פורסם 2013 בפברואר 112 שנים שלום לכולם , אני צריך עזרה בהרכבת מחשב לחבר , המחשב ישמש רק למשחקים בעיקר FPS . המחיר המבוקש הוא 4K ,אפשר חריגה קטנה (עד400). ללא ציוד היקפי . אם אפשרות לOC קל בעתיד . כולל SSD , וכרטיס מסך של nvidia. זה המפרט שיש לו כרגע : Nvidia GTS250 מעבד: i7 930 @ 2.80 GHZ זיכרון:RAM 8GB מסך FULLHD תודה רבה לכל העוזרים , והמשך יום נעים
פורסם 2013 בפברואר 212 שנים תמלא את הטופס מפה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502118.0ואני לא מבין, יש לו כרגע את המחשב הזה והוא רוצה להחליף או לשדרג?אין לו כרטיס מסך כרגע?
פורסם 2013 בפברואר 212 שנים מחבר 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-5002. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר FPS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינצ' 1920×1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 46. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS אולי .. אלא אם יש המלצה על חנות טובה באזור רחובות-ראשון 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). שיכלול SSD וכרטיס מסך של nvidia10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתוכנן שדרוג משמעותי בעתיד ציינתי את כל הדברים האלה גם בהודעה הראשונה אבל ... טוב בכל זאת שיהיה .. סתם פרסמתי את המפרט שלו אין בו באמת צורך , המחשב כבר דיי ישן אני בספק אם יהיה אפשר לשמור ממנו משהו .
פורסם 2013 בפברואר 212 שנים מחבר כן ישן משהו כמו לפני 3-4 שנים הוא רכש אותו. כבר עדיף לקנות אחד חדש ,שיחזיק לתקופה . מאשר להתחיל להחליף חלקים כל פעם. אגב אין צורך בהארדיסק נוסף מלבד ה SSD.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.