף דעתך. תוכל להעלות תמונה?
פורסם 2013 בפברואר 112 שנים יש לך אתרי אירוח תמונות כמו:www.jpg.co.ilwww.imgur.comשם אתה מעלה תמונה ואז מקבל קישורים, בין השאר לפורומים.
פורסם 2013 בפברואר 112 שנים מחבר אני מתכוון לריבוע הפנימי איפה שרשום את שם המעבד ואת כל הפרטים האלו בעבר היו מעבדים שהתקנתי שהיה אפשרי להוציא את הריבוע , השאלה היא האם פה זה בסדר להשאיר את זה עם החלק הזה או שכדאי להוציא? או שבכלל לא אפשרי להוציא?
פורסם 2013 בפברואר 112 שנים על המדבקה יש מידע על היבואנית וכולי מה שמשמש לצורכי אחריות. בעיקרון אם אתה שומר את המדבקה אין בעיה. אבל למה זה מפריע לך??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.